Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

TLZP

Otkrivamo ko je u žiriju i kako se glasa!

Autor: pulsonline | 19.12.2013 - 18:30:00h | Komentara: 0

Za prvo polufinalno veče najgledanijeg humanitarnog šou programa kod nas “Tvoje lice zvuči poznato” uveliko teku pripreme, a u subotu uživo od 21.15 na Prvoj takmičari će se predstaviti novim sjajnim imitacijama i pokušati da ubede gledaoce da su dovoljno dobri da udju medju prvih pet finalista. Takmičari ovoga puta moraju da daju sve od sebe kako bi se dopali publici ispred malih ekrana, jer je glas publike od sada presudan.

Maske iz emisije

Maske iz emisije

 Polufinale donosi i nova pravila. Emisija se emituje uživo, gledaoci dobijaju šansu da slanjem SMS poruka pošalju svoje favorite direktno u finale, ali ono što je najvažnije – učestvuju direktno u humanitarnoj pomoći, jer sav novac od SMS poruka ide u humanitarne svrhe.

Željko Šašić kao Ceca

Željko Šašić kao Ceca | Foto: Screenshot "You tube"

 Pravila glasanja su takodje novina. Prvo kao i do sada glasaju članovi žirija i takmičari. Nakon sabiranja glasova sa dosadašnjim stanjem na tabeli, bodovi se pretvaraju u evrovizijske, pa tako prvi takmičar na tabeli ima 12 poena, drugoplasirani 10 i redom do 2. Zatim se sabiraju glasovi publike i po istom evorvizijskom principu pretvaraju se u bodove - takmičar koji dobije najviše SMS glasova osvaja 12 poena, prvi ispod njega 10 , zatim 9, 8...Ti bodovi se na kraju sabiraju sa poenima žirija i takmičara. Pet učesnika sa najviše poena ide u finale, koje će se održati 28. decembra u 21.05.
Otkrivamo vam i četvrtkog člana žirija, koji će ove subote sigurno zasmejati publiku, ali i izazvati strahopoštovanje kod takmičara. Jer on je najbolji i najpoznatiji srpski imitator. Poznati glumac, kojem je humor oružje – Dragoljub Mićko Ljubičić zauzeće počasno mesto sudije šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ i u svom stilu oceniti i kritikovati dobre i loše imitacije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP