Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

MILJANA KULIĆ PROGANJALA SKORO CELU ESTRADU

Pevači prijavili policiji učesnicu „Maldiva“!

Autor: Sanja Arsić | 01.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 12

Novi rijaliti „Hotel Maldivi“ dobio je psihozvezdu Miljanu Kulić, koja ima dosije u policiji zbog uhođenja estrdnjaka. Kako „Alo!“ saznaje, nova učesnica već sedam godina proganja javne ličnosti porukama i pozivima, a nekima je čak i policiju i vatrogasce slala na adresu jer joj nisu odgovarali.

Nova učesnica rijalitija uhodila zvezde i od života im pravila noćnu moru

Nova učesnica rijalitija uhodila zvezde i od života im pravila noćnu moru

- Miljana je opčinjena poznatim muškarcima, pogotovo pevačima. Tako je jedne godine našla sve brojeve od takmičara „Zvezda Granda“ i zvala ih po ceo dan i po celu noć.

Ne propušta nastupe Saše Kovačevića

Ne propušta nastupe Saše Kovačevića

Slala im je poruke, odlazila na njihove nastupe, a kada joj ne odgovore ili se ne jave, ona sazna njihovu adresu, pa im pošalje vatrogasce, Hitnu pomoć ili policiju. Mnogi su je prijavili policiji zbog uznemiravanja.

Mišel

Mišel

Na početku su se mnogi slikali sa njom jer je dolazila u studio kada je bilo takmičenje „Zvezde Granda“, da bi nakon toga svima postala noćna mora. Mišel Gvozdenović ju je prvi prijavio policiji, zatim i Nemanja Stevanović, Darko Lazić, Milan Dinčić Dinča. Dušan Svilar je bio prvi koji se požalio Saši Popoviću i rekao mu da i ostali pevači imaju veliki problem sa Miljanom. Tada je direktor „Granda“ svima posavetovao da je prijave za uznemiravanje, što su i uradili - ispričao nam je dobro obavešten izvor.

Topalko

Topalko


Pozvali smo Mišela, koji je na pomen njenog imena bio veoma besan.
- Neću ništa da komentarišem, osim da su policija i sud upoznati sa tim. Ne želim da pričam o osobi koja je nebitna u mom životu. Vi ste upućeni u celu priču! Ne razmišljam o ružnim stvarima, već samo o lepim - izjavio je Mišel, dok nam je Milan Topalović rekao:

- Znam ko je ona. Nisam imao probleme sa njom, ali znam da moje kolege jesu. Ona je imala sve naše brojeve telefona, meni je nekoliko puta poslala poruku, odgovorio sam joj i nije mi više pisala - kaže Topalko.

Predstavljala se kao premijerova ćerka!


Miljana Kulić se lažno predstavljala i kao ćerka bivšeg premijera Mirka Cvetkovića i tako proganjala i Nemanju Stevanovića.
- U početku sam mislio da je reč o obožavateljki. Delovala je pristojno, neobavezno smo ćaskali. Shvatio sam da je vrag odneo šalu kad je počela da me zove 300 puta dnevno i šalje mi stotine poruka. Često je menjala raspoloženja, nekad je bila OK, a nekad vrlo besna i nervozna - rekao je pre nekoliko godina pevač. Ona je se mnogima kontaktirala pod lažnim imenom, govoreći da joj je tata na visokoj funkciji i da se ne šale sa njom.

Poslednji komentari
  • saj Vreme: 01.07.2015 07:43h

    a koje poznate je proganjala?????ja za ove nikad nisam cuo..

  • Goran Vreme: 01.07.2015 10:02h

    Odvratnije zensko stvorenje nisam video,dovoljno je da je cujes samo kako prica,i sve ce da ti bude jasno o kakvoj se osobi radi,avetinja

  • Mladen Vreme: 01.07.2015 10:19h

    Ma, nisu znali, ovi iz produkcije - ko je ona. Moze da se desi greska a i inace su svi ucesnici normalni, kulturni i primer za celu omladinu.

  • sojic Vreme: 01.07.2015 11:00h

    kad covek pametan i razuman pogleda kako nas i cime lazu politicari,a mi cutimo i gledamo,a nemozes nista,nije ni cudo cega se ove starlete dive i ponose,i to sve gledaju njihovi roditelji bez trunke srama.onda sve saberemo i vidimo ima li razlike izmedju njih.to je danas u srbiji brend a ne posten i radan narod koji krpi kraj sa krajem.blud nemoral bruka za nas a tek lazljivu vladu.

  • walter Vreme: 01.07.2015 11:57h

    Pa to je to takve i skupljaju za parove i maldive cim cuju da jeneki ludak na glasu poput zmaja eto ih da pregovaraju za parove ili maldive koja komedija strasno!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP