Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

FINALISTI „IKS FAKTORA“ NE KRIJU DA SU SUJEVERNI

Osoblje hostela poliva takmičare vodom!

Autor: A. Radojević | 05.03.2014 - 12:30:00h | Komentara: 2

Finalisti „Iks faktora” veoma su sujeverni, pa ih pred svaki polazak u takmičarsku emisiju vlasnica hostela u kom borave poliva vodom za sreću! Po običaju, prosipanje vode za nekim priziva uspeh na mestu gde su se uputili, a kad osoblje ovog smeštaja ne stigne da to uradi, takmičari ih opomenu, jer veruju da im ovaj postupak pomaže za prolazak u dalji krug.

Finalisti  „IKS FAKTORA“  ne kriju da  su sujeverni

Finalisti „IKS FAKTORA“ ne kriju da su sujeverni

- Takmičari, koji borave u hostelu, veoma su se vezali za vlasnicu, toliko da je smatraju za drugu mamu. Ona je uvek tu za njih i mnogo im pomaže. Kada su prvi put krenuli u emisiju, ona je za njima prosula vodu kako bi im poželela sreću, a zatim je to nastavila da radi. Tako je pred sinoćnu emisiju sreću poželela „Doktorima”, Tamari Milanović, Ilmi Karahmet, Lukijanu Ivanoviću, Maidu Hećimoviću i Danielu Kajmakovskom - izjavio je za „Alo!” izvor blizak produkciji i dodao da takmičari ovo smatraju posebnim ritualom.

Tamara,  Daniel i Maid

Tamara, Daniel i Maid

 
- Svi kandidati su se već navikli na ovaj ritual. Jednom prilikom, vlasnica hostela je bila zauzeta, pa nije stigla da za njima prospe vodu, ali su se svi vratili da je potraže i pitaju šta je sa ritualom. „A voda? Što nas ne polivate vodom?”, upitali su je, a ona je odmah potrčala da ih isprati na uobičajen način. Inače, svi takmičari su se vezali za vlasnicu hostela, tako da joj i oni koji su napustili „Iks faktor” redovno dolaze u posetu. Tako je nedavno Haris Ćato, čim je došao iz Bosne, prvo otišao kod nje - kaže naš izvor.

Nerazdvojni  24 sata:  „Doktori“

Nerazdvojni 24 sata: „Doktori“


Inače, nakon što su sinoć proglašeni superfinalisti, u naredne dve nedelje publika će gledati specijalne emisije, dok je superfinale zakazano za 23. mart u „Kombank areni”.
Poslednji komentari
  • Antonije Vreme: 05.03.2014 08:22h

    Ovaj zadnji live je bio nikad gori svi su bili losi a medju njima je ceh platila mala jer nema godina.Znaci kada porastes ti se onda javi jer ces ovako prerano da se iskvaris to je bila ocena zirija prakticno.Ne lipsi magare do zelene trave.A ovaj Lukijan ocigledno ima neku vezu i guraju ga do pobede verovatno.Decko nema veze sa pevanjem dere se kao da ga boli zubi ono njegovo “H” je nepodnosljivo prosto a to sto svira klavir je promasena tema jer je ovo takmicenje pevaca.Skoro svaki live je falsirao za sve pare tako da se nerado ipak slazem sa Kristinom kada je onomad rekla “sta je sa vama ljudi ko ga gura sve vreme”.Ili “celo” vreme sto bi rekla Jahoviceva.Danijel ubedljivo najbvolji vokalno od svih ali to se ne gleda tu.

  • nedjo Vreme: 05.03.2014 14:45h

    mogu i cisternu da proliju...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP