Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PINKOVE ZVEZDE NA ALO.RS

Ovo su kandidati koji su prošli dalje!

Autor: Alo.rs | 09.05.2015 - 21:24:00h | Komentara: 0

I ovaj krug talent šou programa Pinkove zvezde imao je pregršt dobrih i talentovanih kandidata. Novi krug doneo je nova pravila pa se tokom večeri smenjivalo pet grupa po 4 pevača koji će se međusobno nadmetali, članovi žirija sada ocenjuju izvođenje elektronski umesto da podižu stolice.

Takmičenjem u baražu dalje su prošle Maja Milošević, Aleksandar Živanović, Branka Svirkov, Gojko Vujić i Semir Džanković.

Nova pravila učinila su takmičenje još zanimljivijim, pa je žiri, koji čine Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović, Miroslav Ilić i Bora Đorđević imao težak zadatak i večeras.

Maja Milošević

Maja Milošević

Prva je nastupila Maja Milošević sa pesmom "Barakuda". Ceca je primetila da Maja "vrca od energije".
- Odličan izbor pesme. Super je što kandidati biraju pesme koje su već ušle u istoriju, a večito su aktuelne, rekla je Marina.
- Ovo je vrlo indikativno. Da je ovo jedan redak interpret koji ima puno teksta, a sve je poređala kako treba, i gde može da napravi bilo kakav trilerčić, gde nema mesta, sjajno, smatra Haris.
- Odlično plešeš, širiš izuzetno pozitivnu energiju, prelepa si, čas si na jednom kraju bine, čas na drugom. Vrcaš od energije, primetila je Ceca.

Aleksandra Blagojević

Aleksandra Blagojević

 
Druga se žiriju predstavila Aleksandra Blagojević sa pesmom "Hajde da se volimo".
- Ovo je najbolje izdanje Aleksandrino do sada. Do sada je izgledalo hoće neće, i ona energija kojom si se probijala do ovog nivoa je izašla na površinu skroz, a ovog puta je dopunjena i kvalitetom interpretacije, rekao je Bora.

- Aleksandra se odlično spremala za ovaj nastup. Nama je mnogo drago da vi svoj maksimum ulažete u ovaj nastup. I time pokazujete želju i volju za ovim što mi sedimo ovde, rekla je Ceca.

Gabrijela Pejčev

Gabrijela Pejčev

 

Na scenu je potom izašla Gabrijela Pejčev i otpevala "Mače moje".
- Kako ste nam dali ženstven, divan početak emisije, devojke, veoma vam hvala, rekao je Milan.

- Fenomenalno. Odličan izbor pesme, u skladu sa haljinom, vatreno, puno krvi. Dobro si otpevala, po mom mišljenju. Nadoknadila si sve to svojim drugim atributima i dalje tvrdim da imaš ono nešto što je vrlo retko, rekla je Marina.

- Te Brenine pesme, stvarno, Brena je velika vrednost, interpret odličan, ali su ove dve devojke otpevale na svoj način, i mislim da to ima neku vrednost, dodao je Miroslav.

Tanja Avramović

Tanja Avramović

 

 Nakon Gabrijele, zapevala je Tanja Avramović i to pesmu "Dobro jutro lepi moj".


- Odlično pevanje, zdravo, profesionalno, čist vokal, samouvereno, od mene sve čestitke, rekla je Ceca.

Bora je rekao da je ovo Tanji najsigurnije pevanje do sada.

- Sigurno najsigurnije i najtačnije pevanje do sada, smatra Bora.

- Super si bila, kratko je rekla Marina.


Odlukom žirija direktno dalje ide Gabrijela Pejčev, u baraž idu Tanja i Maja Milošević, dok Aleksandra napušta takmičenje.

Stefan Vujović

Stefan Vujović

 

Stefan Vujović zapevao je pesmu "Ohladi".

Miroslav je rekao da je Stefan dobro otpevao.
- Sve ovo što sam ja video, bilo je jako jako simpatično, par nepreciznosti u interpretaciji. Vrcavo, mlado, fino, smatra Miroslav.

- Fino, dobra energija, refreni malo neprecizni, ali sve u svemu, super, rekla je Marina.

Haris je primetio koliko energije ima ovaj takmičar.

- Neka nije bio precizan u refrenima, šta ima veze, to se može popraviti. Kada se igra ovako i kada je ovakva dinamika, pevanje, brzo, levo, desno tu se desi da izletiš iz intonacije. To je bilo jako dobro, tvoj nastup je bio dobar, odličan, smatra Haris.

Žarko Stanojević

Žarko Stanojević

 

Žarko Stanojević se predstavio pesmom "U mojim venama".

Haris smatra da je ton "U mojim venama..." bio kritičan.

- Nisi dohvatio to. To je intonativno bilo kritično i nije to dobro bilo. Ostalo je dobro bilo jer imaš posebnu boju i način pevanja, smatra Haris.

Miroslav takođe nije bio zadovoljan Žarkovim nastupom.

- Svestan činjenice da je ovo već četvrti krug i da su kandidati vrlo ozbiljni, morao si za večerašnji nastup mnogo bolje da se pripremiš. Mislim pre svega na interpetaciju. Moj kriterijum nisi zadovoljio, rekao je Miroslav.

Mlađen Tošović

Mlađen Tošović

 

Mlađen Tošović je pevao pesmu "Ostani".

Ceca je zahtevala da postavi Mlađenu pitanje.
- Reci mi molim te, jesam li tebi obećala pomoć u karijeri?, upitala ga je ona. Mogu ti reći da je ovo večeras bilo fenomenalno. Od emocije, dinamike u pevanju, uživeo si se u pesmu. To je jedno emotivno, muško pevanje, rekla je Ceca.

- Drskost u pevanju, jer očigledno vlada materijom, pesmom, i sa ovom prebrzom matricom imam utisak da je ova matrica malo brza, primetio je Haris.

Aleksandar Živanović

Aleksandar Živanović

 

Aleksandar Živanović je otpevao pesmu "Koma" i oduševio Marinu Tucaković.


- Stvarno je bio dobar, odličan, rekla je Marina.

Pohvale mu je dodelio i Haris.

- Ovo je Lukasov način pevanja, novi način, i odlično si se snašao u tome. Drugačije malo izgledaš od Lukasa, ali je to taj pravac, rekao je Haris.


Žiri je odlučio da u dalji krug takmičenja direktno dalje ide Mlađen, u baraž idu Aleksandar Živanović i Stefan Vujović, dok je Žarko ispao.

Marija Jovičić

Marija Jovičić

 

Marija Jovičić nastupila je sa pesmom "Grom te ubio". Miroslav je bio zadovoljan Marijinom interpretacijom.
- Bogami Marija, ja nisam mogao ovde da nađem neku grešku, rekao je Miroslav.

- Jako dobro, iskusno, profesionalno, zdravo, sve u redu, dodala je Marina.

Ipak Haris je uspeo da joj nađe grešku.

- Iako ih je bilo, one se ne mogu nazvati greške u ovakvoj interpretaciji, jer je to bila glasovna prodornost, smatra Haris.

- To više nije bitno jer ti je glas toliko prodoran i toliko pleni, da se sve što ti kažem, zanemaruje, smatra on.

Milica Mitić

Milica Mitić

 

Milica Mitić je otpevala "Ciganka sam mala".
- Čuli smo za ovih nekoliko proteklih meseci puno „malih garavih ciganki“, ali bojim se da si bila malo niska. Energiju imaš, glas imaš, sve imaš, ali je bilo dosta nepreciznosti, rekao je Bora.

Ceca, pak, nije mogla da se složi sa Borom.

- Ona je toliko lepo ovo otpevala. Ja inače ne volim ovu pesmu, rekla je Ceca, ali ti toliko slatko pevaš, imaš tako lep triler i toliko ti je kristalno čist glas, da sam ja zaista uživala u tvojoj interpretaciji, rekla je ona. Haris je rekao da je Milican glas bio čist, ali neprecizan.

Branka Svirkov

Branka Svirkov

 

Branka Svirkov nastupila je sa pesmom "Sanjam". Žiri smatra da je Branka napravila loš odabir pesme.
- Ako si ušla u realizaciju trilera, morala si završiti na taj način. Kraj te je odvukao, pa si postala malo svoja. To je kvalitet više za tvoju karijeru. Dobro je to što si uradila na kraju. Meni se jako sviđa, hvalio je Haris.

- Brankica je dobra pevačica, i to nam je više puta dokazala do sada, ali je večeras izgleda bio nesrećan izbor pesme. Ti si pevala Magazin prošlog puta, i nekako mi te pesme bolje stoje uz tebe, nego ova večeras, smatra Marina. Miroslav deli Marinino mišljenje.

Bojana Golubović

Bojana Golubović

 

Bojana Golubović zapevala je "Ivanova korita".


- Ona je mnogo slatka, i ovo je lepo i korektno donela, možda se podvukao neki falšić, ali si ti podigla publiku na noge i nas razgalila, to je odlično, rekla je Ceca.

- Bilo je malo nepreciznosti, ali je predivna pesma i ona sama to bacila u zasenak, i odlična si bila u zadnja dva refrena, smatra Bora.


Direktno dalje ide Bojana Golubović, u baraž idu Marija i Branka, dok je ispala Milica Mitić.

Predrag Kostić

Predrag Kostić

 

Predrag Kostić je pesmom "Dajte neku lošu" osvojio žiri.
- Veoma poseban stil, izraz, trileri koji su moderni za ovu vrstu interpretacije, a ne opterećuju. Svaki je na svom mestu, možda ti nešto ne izvedeš briljantno, ali ovaj način pevanja je briljantan, smatra Haris.

I Bora je imao samo reči hvale.

- Odličan nastup, i odlično pevanje, savršeno, rekao je Bora.

Pohvale nisu izostale ni od Marine.

- Moderno, komercijalno, super, trljamo ruke za komercijalnost, paketić je, dodala je Marina.

Gojko Vujić

Gojko Vujić

 

Gojko Vujić je otpevao "Ne znam ja da muški poginem".

Gojka je prvo pohvalio voditelj.
- Koliko si ti nekako sladak na sceni, rekao je Milan.

- Hteli smo svi reći da je sladak kao med na sceni, i nije važno uopšte kako peva. Ali, medenjak je. Smeje kada spava, majke mi, tvrdio je Haris.

- Hteli mi to ili ne, ova deca koja pevaju, polako ali sigurno, zauzimaju naša mesta i postaju zvezde, priznao je Bora.

- Gojko zna, a i publika zna, ne mora Gojko ništa da kaže, ja sam uz Gojka od početka i sa Miroslavom sam se svađala kada je spuštao fotelju, kao mačka mače sam ga vukla kroz takmičenje i mislim da zaslužuješ, smatra Marina.

Marko Novović

Marko Novović

 

Marko Novović "kupio" je žiri pesmom "Topla zima, plava žena".
- Što se mene tiče, mojim ušima je zaista prijalo ovo što si ti uradio. Jedna slatka pesma, a ti si je doneo na svoj način, rekao je Miroslav.

- Jedna sigurna interpretacija, onako kako je original Sejo Pitić doneo, koja nema mogućnost da se razmaše pevač. Ali je otpevao tačno, sve na svom mestu, e sada kome će se dopasti, vrlo zavisi od izbora pesme, smatra Haris.

Milan Petković

Milan Petković

 

Milan Petković oduševio je Marinu sa pesmom "Kruška".
- Jako, jako zanimljivo, neočekivano, lepa boja, mada se uvek bojim kada neko peva ovo. Ali ti sjajno pevaš, to sve stoji i hvala ti što si otpevao ovu pesmu, jer je ja inače puno volim, rekla je ona.

- Neki dan smo imali slučaj takmičara koji je pevao pesmu Šabana Bajramovića i mi smo konstatovali da je nadmašio njega, ali ne liči na Šabana, što se slaže sa Marinom, međutim tvoj način interpretacije je sličan tome, ali drugačiji. U istom ste kanalu, ali je to malo drugačije, smatra Haris, međutim, tvoje pevanje nije upitno, tvoje pevanje je sjajno.

- Neću se složiti sa cenjenim kolegama, uz opasnost da se Alen ne uvredi, meni ovo deset puta bolje zvuči. Pre svega, zbog tempa, što je sporije od originala i prati taj ciganski deo, tako mi je leglo na srce, iskren je bio Bora.


Žiri je odlučio da direktno dalje ide Milan Petković, dok u baraž idu Predrag i Gojko. Iz takmičenja je ispao Marko Novović.

Filip Mitrović

Filip Mitrović

 

Filip Mitrović pevao je pesmu "Umirem", a žiri nije bio zadovoljan njegovom izvedbom.
- On jako dobro peva, i na to smo navikli, ali ne znam šta se desilo večeras, kao da si čitavu pesmu van intonacije, tako je bar meni zvučalo, rekla je Marina.

- Prenaglašeno, preagresivno, prenabojno. Tvoj glas je prodoran, strašno prodoran, a mislim da je previše energije potrošeno na glas, a oduzeo si energiju koja kontroliše intonaciju, smatra Haris.

Bogdan Martinović

Bogdan Martinović

 

Bogdan Martinović zapevao je "Pijane usne".
- Pa ili on zna to, ako zna, veliki je majstor, šta znači koda. Kada kodu otpevaš kako treba, a to je finale, kada to otpevaš dobro, onda si završio 90% posla. Čak i da si napravio grešku, a taj finalni deo izazove impresiju, a ti si u tome uspeo, to je to, bravo, rekao je Haris.

- Video si, sve si video. Što se mene tiče momčino, bravo, rekao je Miroslav.

Stefan Cvetković

Stefan Cvetković

 

Stefan Cvetković otpevao je "Smijehom strah pokrijem" i dobio pregršt plišanih igračaka.

- Ponovo je dobio plišanog majmuna, primetio je Milan.

- Nisam presrećan izborom pesme, mislim da bi ti neka druga pesma bolje stajala. Ali tvoja pojava, ti imaš neke druge argumente, čim ti stižu majmunčići i srca i to je dovoljan dokaz da se dopadaš publici i imaš sve preduslove da budeš zvezda, smatra Bora.

- Ne moraš da pevaš kao slavuj, ali moraš da imaš taj X faktor i budeš zvezdetina, dodala je Ceca.

Semir Džanković

Semir Džanković


Semir Džanković otpevao je pesmu "Ljubavi" ali nije baš oduševio žiri.
- Upravo sam Marini rekao ono što mislim. Nije loše, ali si imao boljih interpretacija, smatra Miroslav.

- Ovde je bilo sjajnih momenata, ali si odjedanput nešto zabrljao, dodala je Marina.

Isto mišljenje ima i Haris Džinović.

- Uleteo si u neke interpretacije, ali si bio na par mesta neprecizan. Više si pažnje posvetio deranju nego slušanju, smatra Haris.


Žiri je donelo odluku da direktno dalje ide Bogdan Martinović, u baraž idu Semir Džanković i Stefan Cvetković, dok je Filip Mitrović napustio takmičenje.


Baraž:
Maja Milošević i Tanja Avramović – Niška banja – Dalje ide Maja Milošević.
Stefan Vujović i Aleksandar Živanović – Imao sam – Dalje ide Aleksandar Živanović.
Marija Jovičić i Branka Svirkov – Ne znam šta si tugo moja – Dalje ide Branka Svirkov.
Predrag Kostić i Gojko Vujić – Jarane, jarane – Dalje ide Gojko Vujić.
Semir Džanković i Stefan Cvetković – Zvezda tera mjeseca – Dalje ide Semir Džanković.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP