Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

IVAN GAVRILOVIĆ:

Od Mikijevog udarca mi se pomutila svest!

Autor: Ekipa Alo! | 21.07.2015 - 07:30:00h | Komentara: 4

Ivan Gavrilović napustio je rijaliti “Hotel Maldivi”, a njegovo učešće obeležio je incident sa Mikijem, koji ga je pretukao i potom bio izbačen iz rijalitija. Ivan tvrdi da ga niko u životu nije jače udario i da od udarca nije znao gde se nalazi.

Neće tužiti Mikija: Ivan Gavrilović

Neće tužiti Mikija: Ivan Gavrilović

- Nisam očekivao da će fizički nasrnuti na mene, uhvatio me je nespremnog. Toliko me je jako udario, da mi se zamutilo pred očima, ne sećam se da me je posle udarao po bubrezima, Gastoz mi je to rekao - rekao je Ivan i dodao:

Ivan Gavrilović

Ivan Gavrilović


- Miki je u rijaliti ušao zbog novca, čuo sam da ima dugova, čak i da se lečio od droge. Ko zna za šta mu još trebaju pare. Od početka je imao pik na mene, pričao je svašta o meni u emisiji. Ipak, neću ga krivično goniti, ljudski je praštati. Izvinio se mojoj porodici, rekla mi je Marina - zaključio je Gavrilović.
Poslednji komentari
  • King Miki Vreme: 21.07.2015 11:41h

    Dobio si terapiju, ima bre fala da kažeš.....a ne da tužiš

  • duduludu Vreme: 21.07.2015 12:17h

    Terapija uspesno prosla smirio si se ne talasas vise,kazes usao zbog novca a zbog cega si ti usao!?Imas jedan hit 200 na sat i mislio si da ce da se vrti 50 godina decko vrati se starom zanatu ne ide ti pevanje uvati se volana pa na taxi vidis da niko zivi ne glasa za tebe toliko o tvojoj popularnosti!!!

  • don kihot Vreme: 21.07.2015 16:53h

    ĐUSKANJE UZ KIKIRIKI- STIŽE IVAN, ZA NJIM MIKI! Ima Miki tešku ruku, što Ivana mnogo smara, "seljačine" dobro biju, istina je ovo stara! Udari ga dva tri puta,tu odbrane nema lake, Kupinovu rodnom krenu-gde je mesto za seljake! Pčelice ga dočekaše , od reda se čudom čude, otkud Miki sada stiže iz "Maldiva" među ljude?!? Stig`o Miki međ seljake u rođeno svoje selo- mesto droge sad koristi, za hleb topli, brašno belo! Ono para što zaradi plivajući u bazenu, na kocki će da potroši, pa u bircuz odmah krenu! To je Miki- vrli "pčelar" što pčelama prednost neda, na TV-u se baškari, a narod ga tužni gleda! Gavrilović, pevač Ivan, u prošlosti i sad živi- za propalu karijeru, "seljaćine" samo krivi! Gde god dođe, mesta nema, brzo ga se otarase, pa gluposti uvek radi da bi skren`o pažnju nase! Jednaki su ko blizanci-ta dva tužna, prosta lika- oni sad pred kamerama, a narod se jadan slika!!!

  • nedjo Vreme: 22.07.2015 00:42h

    bravo kihote,ali veci je ivan seljak od mikija

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP