Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

BLOG UŽIVO

Pinkove zvezde na ALO.RS! (FOTO)

Autor: A. O. | 18.04.2015 - 23:30:00h | Komentara: 5

Za nama je i drugo veče trećeg kruga najomiljenijeg talent-šou programa u Srbiji Pinkove zvezde. Novi krug doneo je nova pravila, pa se tokom večeri smenjivalo šest grupa po 4 pevača koji su se međusobno nadmetali.

Članovi žirija više nisu podizali stolice, već je izvođenje numera ocenjivano elektronski.

A

 Nova pravila učinila su takmičenje još zanimljivijim, a Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović, Miroslav Ilić i Bora Đorđević biće na još većem iskušenju i pod neugodnom atmosferom po njih.
Podsetimo, prošle nedelje dalje su prošli: Filip, Marko, Milan, Aleksandra, Jelena - iz baraža, a direktno dalje: Zlata, Dušan, Slobodan, Jelena Grbović i Ivan Kurtić.

Maja

Maja

 Maja – Da ne čuje zlo

Miroslav je morao da se spusti, jer je Majin nastup previše odvlačio pažnju Miroslavu. On smatra da je performans bio bolji od pevanja, iako nema primedbi na samo pevanje. Marini se dopalo kako Maja peva, nevezano za to da li je pesma njena ili ne. Milan je zamolio Maju da uradi par baletskih poteza, što je ona i učinila. Odličan scenski nastup, sigurno pevanje, promukli glas koji se naročito dopada Ceci, odličan izbor pesme, ja sam veoma zadovoljan, dodao je Bora.

Aleksandra

Aleksandra

 Aleksandra – Uzmi me

Šteta što ove pesme nemaju samo refren, rekao je Bora. Meni je tu bilo dosta energije. Ako je bilo nekog odstupanja, desi se to i na našim koncertima, koji smo pevači 100 godina, da ima melodijskih distonacija, da se tu potkrade greška, započeo je Haris. Devojka zna pevati, zna sigurno, i tu nema nikakve greške. S druge strane, ima veoma jaku energiju. Peva na svoj način, što je meni najvažnije, rekao je on. Ceca se složila sa Harisom.
 

Marija

Marija

 Marija – Ja nemam drugi dom

Meni je ovo bilo odlično, rekao je Miroslav. Prvo si se trudila da tvoja interpretacija nema veze sa orgiinalom. Nisi imala potrebe da toliko naglašavaš pojedine delove ove pesme, jer ti si odličan pevač. Što se mene tiče, ja sam vrlo zadovoljan onim što sam čuo, siguran je bio on. Haris se složio da je Marija pevala “sebe”, a ne nekog drugog u ovoj pesmi. Meni je to bilo jako, ekspresivno, što se mene tiče, svaka čast, dodao je Haris.

Marica

Marica

 Marica – Žena starija

Ona je jedva stajala i ispred svoje zvezde od nervoze i treme, a ja je samo posmatram, rekla je Ceca. Rekli smo, ušli smo u treći, vrlo ozbiljan krug, i nema opravdanja više, usprotivio se Miroslav. Ccea je nastavila da samom pojavom vizuelno zaslepi one koji je slušaju. Miroslav se zapitao kako ona nije imala tremu za performans, na šta ga je Ceca upitala da li je on uopšte kompetentat da sedi u toj fotelji. Miroslav i Ceca su se raspravljali o kriterijumima, a za to vreme je Milan uradio selfie sa Maricom.

Iz ove grupe, direktno dalje ide Marija Janković, u baraž idu Aleksandra i Maja, dok se opraštamo od Marice.

Saša

Saša

 Saša – Potražiću oči nešto zelenije

Odličan glas, odlično pevanje, tačno, jako, glasno, sve najbolje, rekao je Bora. Odlično, ali još jedan tvrdoglav kandidat. Prošli put sam ti rekao da uzmeš intonaciju za pola tona nižu. Odlično je ovo bilo, ali bi bilo duplo bolje da je za pola tona niže, kritikovao je Miroslav. I Ceca i Marina su imale samo reči hvale za Sašu. Bio si dobar, bio si odličan. Slažem se s Miroslavom, pola tona bi bila fantazija. Nema nikakvog razloga da šiljite gore, pola tona niže bi ti leglo, rekao je Haris.

Nikola

Nikola

 Nikola –Lejla

Najlepšem osmehu, pogodi koliko te volim, srce za srce, su samo neki od natpisa na srcima koje je Nikola dobio. Lejla nije bila dobra, refren, ona mora da ide do kraja takta, ne sme se završiti pre. Ovo je bilo jako korektno, lepo, ni ovo nije laka pesma, primetio je Haris. Meni je bitno bilo njegovo donošenje pesme, i koliko je on u pesmi, a on je u pesmi bio 100%, hvalila je Ceca, NIkolu. Prelepa pesma, zahtevna, po meni si dovoljno pobegao od Harija da bi bio svoj, ali ne tako dobar da bih ti ja dao sve pohvale, poručio mu je Miroslav.

Stiven

Stiven

 Stiven - Nisam te ponizio

Ceca je odavno i s punim pravom provalila da ja nisam ljubitelj ovakvih pesama, ali ja sam profesionalac i nisam gluv. Ovaj čovek je za one koji to vole, uradio fenomenalno, odao je priznanje Miroslav. Marina se složila da je Stiven odlično nastupio. Malo je više ušao u improvizaciju. Znam ja koji je to stil, vrlo dobro, dodao je Haris. Očigledno imaš atribute koji su potrebni, trilere, ukrase, pevačke.... Ako hoćeš da nas oboriš s nogu time, nemaš potrebe da preteruješ u tome, što je večeras bio slučaj, dodao je Haris.

Enis

Enis

 Enis Todić – Dal si sretnija

Pa dobro si otpevao ovo, samo ne znam na kom jeziku. Nisam razumela, dikcija ti je katastrofa. Svaku četrnaestu reč sam razumela, zato ga i pitam, rekla je Marina. Cveto, ne mogu da se složim s tobom, rekao je Miroslav. Cveto, nemo se ljutiš, Cveto, sve ćeš manje da razumeš, našalio se Miroslav. Ja sam razumeo, odlično, i razumem Marinu što nije dobro čula, jer je takva vrsta pesme, sa kojom si se ti, po meni, sasvim dobro izborio, zaključio je Miroslav. Odličan si bio, kratka je bila Ceca, koja nije mogla da prestane da se smeje šali koja je prethodila. Nakon kraće rasprave, Marina je zatražila od kandidata da otpeva deo pesme bez muzike.
 

Direktan prolaz je izborio Saša Katančić, u baraž idu Stiven i Enis, dok je Nikola ispao.

Jasminka

Jasminka

 Jasminka Dujmović – Počnimo ljubav ispočetka

Ovo je različito od svega što smo čuli do sada. Niko do sada nije napravio ovaj ritam. Ulazak je bio malo nesiguran, a kako je pesma odmicala, bilo je sve bolje i bolje, i na kraju odlično, rekao je Bora. Ceca je Jasminki čestitala. Otvoren vokal, konkretan, snažan, čist, ako je bilo negde nešto, nije bitno. Svakom se to dešava. Sjajna interpretacija, poručio je Haris.

Rada

Rada

 Rada Janevska – Po tebe (Pratim te)

Šta je ovo značilo Miki? Bravo, što se mene tiče, rekao je Miroslav, i priznao da mu je žao što većina publike nije razumela tekst, ali je siguran da su svi shvatili o kakvoj je pevačici reč. Ja bih dao najviše ocene, ali čekam prevod, zapitao se Haris. Ne bi skontao, odgovorio je Miroslav. Prelepa boja, taj pesak u glasu, pride, odlična visina, raspon... u svakom slučaju... fenomenalno, sigurna je bila Ceca. Bora i Marina su delili mišljenje.

Aleksandra

Aleksandra

 Aleksandra Aleksić –Bato (Rođeni)

Aplauz svih članova žirija, i dug aplauz publike. Da ti kažem nešto, apsolutno si zaslužila da pustim da ovo traje koliko god traje. Ja ću se ponoviti i reći da si ti jedna opasna pevačica, zaključio je Milan. Haris se “nametnuo” jednim komentarom... “Šta ćeš ti uopšte ovde?” upitao je on. “Ima razloga” rekla je Ceca. “Da bi te čulo dva, tri miliona ljudi. Jer to zaslužuješ”. Bilo je potpuno genijalno, lucdno, na tvoj način, bilo je do bola, oduševljena je bila Marina. Mene je isprepadala šta će biti kada skoči oktavu. Kada je skočila napala, ostao sam bez teksta, svaka čast, genijalno, dodao je Bora.

Sonja

Sonja

 Sonja Šćepanović – Ima jedan svijet

Četiri sjajne pevačice i sada mora neka da ispadne- Opet smo imali jednu vrhunsku interpretaciju, mada meni ovaj tekst nikada u životu neće biti jasan. Šta je pesnik hteo da kaže ne znam, ali znam da je Sonja to sjajno otpevala, rekao je Bora. Marina se složila. Miroslav se uhvatio za glavu tokom Sonjinog nastupa, jer, kako je rekao, ne zna za koga da glasa. Haris smatra da u ovoj grupi ni ne postoje nijanse.


Direktno dalje ide Aleksandra Aleksić, u baraž idu Sonja i Rada, dok je ispala Jasminka.

Mlađen

Mlađen

 Mlađen Tošović –Kiša je padala

Meni se jako sviđa kako je on otpevao. Uopšte nije imao tremu, bio je potpuno ležeran, ili se to uopšte nije primećivalo. Meni se jako jako sviđa, tačno tonski, emotivno, sve na mestu, svaka fraza. U svakom slučaju, jako, jako lepo, rekla je Ceca. Emotivno, fino, primetio je Bora. On je primetio i da je Mlađen gledao u nekoga u publici, ali je Mlađan rekao da je samo gledao u publici, a potom i da zamisli nekoga svog koga voli i da mu je tako lakše da otpeva.

Zoran

Zoran

 Zoran Bušin – Strah me da te volim

Ja uvek kažem da fali kraja, a sada je kraja preteklo i bilo je kraja koliko god hoćeš, odlično, rekao je Haris. Bora se složio. Dosta dinamike u pevanju. Za to moraš imati osećaj. Baš si se raspevao večeras i dao si sve od sebe da na najbolji način interpretiraš pesmu, poručila mu je Ceca. Možda je falilo topline na nekim delovima, ali sve u svemu jako dobro, rekla je Marina. Miroslav se složio sa Marinom.

Bogdan

Bogdan

 Bogdan Jokić–Crna ženo

Zaista neobičan nastup Bogdana. U rok end rol stilu. Da ti kažem nešto, Džeger možda i nije najbolji rok pevač, ali ovo je Džeger, scenski, dum dum, rekao je Milan. Dok je pevao osećala sam se kao da gledam tenis, rekla je Ceca. Najtemperamentniji takmičar ovog rijalitija je on, energija, samopouzdanje, performans, svi gledamo u tebe kao da je izašla Naomi Kembel, a ovde sve što je muško i žensko gleda u tebe, pokupio si sve simpatije, hrabrila ga je Ceca.

Predrag

Predrag

 Predrag Kostić–Ja misliću na tebe

Da ti kažem nešto. Uspeo si da potisneš to, bar po mom skromnom mišljenju, rekla je Ceca. Imaš jako lepu boju glasa, pevaš emotivno, i trudiš se da preneseš tu energiju i emociju na one koji te slušaju. Lepo izgledaš, imaš sve adute da napraviš lepu karijeru, a večeras si bio sjajan, zaključila je ona. Bora je takođe imao samo reči hvale za Predraga. Nisam siguran da li si večeras nadmašio sebe. Sjajno si otpevao, a ako tako stalno pevaš ili si rame uz rame sa nama, ili si bolji od nas, poručio mu je Haris. Uvek je on bio dobar, a večeras je oduvao, poručila mu je Marina. Predrag je iskoristio priliku da svojoj devojci, Marici, koja je nešto ranije nastupila, posveti večerašnji nastup.
 

Iz ove grupe direktno dalje ide Predrag, u baražu će se naći Bogdan i Mlađan, dok Zoran napušta takmičenje.

Sonja

Sonja

 Sonja Kostić –Dokaz

Dobar izbor pesme. Tačno pevanje. Ne znam, nešto mi nedostaje. Možda malo više uzbuđenja, malo više emocija, primetio je Bora. Ima tremu, odmah je zaključila Ceca. Kod nje se toliko vidi da je prestravljena. Ima sladak triler, lepu umiljatu boju, lepo peva, ali nju prosto parališe trema, nastavila je ona. Haris se složio sa Cecom i primetio je da je Sonju paralisala trema. Da znaš pevati, to je sigurno, rekao je Haris.

Tamara

Tamara

 Tamara Milojević - Ti zaplakaćeš na mojoj strani kreveta

Dobar scenski izraz. Lepo odrađeno, onako, pomalo ravno pevanje, ali na svoj način. Različito od originala, verovatno to tebi pripada. Da li može drugačije ili ne, to ti sama znaš, ali je ovo sve u svemu bilo prijatno, rekao je Haris. Sve u kompletu, pomalo i neprecizno, ali je sve u svemu bilo dobro, poručila je Marina, Tamari. Moj utisak je povoljan, rekao je Miroslav, ali nisi nešto trebala da radiš u tom scenskom nastupu. Kada si pošla od kuće, želela si da se oblačiš provokativno, a nemoj onda ovde malo malo pa vraćaš suknju.

Aleksandra

Aleksandra

 Aleksandra Blagojević – Rođendan

Aleksandra je priznala da je pesmu koju je prvobitno izabrala, a koja je bila Cecina, rešila da zameni za ovu koju je otpevala jer smatra da je Ceca jedinstvena i da se samo jedna Ceca može roditi. Nije ti scenski nastup bio baš u srazmeri sa onim što si pevački pokazala, rekao je Miroslav. Meni je to bilo, što se tiče pevanja, bilo, vrlo vrlo pristojno. Imala si energiju, sve, rekla je Marina.

Gabrijela

Gabrijela

 Gabrijela Pejčev–Fatalna ljubav

Ja mogu da kažem da je pevanje Cecinih pesama mač sa dve oštrice. Očekujem Cecu, sada slušam Gabrijelu i to mi je bilo malo nedovoljno energije, međutim, ponašanje na bini je za svaku pohvalu i pevanje je izuzetno tačno, rekao je Bora. Ona ima nežnu boju glasa, ona umiljato peva. Ja je znam iz prethodnih krugova. Ovo nije pesma u kojoj možeš pokazati ono što znaš. Prezgodna si. Večeras si sve to lepo izvela i zablistala, hvalila je Ceca, Gabrijelu. Jedan dobar nastup. Scenski prilično čvrst, rekao je Haris. Ovo je jedina kandidatkinja kojoj baš odobravam što je odabrala tvoju pesmu. Baš ti odobravam što si odabrala Cecinu pesmu, rekao je Miroslav. Dobro si je otpevala, ali i dovoljno erotično zvuči, dovoljno propraćeno diskretnom erotikom koja do ludila dovodi ovaj muški svet, hvalio ju je i Miroslav.
 

Iz ove grupe direktno dalje ide Gabrijela, u baraž idu Aleksandra i Tamara, dok je iz takmičenja ispala Sonja.

Baraž je izgledao ovako:

Maja i Aleksandra – Veseljak - Maja ide dalje
Stiven i Enis – Ko te ima taj te nema – Enis ide dalje
Rada i Sonja –Sudnji dan – Rada ide dalje
Bogdan i Mlađan – Ove noći jedna žena – Mlađan ide dalje
Aleksandra i Tamara – Tako mlada – Aleksandra ide dalje
 

Tagovi:

Poslednji komentari
  • biljana Vreme: 19.04.2015 12:30h

    pa kada bi ziri i voditelj manje komentarisali izmedju sebe pa i njihove jeftine nazovi prepirke bilo bi mozda i boljih pevaca kao i u zvezdicama

  • biljana Vreme: 19.04.2015 12:32h

    kada bi se voditelj i ziri manje komentarisali medjusobno bilo bi i boljih pevaca kao i u zvezdicama gde deca odvaljuju

  • Anchi Vreme: 20.04.2015 09:38h

    Mladost? Ima 30 godina. To vise nije mladost.

  • Natasa Vreme: 20.04.2015 20:40h

    Koliko njih se dosad ponelo isto kao ovaj decko. nikakve veze sa verom, ali provokativan naslov...a pojedinci jedva docekali. Treba deliti ljude na dobre i lose, a ne po tome kako se moli i kome.

  • vjekoslav pobor Vreme: 20.04.2015 21:33h

    vise nema sta gledati bez Zmaja. Mjenjam program,i znam da necu biti jedini!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP