Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

ĆERKA VESNE ZMIJANAC NAPUSTILA TAKMIČENJE

Nikolija izbačena iz „Plesa sa zvezdama”!

Autor: Ekipa Alo! | 13.05.2014 - 08:00:00h | Komentara: 5

Iako je dobila veliki broj bodova od strane žirija, Nikolija Jovanović i njen partner Ignjat Filipović našli su se u duelu sa Vanesom Šokčić i Vladom Todorovićem, jer je tako odlučeno putem SMS glasanja.

Dala je sve od sebe da nauči sve tehnike plesa: Nikolija sa  partnerom

Dala je sve od sebe da nauči sve tehnike plesa: Nikolija sa partnerom

Nakon odigranog plesa, svoj konačan sud dao je žiri, te su se Nikolija i Ignjat sinoć oprostili od daljeg takmičenja, i to uz pesmu „Kalašnjikov“. Nažalost, i pored svog plesnog umeća Nikolija nije ubedila sudije da je bolja od Vanese, pa su oni posle kratkog razmišljanja odlučili da Jovanovićeva napusti ovo prestižno takmičenje. Ćerka Vesne Zmijanac je svoju nagradu od 1.000 evra dodelila Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj.


-Publika je gledala, publika je većinski odlučila. Bila sam prezadovoljna svojim nastupom i radovala sam se što prvi put imam takvu koreografiju. Mislila sam da će mi pomoći, na pamet mi nije palo da će mi odmoći. A ne mogu da se složim da nije bilo tehnike, jer je tehnički ovo jako zahtevna koreografija. Svako ko napusti ovaj šou je pobednik, zato što onaj koji ispadne donira nekome 1.000 evra. Najžalije mi je možda zbog uloženog truda, jer sam celu sebe dala u ovaj šou i nisam očekivala da će se posle ovog nastupa desiti ovako nešto. Ne kajem se što sam učestvovala, jer sam pomogla nekome.
Mnogo toga sam naučila, bilo je mnogo lepih trenutaka, ali sam malo pokolebana zato što nisam videla očekivani rezultat mog napornog rada, što očigledno nije do mene više. Plesala sam ceo život i nastaviću. Možda se u svojoj zrelosti okrenem standardnim plesovima, za sada ću ostati pri fristajlu - rekla je izbačena takmičarka.
 
Poslednji komentari
  • pera Vreme: 13.05.2014 09:17h

    Zašto termin "izbačena",valjda pobeđena?

  • Tatjana Vreme: 13.05.2014 11:36h

    Sinoc sa bila tuzna! Bar dve zvezde su iza ove mlade devojka! Iako je ovo takmicenje humanitarnog karaktera,gubi svaki smisao,ako bolji ispadaju! Za mene je pravo otkrice voditelj Aleksa Jelic ! Multitalentovan!

  • tatjana Vreme: 13.05.2014 11:44h

    Sinoc sam jako bila iznenadjena! Ova mlada devojka nije to zasluzila,kao ni Vanesa da se nadju u duelu,a kamoli da ispadne neka od njih! Ali sms poruke donose novac! Za mene je pravo ptkrice voditelj Aleksa Jelic! Multitalentovan!

  • Djina Vreme: 13.05.2014 13:55h

    Gospodjice Jovanović, veoma je važno napraviti jasnu razliku plesa i freestyla. Ples je davno osmišljena igra parova uz muziku gde je tehnika i osećaj za igru vremenom postajao sve savršeniji. Sama tehnika plesa daje primat figuri tela plesača koji uz pratnju muzike daje potpuno uživanje i evociranje kulture i istorije iz raznih perioda. Američka hip hop tradicija iznedrila je ulični ples koji je potekao u crnačkim četvrtima i bandama koje su na ulici prekraćivali vreme repujući, tj. govoreći pesme ili se takmičili u slobodnom stilu (eng. freestyle). Ako sam bila jasna vaš slobodan stil kao što i sam naziv govori nema veze sa plesom niti sa tehnikom i principa igre koja ima tradiciju . Vaš smisao igre podleže slobodnom stilu gde uz malo fizičke kndicije i doze erotike ples na šipci zadovoljava potrebe gostiju u zadimljenim kafanama. Prihvatam vašu konstataciju da ste pristalica i dobar izvodjač freestyla.

  • rada Vreme: 13.05.2014 17:22h

    Vazno je da je OJHAAAA!!!!! crnogorski jahac nastavio dalje...Boze,umorna sam od ovolikih apsurda u Srbiji..........

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP