Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

ATINA FERARI MARKOVIĆ IZBAČENA IZ ROĐENE KUĆE

Ološa se i majka odrekla!

Autor: sanja Arsić | 15.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Atina Marković Ferari, najogavnija učesnica „Parova“, trenutno spava kod snajke, jer je se i rođena majka odrekla zbog monstruozne izjave koju je dala povodom pokojne Tijane Jurić.

Moraće da se snađe za novi krov nad glavom

Moraće da se snađe za novi krov nad glavom

Devojka koja sebe naziva estradnom plesačicom, a iza sebe ima skandaloznu prošlost, nakon izbacivanja iz rijalitija uputila se u svoj porodični dom, ali su vrata za nju bila zaključana.


Kako saznajemo od izvora bliskog Markovićevoj, njena majka, sa kojom inače živi, nije želela čak ni da je vidi. Očigledno da je i ona svesna toga da joj se ćerka pretvorila u monstruma.

Od nje smo  navikli na  prostakluk

Od nje smo navikli na prostakluk


- Po Atinu je nakon izbacivanja došao brat i odvezao je kući. Međutim, njena mama, koja je te večeri uživo gledala izbacivanje, odbila je da ćerku primi u kuću kada je čula razlog zbog kojeg je produkcija kao najveći otpadak isterala iz rijalitija. Veoma joj je teško zbog svega, plače i ne može da veruje da je to njena ćerka. Zasad odbija da se vidi sa Atinom i čuje njene baljezgarije kako bi se opravdala, jer za takvu mostruoznu izjavu ne postoji opravdanje. Ona već dve noći spava kod devojke od brata, jer su je jedino oni dočekali raširenih ruku - priča nam izvor blizak šatorskoj igračici.

Podsećanja radi, Atina Ferari Tigrica, kako je sebi nadenula nadimke, snimila je klip u kojem se izvinjava porodici Jurić i tvrdi da je skandalozne izjave na račun pokojne Tijane izgovorila namerno kako bi je izbacili iz vile. Opravdanje ne postoji, a i niko u njega ne veruje.

Preferira isključivo pevače

Preferira isključivo pevače

Era: Rekla mi je da neće spavati kod majke!


Era Ojdanić je nakon izbacivanja iz vile „Parova“ Atinu Marković Ferari ugostio u svom motelu. Pozvali smo pevača kako bismo čuli da li je moguće da je sa osmehom dočekao takvog ološa.
- Atina me je zvala u pola pet ujutru, a onda sutradan došla kod mene. Nisam znao šta se desilo, nego mi je ona kasnije ispričala. Rekla mi je da ne spava kod mame i da će noćiti kod devojke njenog brata. Užasno je dirati tog malog anđela, nikako tako nešto ne podržavam i njoj sam to rekao. To su strašne stvari i osuđujem je najstrašnije - izjavio je za naš list Era.

Poslednji komentari
  • Dejan Vreme: 16.05.2015 08:18h

    Trebala je da se odrekne od nje mnogo mnogo ranije . Ovo je samo kraj . Zar nije videla kakvu sotonu odgaja.A i ovo naše društvo ništa nije bolje .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP