Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

ALO! SAZNAJE:

„Parovi“ dolaze u „Maldive”!

Autor: B. Radulović | 08.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 6

Za nekoliko dana na Televiziji “Hepi” ponovo će početi rijaliti “Parovi”, iako nisu prošle ni dve nedelje od kada se završio. Ovog puta učesnici tog rijalitija biće sluge ukućanima šou programa “Hotel Maldivi”, koji je u toku.

Ponovo nas  očekuju  ovakve scene

Ponovo nas očekuju ovakve scene

Kako saznajemo, producenti su odlučili da pomrse konce takmičarima, koji će se više sukobljavati i svađati kada ih stave u poziciju gazda i sluga.


- Poznato je da je većina javnih ličnosti jako sujetna, pa će njihov odnos biti stalno kao tempirana bomba, naročito što će učesnici “Parova” morati da ispunjavaju svaki zahtev i želju Maldivljana. U toku je kasting za “sluge”, koje još nisu svesne šta ih čeka. Mislim da će među njima biti nekoliko bivših učesnika “Velikog brata” i da sa njima organizatori već uveliko pregovaraju. Poenta je da se nađu momci i devojke koji imaju takav karakter i strpljenje za gazde poput Jelene Golubović i Ilije Grahovca Zmaja, kojima će, ukoliko im budu tražili, morati čak i noge da peru - kaže naš izvor blizak producentima.

Pregovori su u toku i sa  starim učesnicima „Parova“

Pregovori su u toku i sa starim učesnicima „Parova“

 
Prema našim saznanjima, svi učesnici će biti smešteni na jednom mestu, ali u odvojenim prostorijama i, dok će jedni uživati u luksuzu, drugi će moći raskoš samo da gledaju. U svakom slučaju, novi skandal majstori, seks i svađe obeležiće ovo leto u dvostrukom rijalitiju, koji se sigurno neće završiti pre jeseni.
Poslednji komentari
  • boba Vreme: 08.07.2015 08:18h

    ako otvarate parove odaberite bar pametne i pisnene ljude a ne kao sto jemaca. miki miljana i td

  • neca Vreme: 08.07.2015 09:27h

    pala gledanost i sada misle da ce da se opet gleda ako budu Parovi. Sramota za srpski narod sta gleda i cime se bavi. Maldivi i Parovi su dno dna!

  • snezana Vreme: 08.07.2015 10:10h

    To je koncepcija vec vidjena u Velikom Bratu. Happy TV je prsla sa ovim rijalitijem, niko to ne gleda, a glasam maximum 20 ljudi. To se vidi po procentima. Dosadnooooo!

  • Jeica Vreme: 08.07.2015 12:09h

    Dajte, prekinite vise sa ovim odvratnim fotkama.Dokle smo stigli, ovo je slika I prilika I naše culture I politike I načina života. Grozno.

  • Jelena Vreme: 08.07.2015 14:01h

    Jedino ako uvedete i Marića sa njima, možda poboljšate pljuvanje naroda! Inače, i sami vidite da ste pukli i od slabe gledanosti i od bruke! O glasanju neću da pričam!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP