Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PREMIJERA

Počeo "Ples sa zvezdama" (UŽIVO)

Autor: A. O. | 29.03.2014 - 23:08:00h | Komentara: 0

Jedan od najpopularnijih svetskih šou programa stigao je i kod nas! U narednim nedeljama naše poznate ličnosti će nas zabavljati svojim plesnim umećem, a ceo rijaliti je humanitarnog karaktera.

23:06 Žiri: Ne sme da se vidi razlika između zvezda i profi plesača

a

Sudije su više nego zadovoljne prvim impresijama i očekuju veoma zanimljivo takmičenje. Učesnici su za početak dobili podstrek od Konstantina, Aleksandra, Nikole I Marije da za sedam dana spreme prvu koreografiju.

aAli isto tako, sudije očekuju da se ne vidi razlika između profi plesača i njih. Naredne subote u emisiji koja će se emitovati uživo na Prvoj, ocenjivaće ih žiri i publika.

Na kraju su svi zajedno zaplesali, i VIPovci I plesači, a u ovoj sjajnoj atmosferi, domaćini su nagovestili za sledeći vikend više nego zanimljiv okršaj ovih hrabrih zvezda.

22:56 - Neće biti lako!
U razgovoru sa Irinom u specijalnom “green room-u” Milojko je izjavio da se podmladio kada je video u kakvoj je konkurenciji i da će se “nebo otvoriti”.

a

 Nakon spajanja takmičara sa profesionalnim plesačima, usledila je veličanstvena demonstracija standardnih i latino plesova. Svi u studiju su bili oduševljeni gracioznošću ali i energičnim ritmovima koji su dolazili sa podijuma. Koraci su se smenjivali neverovatnom brzinom I tek u toj punoj scenografiji, pred sudijama i publikom, poznate ličnosti su videle da pred njima nije nimalo lak zadatak. Moraće sve da urade da se ne obrukaju.

22:31 - Šapića "drma" trema

a Šapić je uvek imao tremu, ne plaši se konkurencije ali misli da je pobeda daleko od njega. Milan priželjkuje seksi partnerku da i ženama pada vilica. Ide do kraja, do pobede. Nemeš, uskoro operski pevač, pribojava se brzih plesova i nada se visokoj partnerki, ne očekuje pobedu ali bi voleo da se zadrži što duže u takmičenju.

aAleksandrova partnerka je Slađana Ivanišević, Milanova Jelena Kolarović dok će Nemeš zaplesati sa Marijom Jovanović. 

22:23 - Tanja Bošković za partnera: Kao da igram sa svojim unučetom!

1 Vanesa nam je otkrila da je karijeru počela u dečjem horu Kolibri, ambiciozna je, nada se pobedi i trudiće se da ide do samog kraja. Tanja Bošković priznaje da ume da bude teška, nije uspela da nauči da ne bude zvezda i da ne bude glavna uloga. Ne plaši je ništa u životu jer nema više razloga da se plaši.


Tamara Paunović priznaje da je na prvoj reviji imala toliku tremu da su morali da je gurnu na binu. Plaši se svojih nogu i priželjkuje strpljivog partnera. Vanesa je dobila Vladu Todorovića. Tanja pleše sa Markom Mićićem, a Tamara sa Mirkom Kneževićem.

Naša filmska diva, Tanja Bošković izjavila za svog parntera da se oseća kao da će igrati sa unučetom “ja imam 61 godinu, a on 18 i po”.

22:06 - Milojko: Za mene žiri i ne postoji

a

Milojko smatra za sebe da je van kategorije, on se družio sa juniorima sve vreme, a sam je superveteran tako da šta god da uradi, on je pobednik.Četrdeset godina sluša o sudijama, tako da za njega ovaj fenomenalni žiri ne postoji.

Saša Vidić ima problem što ne zna šta je levo, a šta desno ali da je malo poboljšao osećaj za to tokom treninga.

Ivan Mihailović, Nigor, Milojko i Saša Vidić dobili su svoje partnerke. Ivan je otkrio da je karijeru počeo kao amater u seriji "Metla bez drške", da se od skoro bavi plesom ali da ne zna kako će se pozicionirati u takmičenju.

a

 Nigor je oduvek voleo da igra, kao takmičar je malo kabast, voleo bi da dobije prelepu partnerku kako bi svi gledali u nju.

a

Milojko je bio samouki plesač, očekuje umetnicu od plesačice i ubeđen je da će biti prvi. Saša Vidić je rekao da će partnerka svojski morati da se potrudi oko njega.

a

 
Mlađani Ivan je prvi dobio svoju partnerku, Mariju Martinović. Sa Nigorom pleše sa Jelenom Borović, a sa Milojkom Zorana Mikovac. Sašina partnerka je Ana Mijailović.


 21:40 - Nikolija: Igram bolje od mame

a

A kako vide sebe u svemu ovome, odgovorile su sasvim iskreno. Nikolija je rekla da Vesna Zmijanac možda bolje peva ali ona sigurno ima bolji osećaj za ritam i bolje igra od mame.

a

Katarina je izjavila da ne zna dobro da igra ali ima motiv za koji se nada da će je dovesti do finala. Važno joj je da je partner bude bar malo viši od nje, a sa takvim će baš i plesati.

Proslavljena karatkistinja kaže da ovaj sport i ples idu zajedno, snaga, eksplozivnost i srce u junaka.Ona dobro oseća ritam borbe tako da nema problema što se tiče njenog učešća.

a

Lena želi da ostvari bar deo dečjeg sna jer je kao mala maštala da bude balerina.
Štreberka je u svemu pa i u plesu ali će partner morati da ima gvozdene živce jer ume da bude nervozna.


Nikolija će plesati sa Ignjatom Filipovićem. Katarinin partner je Aleksandar Veljković, a Tanjin Marko Vasiljević.
Lenin plesni mentor je Nikola Tomašević. 

21:29 - Dodela partnera 7 veličanstvenih

aPodijum su preuzeli muški plesači, sedmorica veličanstvenih koji su oduševili žiri i publiku fantastičnim plesom.

21:15 - Predstavljen je i žiri

a Sudije Marija Prelević, Nikola Mandić, Konstantin Kostjukov i Aleksandar Josipović su odmah dale do znanja takmičarima da neće biti popuštanja, da će biti strogi i da neće tolerisati lenjost, nepripremljenost,


neprofesionalnost. 

21:05 - Domaćini predstavili takmičare

aAleksa i Irina su domaćini ovog šou programa. Oni su predstavili takmičare: Nikoliju, Ivana, Katarinu, Nigora, Tanju Petrović, Sašu, Vanesu, Aleksandra, Tanju Bošković, Milana, Tamaru i Nemeša.

20:59  - Ana kao "Rijana" 

aEmisiju je otvorila Ana Kokić, pobednica šoua “Tvoje lice zvuči poznato”, fantastičnim nastupom i numerom “Please don't stop the music” svetske zvezde Rijane.

aOna je opet oduševila publiku jedinstvenim izvođenjem ovog hita, spuštajući se sa deset metara visine, a na podijumu su je pratili brojni plesači vatrenom igrom koja je zapalila ceo studio.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP