Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

SUZE I RADOST

Ovo su superfinalisti "X faktora"! (FOTO + VIDEO)

Autor: Alo.rs | 15.06.2015 - 12:15:00h | Komentara: 0

U polufinalu i ujedno poslednjoj emisiji ''X faktora'' nastupilo je osam kandidata od kojih je izabrano šest superfinalista! Takmičenje su napustili Antonio Krištofić i Adnan i Tarik!

X Factor Adria

Foto: X Factor Adria

Superfinalisti su druge sezone su Magdalena, Amel, Highway trio, Iva, Bobi i 9Control i njih ćemo slušati 21. juna u Kombank areni.

Spektakularno veče na temu ''Pesme sa posvetom'' otvorio je specijalni gost Žak Houdek sa svojom pesmom ''Nov čovjek'' koji je još jednom opravdao nadimak ''The Voice''.

Žak Houdek

Žak Houdek | Foto: X Factor Adria

Takmičar koji je nastupio prvi bio je mladi Antonio Krištofić koji je za polufinale  odabrao Masimovu pesmu ''Iz jednog pogleda'' i oduševio ovog mentora!

Nakon njega smo čuli Magdalenu Bogić koja je otpevala pesmu grupe Magazin ''Ginem''. Nastup je bio praćen sjajnom koreografijom koja je upotpunila Magdaleninu interpretaciju. Žiri je imao samo reči hvale, a poseban akcenat su stavili na moćan glas ove sedamnaestogodišnje takmičarke.

Momci iz grupe ''9 Control'' su izabrali pesmu ''Rule the world'' koju su posvetili svojim fanovima. Oni su imali male neočekivane tehničke probleme, pa se na početku pesme nisu dobro čuli, ali se sve dobro završilo po ove momke, a žiri ih je posebno pohvalio jer su se poneli kao pravi profesionalci koji nisu dozvolili da ih išta poremeti.

Amel Ćurić je izveo miks pesama ''Teške boje'' i ''Are you gonna go my way'' i energičnim nastupom ponovo pokazao da se odlično snalazi u različitim žanrovima.

Željkova takmičarka Iva Ćurić je otpevala pesmu ''Klinka'' grupe S.A.R.S i time pomalo iznenadila pojedine članove žirija. Masimo je njen glas nazvao ''apaurinskim'' i rekao da se otvara neki novi svet kada Iva počne da peva.

''Highway trio'' se ovog puta odlučio za dve pesme grupe EKV - ''Par godina za nas'' i ''Ti si sav moj bol''.

Zatim je nastupio Bobi Mojsovski koji je pesmom ''Counting stars'' pokazao da lako prelazi iz žanra u žanr i da mu podjednako dobro ide pevanje na srpskom, makedonskom i engleskom.

Poslednji su nastupili Adnan i Tarik koji su izveli miks tri pesme - ''Kako sam te voljela'', ''Sve je laž'' i '' Smoke on the water''. Njihov mentor Tonči je Adnanu rekao da je nadmašio samog sebe, a Tariku da je jedan od najboljih vokala u takmičenju.

Kada su se takmičari predstavili, usledili su nastupi gostiju: Lukijana Ivanovića, Slavka Kalezića i Vlaha Arbulića.

Slavko Kalezić imao najzapaženiji performans koji je posvetio Isidori Bjelici

Slavko Kalezić imao najzapaženiji performans koji je posvetio Isidori Bjelici | Foto: X Factor Adria

Kada su linije za glasanje zatvorene, najpre je izbačen Antonio Krištofić, koji je imao najmanje glasova publike.

- Nisam razočaran jer sam ceo dan imao neki predosećaj i bio sam spreman na ovo jer sam prošle nedelje pevao pesmu spasa. Mnogo mi je teže palo Ilijino ispadanje nego moje sada - rekao je Antonio.

Potom su usledile dve pesme spasa koje su pevali, na iznenađenje publike u studiju, Magdalena Bogić i Adnan i Tarik. Žiri je glas dao Magdaleni, osim Tončija koji je glasao za svoje kandidate.

Žiri je odabrao Magdalenu

Žiri je odabrao Magdalenu | Foto: X Factor Adria

Za razliku od Antonija, Adnan i Tarik su bili prilično razočarani:

- Krivo nam je što smo ispali i nismo očekivali da se nađemo u ''Pesmi spasa''. Iz tog razloga nismo ni vežbali ovu pesmu, nijednom je nismo probali i sada nam je krivo zbog toga. Naši glasači su se malo uspavali i završilo se ovako.

Takimčari koji su prošli jedva čekaju nedelju i veliko superfinale u Kombank Areni u kome je specijalni gost Džejms Artur.

Ulaznice su u prodaji , po cenama od 1000 i 1500 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima i blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, "Ušće" Šoping centra.

Specijalni popust za "X Faktor" finale za sve koji su nabavili ulaznice za koncert Robija VIlijamsa i EXIT festival - 1000 dinara za tribine! Jedna pokazana ulaznica odgovara jednoj pojedinačnoj kupovini sa specijanom cenom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP