Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

JELENA SPREMNA DA KAŽE SA KIM JE BILA

Ostavila sam državnog funkcionera!

Autor: Biljana Radulović | 07.07.2015 - 16:00:00h | Komentara: 10

Rediteljka Jelena Golubović, koja je odmah nakon rijalitija “Parovi” prešla u šou program “Hotel Maldivi”, otkrila je da je okončala vezu sa misterioznim momkom o kojem je govorila mesecima i otkrila da je on visoki srpski funkcioner. Razočarana u ljubav, rediteljka bi mogla iz osvete da otkrije ko je u pitanju i time ozbiljno poljulja državni vrh.

Rediteljka otkrila da je misteriozni  momak o kojem je pričala  političar na visokom položaju

Rediteljka otkrila da je misteriozni momak o kojem je pričala političar na visokom položaju | Foto: Goran Srdanov

Političari koji su u strahu nakon izjave Nataše Šavije da ima snimljen svaki seks ponovo su u paranoji, pošto se očigledno Jelena zabavljala sa više njih.
- Raskinula sam sa dečkom sa kojim sam bila dugo zato što onaj dan kada su me pustili da izađem iz “Maldiva” kako bih proslavila rođendan nije došao da me vidi.

Pravdao se kako mu smetaju paparaci koji stoje oko moje kuće, a on je ipak 
visoki državni funkcioner i to mu ne bi išlo u prilog. Kakav je to muškarac koji me mesecima nije video dok sam bila u “Parovima” i koji bi me ko zna kada video zbog novog rijalitija, a nije iskoristio priliku da bude sa mnom taj dan, koji sam uspela da dobijem i budem na slobodi. Ja bih zbog ljubavi ostavila posao i sve u životu. To znači da ja njemu nisam važna koliko on meni - priznala je Jelena, ali još uvek nije otkrila ime političara sa kojim se zabavljala.

S obzirom na to da je otkrila da je reč o visokom državnom funkcioneru, izbor je sužen na ministre i Vladine funkcionere. Ukoliko joj proradi ženska sujeta, možda do kraja rijalitija otkrije o kome je reč, pa će mu paparaci zbog kojih nije došao da je vidi presesti.
Jelenina mama Svetlana za “Alo!” kaže da zna ko je bio ćerkin dečko, ali da isto tako ume da čuva tajnu.

- Sa Jelenom imam otvoren odnos i znam za sve njene ljubavi. Ukoliko ona nije htela da otkrije njegovo ime, zašto bih to ja radila?! Ne mešam se u njene izbore i to sa kim će biti i čime se taj bavi - kaže rediteljkina mama.

Palma i Velja su moji drugari

Rediteljka je nedavno otkrila kako se druži sa političarima te da su joj Velimir Ilić i Dragan Marković Palma drugovi sa kojima je nekoliko puta bila na večeri. Bez obzira što je tvrdila da je sa njima spremala neke poslovne projekte, gradonačelnik Jagodine je oštro demantovao da poznaje Jelenu, a kamoli da je sa njom razgovarao o bilo čemu. Sa druge strane, čelnik Nove Srbije nije želeo da govori na temu poznanstva sa Golubovićevom.

Poslednji komentari
  • W@W Vreme: 07.07.2015 16:35h

    Ne verujem da je uopste postojao decko, a ako jeste, tek je konacno video stvarno ko je CUPAKABRA i pobegao glavom bez obzira. Pa ko ce da bude sa tim manipulatoróm?

  • perica Vreme: 07.07.2015 17:45h

    cim zine slaze kao iobicno kakav drzavni funkcioner mozda vozac drzavnog funkcionera???

  • Beogradjanka Vreme: 07.07.2015 18:08h

    - Raskinula sam sa dečkom sa kojim sam bila dugo , hahhaha kakva je ovo izjava??? Sa kamiondzijom je raskinula krajem prosle godine, u Parovima je od marta meseca....kad je vec stekla novu vezu u kojoj je "dugo" kako kaze???? Zatim, rekla je da bi ona zbog ljubavi sve napustila..i posao i sve drugo??:)))!!! Zasto onda zbog ljubavi nije napustila odlazak u drugi rijaliti????? A rece jednom da joj je taj "decko" rekao d aje voli vise od svog zivota ali da ne zeli pred novinare:)))) Hahahhah, pa to su izjave koje dolikuju tinejdzerkama i to onim neozbiljnim, a Goluboviceva se be predstavlja intelektualkom, uspesnom umetnicom......a ona se vucara po rijalitima vec treci put.....to joj je jedini izvor prihoda....kad s ebavi tom umetnoscu ??? Njena jedina umetnost je reziranje svadja po rijalitima.

  • Nina Vreme: 07.07.2015 20:19h

    Ova zena nema ni stida ni pameti! Koliko ih je kroz nju proslo?

  • Maki Vreme: 07.07.2015 21:03h

    Pogrešio je Gasttozz u vezi Jelene i pokazao izvesno neznanje! Čupakabra je slična psu, ali bez mnogo dlaka, u nekim krajevima poznato kao - "drekavac", što je jedina sličnost sa Jelenom Golubović, a Čubaka je ono čupavo stvorenje iz "Rata zvezda", svo u žutim dlakama, baš kao Jelena, a Gasttozz je, verovatno, mislio na to stvorenje, jer mrzi dlakavost, što je i više puta ponovio! Mislim, potrebno je razjašnjenje!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP