Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

RUŽICA VELJKOVIĆ SE RASPLAKALA U

Palim sveće za dete koje sam ubila!

Autor: Sanja Arsić | 24.05.2015 - 15:10:00h | Komentara: 1

Bivša modelsica je kroz jecaje pričala da je pila dosta alkohola da bi zaboravila na batine koje je dobila od Andrije Markovića.

Ružica Veljković

Ružica Veljković u suzama

Ružica Veljković je u nekoliko navrata u rijalitiju „Parovi“ pričala o batinama koje je dobila od pevača Andrije Akija Markovića, a u petak uveče je otvoreno govorila kroz kakav je pakao prošla i koliko joj je bilo teško što je abortirala njegovo dete.
Naime, bivša modelsica se pred svima rasplakala i pričala da u crkvi pali sveće za dete koje je, kako kaže, ubila.

Možda se Ružica ne bi ni rasplakala javno da Jelena Golubović nije počela da je proziva da je alkoholičarka i da već deset godina ne ispušta čašu iz ruke.
Veljkovićeva je najpre počela da se brani, a kada je glumica pomenula abortus, mlada pevačica je počela da plače i objasnila je da alkohol konzumira zbog svega što je doživela u životu.
- Istina je, bila sam alkoholičar. Za jednu noć sam pila litre pića, i to sam mešala, ali sve je to bilo u periodu kada sam proživljavala pakao. Moj pakao je trajao godinu i tri meseca. Priznajem i ne lažem. Svašta sam proživela sa njim i bila sam alkoholičarka - izjavila je Ružica misleći na period koji je provela sa Akijem.
- Ja sam nakon svega išla u crkvu. Kad god odem tamo, ja se rasplačem i palim sveću za dete koje sam ubila. Moja mama je znala koliko mi je bilo teško jer sam stalno plakala. Znala sam da sa njim nemam budućnost i da to dete ne bi bilo srećno. Kada sam abortirala, tata mi je rekao: „Bolje da si to dete ostavila nekome“. Pila sam mnogo alkohola da bih sve to prebrodila. Kada me neko krivi za to što sam pila, ja se setim da sam uništila svoj život za narednih nekoliko godina. Kad smo bili jednom u garaži i parkirali se, on me je šutirao. I kako posle da ne abortiram, kad sam znala da tom detetu neće biti lako. Ako treba, drogiraću se, samo da prebrodim sve ovo - kroz jecaje je pričala Veljkovićeva.
Pozvali smo i Akija da bismo čuli šta on ima da kaže na ovu Ružičinu priču, ali se do zaključenja ovog broja nije javljao na telefon.

Zbog šamara ne želim da više pričam sa Matorom
Ružica je u petak uveče ispričala da više ne razgovara sa Jovanom Tomić, poznatom pod nadimkom Matora, jer joj je u alkoholisanom stanju lupila šamar. Kako je navela bivša modelsica, ovog puta se neće pomiriti sa svojom drugaricom iz rijalitija.
- Ona vrši fizičko nasilje na meni. Pijana mi je lupila šamar i ja to više neću da tolerišem. Dovoljan mi je bio jedan Andrija da me bije, ne treba mi drugi. Te batine me podsećaju na najteži period u životu. Jednom sam joj oprostila, i drugi put, ali treći put neću. Uopšte ne želim da trpim nasilje, pogotove ne od žene - ispričala je Ružica, iako su svi rekli da se Matora tada samo šalila.

Poslednji komentari
  • duduludu Vreme: 25.05.2015 11:42h

    Kakav je ovo slucaj,kakva je ovo bolesnica ovo nije normalno leglo bi joj jedno 6 meseci Kovina!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP