Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

SUJETA IM DOŠLA GLAVE

Ovo je kazna za Macu i Atinu zbog ružnog ponašanja!

Autor: A.O. | 26.03.2015 - 14:22:00h | Komentara: 4

Tajni zadatak koji su od produkcije dobile Maca Diskrecija i Atina Ferari, probio limite ove dve učesnice i one se umalo nisu stvarno sukobile pred kamerama Hepi televizije.

Atina Ferari

Atina Ferari | Foto: Zoran Ilić

Gotovo mesec dana boravka u rijalitiju “Parovi” na Hepi televiziji, bilo je dovoljno producentima ovog šou programa da uvidi, od kojih učesnika može da očekuje najveći sukob, te je izbor televizijskog tima u saradnji sa psihologom, pao na – Atinu Ferari i Macu Diskreciju.

Maca Diskrecija

Maca Diskrecija | Foto: Instagram/senadanurkic

S obzirom da se između ove dve učesnice dešava konstantan sukob, obe su dobile tajni zadatak, nezavisno, jedna od druge, da se međusobno provociraju i provere limite izdržljivosti druge strane. Običan filmski sukob, koji je trebalo da pokaže da one, osim izražene sujete imaju i dosta kreativnosti,
kako bi mogle da zabave ostale učesnike i gledaoce, imao je osnovni cilj: da njih dve pokažu,svaka za sebe, da mogu bez uvreda i da sve može da se kaže – lepim rečima.
Na rođendanu Marka Perovića, međutim, uz mnogo pesme, dobre atmosfere i veselog raspoloženja, one su, od običnog filmskog nastupa, za koji su pripremane u tajnosti, otišle korak dalje i počele da se međusobno polivaju vodom i vređaju, provocirajući jedna drugu bez pardona.
Zbog toga što nisu ispunile zadatak koji im je dodelila produkcija televizije Hepi, i što su preterale u ružnom ponašanju, što nije odluka zabavnog rijaliti programa, predlog je da njih dve provedu u izolaciji po 24 sata i da budu direktno nominovane za izbacivanje.
S obzirom na to da ostali učesnici nisu bili upoznati sa tajnim zadacima koje su dobile Atina Ferari i Maca Diskrecija, a neki od njih su se poneli nedolično, i njihovo ponašanje biće sankcionisano.
Ubrzo je i muzika otišla, a Marko Crnogorac je bio tužan, jer se nije dovoljno zabavio za svoj rođendan.
Poslednji komentari
  • Sara Vreme: 26.03.2015 15:25h

    Sramota! Produkcija se sad vadi,jer se nije prdzavala od pocetka pravila koje je sama postavila. Ko ce normalan poverovati da je tajni zadatak,kada je maca atinu dva puta molila da se pomire..Sama produkcija je krivac za sve sto se desilo,da su odmah izbacili Cucu kada je udarila Jelenu do ovoga sad izmedju mace i Ferari ne bi doslo,da su izbacili Jasmina i ostale kada su se unosili u lice Jeleni do ovoga ne bi doslo,jer ucesnicima je zabranjeno da se unose u lice jedni drugima..umesto toga hladno su posmatrali teror ostalih nad jelenom..Sve u svemu jeftin sou,u kojem je Cuca zasticena kao beli medved...

  • sasa stankovic Vreme: 26.03.2015 18:13h

    Ko je uopšte ta Cuca ? Organizatori misle da smo mi krembili koji nisu u stanju shvatiti šta se ustvari događa. Kasno Marko na Kosovo stiže, već je nekultura, međusobni sukobi i prostakluk poprimio obeležje normalnog ponašanja, a istresat se na Macu i Jelenu stvar prestiža ?

  • Sada Vreme: 26.03.2015 18:31h

    Naravno da se Produkcija vadi,jer od samog ulaska ukucana u vilu,Atina je pocela da napada i vrijedja Macu

  • Popac Vreme: 26.03.2015 23:17h

    Gledao sam te Parovesinoc i muzicku zabvu!Slusajuci crnogorske pesme ,imao sam utisak da gledam program iz Crne Gore,gde Srbi ne mogu biti ni predsenici mesne zajednice,a svestenici dobijaju izgon.Da li ce se Srbija ikada "odvojiti"od Crne Gore i biti samostalna drzava,bez crnogoraca...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP