Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

UŽIVO!

"Pinkove zvezde" na ALO.RS!

Autor: A. O. | 21.03.2015 - 21:00:00h | Komentara: 1

I ove noći ste imali priliku da sa nama pratite "Pinkove Zvezde". Od dvadeset takmičara, čak sedmoro njih imalo je svih pet glasova stručnog žirija. Preostala tri mesta u baražu su zauzeli: Stefan Vujović, Dragana Rakčević i Maja Milošević. Nadamo se da ste uživali koliko i mi.

Filip Bulatović

 Filip Bulatović – 4 glasa

Niz reku života – Milan je primetio da je Bora dobio novu svesku od sponzora emisije. Miroslav se požalio da mu je zafalilo čokoladica. Rutinski je odrađivao, ali je imalo frazica koje su dovoljne za podizanje, primetio je Miroslav. Sasvim fino, dodao je Bora.
Dođeš mi u san – Haris je priznao da nije za pet stolica. Iako Filip ume da peva, nešto je trebao dodati, smatra on. Ceca se složila sa Harisom, ali je naglasila da smatra da je Filip kvalitetan pevač. Druga pesma je emotivnije otpevana, ali se slažem sa kolegama, dodao je Bora.

Tina Antunović

Tina Antunović – 3 glasa

To mi nije trebalo –Marina je priznala da voli takve boje glasa i način pevanja. Ima energije, sasvim ok, smatra ona. Ceca je dodala da je matrica niska. Ona je uspela i da se priseti prethodnog Tininog nastupa. Vrlo dobar glas, lep outfit, samo malo sigurnije, poručio je Bora.
Takvi kao ti –Za baraž jeste sigurno, smatra Miroslav. I u prvoj i u drugoj interpretaciji je nedostajalo nečega, ali nije znao da kaže čega. Haris je priznao da voli drsku boju glasa kakvu Tina ima. Primetio je i da joj je u pesmi zafalilo vazduha na pojedinim deonicama.

Darko Jovanović

 Darko Jovanović – 3 glasa

Želja si mi samo ti –Bora smatra da Darko zaslužuje čistu peticu. Marina se nije složila. Smatra da je bilo previše nesigurnosti.
Izgledala je malo čudno –Darko je promenio stajling za ovu pesmu, pa je stavio crnu kapu. On je kapu, po završetku nastupa, dao Milanu. Haris je primetio da je rokersko pevanje bilo isforsirano, i da ga je to koštalo direktnog plasmana dalje. Miroslav nije bio siguran, ni u prvoj ni u drugoj pesmi, kako Darko zapravo peva. Marina se složila sa Miroslavom.
 

a

 Mirjana Milosavljević – 0 glasova

Ostavljena ja –Miroslav je priznao da mu je žao i da je, po prvi put, pokušao da nagovori žiri za tri stolice, ali u tome nije uspeo. Marina smatra da je Mirjana loše pevala, te da može pevati koliko želi, ova pesma joj ne odgovara. Bilo je nisko sve vreme, smatra Bora. Haris se složio.

a

 Marija Milošević – 2 glasa

Recite mu da ga volim – Ceca i Bora su joj dali svoj glas. Marina smatra da nije bilo dovoljno dobro da bi podigla stolicu. Bilo je dezorijentisano, amaterski, smatra ona. Nju nije povuklo da pritisne zeleno dugme. Miroslav je motrio ostale članove žirija i žarko je želeo da se desi nešto bolje, ali se ništa značajno nije dogodilo. Haris takođe smatra da je bilo dosta ravno i amaterski.

Maja Milošević

 Maja Milošević – 4 glasa

Kada bi me pitali – Miroslav je primetio da Maja ima „sladak glasić“, ali je čuo čudne krajeve. Ceca je primetila da Maja ne može da stoji od treme, već cupka u mestu. Bora joj je poručio da žiri ne ujeda. Bora smatra da je ovo mnogo bolje od prethodne kandidatkinje, i da zaista dobro zvuči.
Jedan od sto – Milan je primetio da je imala dobar izbor pesama i odličnu energiju, ali da je još samo malo bolje pevala, dobila bi #svihpet. U drugoj pesmi je bila bolja nego u prvoj, uvidela je Marina. Rođena si ti za ovo, lepo smo mi rekli prošli put, smatra ona. Ima materijala, van svake sumnje je da ona ume da peva, ali za pet stolica nije, dodao je Haris. Miroslav je iskoristio da, po uzoru na emisiju Audicija, imitira članove žirija. Ceca smatra da je Maja zaslužila #svihpet jer je „kompletna“.
 

Bojan GrujićBojan Grujić – 5 glasova

Anđeo Čuvar –Četiri glasa u prvoj pesmi za Bojana. Marina misli da Bojan može još stotinu puta bolje nego sada. Šta te je sprečilo da ne otpevaš to kako treba i dobiješ desetku, upitao ga je Haris. Bojan je priznao da zbog ciste na glasnim žicama ima strah da pusti glas. „Kada si pustio glas, bio si vrlo ubedljic“, primetio je Bora.
Sve još miriše na nju – Haris je zamolio da kaže nešto prvi. „Da vidite da žiri nije bauk, da možemo prepoznati nekoga ko zna da peva, a ima problema sa grlom. Dali smo ti peticu, ali da imaš malo problema, možda malo više, i to se primeti“, rekao je Haris. Slažem se sa Harisom, ti znaš da pevaš, poručio mu je Miroslav. Doktor Bora Đorđević ga je posavetovao kako da što lakše prođe operaciju, dok mu je Ceca ponudila lek, koji će mu pomoći da istu izbegne.

a

 Ivana Matušić –3 glasa

Zavoleh te – Zaslužuje da čujemo drugu pesmu, rekao je Bora, koji je, poslednjem trenutku, dao svoj glas. Ostali su tražili drugu pesmu.
Stoperka –Prva pesma nije bila nešto, dosta falša, manjak vazduha, dok je druga bila dosta bolja, primetila je Marina. Ona smatra da ni druga pesma nije bila za #svihpet. Nije bila ubedljiva, nije bila čvrsta interpretacija, rekao je Haris. Na momente se čuje da ima glas, dodao je Bora.
 

Miloš ŠkrkićMiloš Škrkić – 5 glasova

Dobro veče izgubljena nado – Jedno lepo narodnjačko pevanje, primetio je Milan. Miroslav se složio. Ja obožavam ovakvo pevanje, zato sma podigao stolicu, dodao je on. Volim sve što je dobro, rekla je Marina na pitanje da li je ovo dobro pevanje. Bora je predložio da se u studiju u Šimanovcima donesu stolovi i karirani stolnjaci, kako bi imali pravi doživljaj kafane.


Da me nije –Peti glas u poslednjem trenutku. „Iskreno govoreći, imao je dovoljno elemenata da razmišlja“, primetio je Miroslav kod Harisa. „Ali isto je imao i dovoljno razloga da se podigne“, rekla je Marina. Dve žanrovski različite pesme, otpevane na potpuno dva načina. „Nije tačno“, rekao je Haris, odsečno. Prva pesma, tri stolice – jedva, smatra on. Druga pesma je bolje ležala, i nije bila dorečena za #svihpet. To što ima elemenata da ovu vrstu muzike otpeva bolje nego što jeste je presudilo da Haris da svoj glas.
 

a

 Stefan Vujović – 4 glasa

Zavet – Iako je bio jako nestabilan, ali se vidi da dečko ima glas. Ne znam šta se desilo, primetila je Ceca. Marina je poželela da vidi Stefana da zablista u drugoj pesmi. Najbolje si otpevao kraj pesme, zaključila je Ceca. Refren je presudio, smatra Bora.
Kao moja mati –Mogao je Miroslav, bez nagovora, i sam da se podigne, rekao je Haris. On je primetio da Stefan ima potpuno svoju interpretaciju. Potpuno je otpevao na svoj način, meni je to za pet stolica, šta ga znam, zaključio je Haris. Iako se svi slažu da je kandidat za #svihpet. „Sad je bilo tako, kako je“, branio je Miroslav svoj stav. Bilo je jako loših delova koji su mene ostavili dole i u prvoj i u drugoj, komentarisao je on. Nije bilo jako loših delova, ne mogu se složiti s tobom, ni Haris mu nije ostao dužan. Ceca u njemu vidi ogromni potencijal, ogromnu emociju na sceni...
 

a

 Petar Cvetković – 5 glasova

I kad me svi zaborave –Haris je rukama pozivao Marinu i Cecu. „Ne sluša me niko, šta da radim“, rekao je Haris. Kakva glasina, primetio je Bora. Ma strašno, bravo dečko, uzvratio je Haris.


Oprosti mi što te volim –Prošli pt si me mnogo brže digao, ne znam šta je sa kandidatima večeras, primetila je Marina. Činjenica je da je prošli put bio mnogo bolji, ali je i ovo bilo za pet, dodao je Miroslav. Glasčina sigurno, dosta nepreciznosti, ali ovaj zadnji refren... da si celu pesmu otpevao kao zadnji refren, to bi odmah bila petica, poručio mu je Bora. Iako je Harisu prva pesma bila bolja, Ceca se suprostavila njegovom mišljenju. Njoj se baš svidelo to što je sa dve potpuno različite boje glasa otpevao svoje pesme.
 

aKatarina Miladinović – 3 glasa

Bela Ciganka – Imaš glas, imaš napad, pazi malo na krajeve. Negde grešiš, intonativno, i biće to dobro, poručila joj je Marina. Opusti se, spusti loptu je bio savet Miroslava Ilića.
Zagrli –Miroslav je spustio svoju stolicu jer smatra da joj je mnogo četiri stolice. On je napomenuo i da je želeo da se složi sa Harisom.Bilo je to korektno, nije za #svihpet, ali je u redu. Haris je želeo da joj da podršku i da uspe u svojim namerama, ali ovo večeras nije bilo dovoljno. „Meni je drago da su Miroslav i Haris najbolji drugovi“, započeo je Bora.
 

a Aleksa Savić – 5 glasova

Slike u oku –Ceca je htela da osluša i drugu pesmu, ali je Haris naterao Cecu da svoju fotelju podigne ranije. „Ja ovakvu boju do sada nisam ni slušao ovde“, primetio je Bora. „Potpuno se slažem sa Borom“, dodao je Miroslav. Dečko je otpevao pesmu tačno, sa svim ukrasima, dikcijski tačno, ali nije ličilo na Luisa, primetio je Haris. Odlično, original, smatra on.
Nek padaju kiše –Ka Aleksi je poleteo plišani medved. „Što si se uplašio!?“ zapitao se čitav žiri. Na osnovu prve pesme ti je petica, ali na osnovu druge... rekao je Haris. Medvedić je podsetio Miroslava na njegove početke. Prepričao je svoj prvi nastup, sedamdeset druge godine i tremu koju je imao tada.
 

a

 Alem Bajrović – 5 glasova

Muštuluk –Miroslav je pitao Harisa da li je ovo bar za tri glasa. „Šta ću s njim?“ zapitao se Haris. Pevaš na svoj način, ja sam se digao prvi da ti dam podršku. Naravno da u svakom slučaju zaslužuješ tri. Snažna, odlučna boja glasa i može svašta od nje da se napravi.
Obriši suze draga –„Bravo majstore!“ uzviknuo je Milan. Kakav izbor pesme. „Nisam čuo ovu pesmu milion godina“ rekao je Miroslav. I to jedan Sarajlija treba da dođe da otpeva ovu pesmu, dodao je Milan. Kada se peva ovako snažno ekspresivno... Haris je bio oduševljen. „Aleme, u prvoj si se pesmi malo lošije drago“, našalio se Miroslav. „Pevač koji to peva u originalu, mislim, malo drugačije to peva“. Milan je Cecu pozvao da prokomentariše sa „tigrice iz Žitorađe“, na šta je ona rekla da živi u Ljutice Bogdana u Beogradu, ali je večno ponosna na svoju Žitorađu. Kada je žiri upitao Milana gde on živi, voditelj je pokušao da na sve načine izbegne odgovor.
 

a

 Dragana Rakčević – 4 glasa

Tačno je – Dobro je ovo bilo. Imaš dosta elemenata za ovaj posao. Dobro smo prošli put rekli, primetila je Marina. Jesi, rođena si za ovaj posao, jako mi se sviđa kako to radiš. Pozitivna si, temperamentna, znaš šta radiš, dodala je Ceca. Bora takođe smatra da Dragana zaslužuje #svihpet.
Okeani –Haris nije dao svoj glas Dragani. Bilo je falša, distoniranja, nesigurnosti, primetio je on. Obzirom da smo formirali neki kriterijum, eto ostali smo pri tom kriterijum. Ja vas ne vidim, nego čujem, meni to nije bilo za pet stolica, rekao je on. Za pet stolica, kratko je rekla Ceca. Miroslav se nije složio sa Harisom, kao i Bora. Ukupni utisak je mogao biti pet minus, rekao je Miroslav.
 

a Andrija Petrović –4 glasa

Šta sam ja u tvom životu - Jedna od najlepših pesama Novice Uroševića, a on je otpevao na sasvim svoj i zadovoljavajući način, rekao je Miroslav. Odlično je bilo, mene čudi da oni nisu ustali, dodal je Marina. Ovo je bilo perfektno, za više od tri stolice, nadovezao se Bora.
Ne bih ja –Retka situacija da Bora jedini ne da svoj glas takmičaru. Druga pesma je bila daleko od perfektnog, u refrenu je bilo prilično mnogo ljuljanja, primetio je on. Možda mu nije dan, ali se tu vidi gomila elemenata koje njega krase kao pevača, ali je potpuno zasluženo dobio četiri stolice, dodala je Ceca. Haris je takođe primetio da se svašta može napraviti od Andrijinog glasa.
 

s

 Marija Malivuk –3 glasa

Mamurna –U odnosu na prošli nastup je rekla da ništa neće promeniti. E pa, jedino što si promenila je što si prošli put bila bolja nego večeras. Po meni si se pogubila totalno, čak si u jednom delu pesme i promašila intonaciju, stroga je bila Marina. Ceca je takođe priznala da se žiri dogovarao da li će uopšte dobiti priliku da otpeva drugu pesmu večeras.
Novo vreme –Miroslav je sa odobrenjem propratio Marinino spuštanje fotelje, rekao je Miroslav. I u prvoj i u drugoj pesmi je bilo katastrofa, primetio je on. Marija je priznala da je bolesna, i da joj „svira“ u predelu grla. Haris smatra da je zaslužila da se nađe u baražu.
 

a

 Petko Pavlović – 4 glasa

Odlaziš od mene - #svihpet u prvoj pesmi. „Ja sam pogledao Harisa i rekao mi je slobodno Miki. Tu sam, čekamo drugu pesmu“, rekao je Miroslav. Milana je zanimalo, koga bi Miroslav pogledao da je u pitanju pesma Majkl Džeksona. Meni je to bilo potpuno drugačije. Dao sam ti glas da ti dam malo podrške, poručio mu je Haris.
Nađi novu ljubav –Petko se složio da nije blistao. Nije me ubedio sa drugom pesmom. Pevao si prelepu jednu pesmu. Nisi mi dočarao, nisi bio siguran, i morala sam da se spustim, rekla je Marina. Ne priznaj dok se od tebe ne traži da priznaš, dok ti ruku ne zavrnu, posavetovao ga je Haris. Ceca je sigurna da je mogao proći sa pet glasova. Bora je, u jednom trenutku, razmišljao da spusti svoju fotelju.

a

Sadat Rizvanović –5 glasova
Golubica –Sadate, ti si večeras bio odličan, rekla je Marina. Sadate, ti si večeras jedini bolji od prošlog nastupa, rekao je Bora. „Odlično je bilo, ja sam očekivao....“ rekao je Miroslav, ali su ga ostali prekinuli, čuđenjem kako on ima nešto pozitivno da kaže. Prvi put Miroslav ima primedbu na manjak stolica koji je Sadat dobio.
Ti si mi u krvi – Sigurno najbolje pevanje večeras, rekla je Marina. Sadat je primenio sve što mu je Haris savetovao u prethodnoj numeri. Haris mu je skrenuo pažnju da je na sceni da bi ostavio utsak. Mislim da si večeras zablistao najviše od svih učesnika na najlepši mogući način, dodala je Ceca. Meni je ovo bilo odlično, jedino si malo prenaglasio ono š, primetio je Miroslav.
 

a

 Ivan Kurtić – 5 glasova

Ođila –Milan je, ne samo igrao na sceni, već i proslavio kraj pesme. Žiri je oduševljen i aplaudirao je Ivanu. „Reči su suvišne. Što se mene tiče, ne moraš više ništa da pevaš“, rekla je Ceca, oduševljeno. „Ja se sećam odlično... Vlada Georgiev... Anđele.. nam je pevao prošli put. Ako si nam neki takav slatkiš pripremio i večeras...“ naslutio je Miroslav.
Dur i mol –„Ljudi! Stivi Vonder na sceni! Ovo je Stivi Vonder!“ rekao je Milan. „Samo mi nije jasno... Kako, majke ti, nisi prehlađen i kako nemaš tremu“, zapitao se Haris. „Dobro se čuvam, izgleda“, rekao je Ivan. Žiri je želeo da čuje još jednu pesmu, a Ivan je rešio da otpeva jednu stranu. „This is a man’s world“. Maestralno, kao i prethodne dve. „Hoćemo da kažemo nešto?“ upitao je Milan. „Moram da kažem da ga ovo pevanje svrstava u najuži krug kandidata za pobedu“, rekao je Bora. „Što se mene tiče, pobedio si“, poručio mu je Haris.
 

tri mesta u baražu su zauzeli: Stefan Vujović, Dragana Rakčević i Maja Milošević

tri mesta u baražu su zauzeli: Stefan Vujović, Dragana Rakčević i Maja Milošević

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Marija Vreme: 23.03.2015 07:52h

    Dnooooo....fuiiii

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP