Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

UŽIVO NA ALO.RS!

Polufinale "TLZP"

Autor: | 21.12.2013 - 20:52:00h | Komentara: 4

Večeras je polufinale popularnog muzičkog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ pokazalo mnoge sjajne imitacije, a pobedio je Aleksa Jelić!

tvoje lice zvuči

Došli smo do polufinala! Pratite ishod uživo na Alo.rs!

U veliko finale idu Sara, Ana, Boris, Knez i Aleksa!

Večerašnji šou će odlučiti kojih pet učesnika će se nadmetati u finalnom takmičenju.

Došlo je do glasanja i sudbonosne odluke kojih pet takmičara ide dalje.

Ivan je čak u jednom trenutku pozdravio ćerku jer joj je obećao i dirnuo publiku.

Aleksa Jelić je pobedio u polufinalu i dobio 1000 evra!

Boris kao Seka Aleksić

Boris kao Seka Aleksić

23.12 Boris se oprobao kao Seka Aleksić i slatko nasmejao publiku. On je čak, uloge radi, mazio nauljenog pozlaćenog plesača! Na pitanje kako se sprema za ženske uloge rekao je "stavim sise, obujem štikle i to je to". Mićko mu je rekao da ima perspektivu kao transseksualac. Ivan je rekao da ima seksi krive noge.

Tamaru podržala porodica Đogani

Tamaru podržala porodica Đogani

23.00 Đogani i Slađa našli su se na bini zajedno da bi podržali Tamarin nastup. Tamara Dragičević je bila Vesna Đogani, a prilikom izvođenja pesme "Gljiva ludaa" došlo je do igre ljubomore. Ivan je rekao da je Slađa kao avion! Ivan je rekao da mu je slomila srce jer se "udala za Đoganija". Mićko je rekao da je nastup bio Srbija u malom.

Sara je izgledala mnogo starije

Sara je izgledala mnogo starije

22.47 Sara je pevala pesme Olivere Katarine. Sara se potpuno prerušila i rekli su da je odlično imitirala. Jovanovićeva je, takođe, imitirala Mariju i dobila gromoglasan aplauz. Ivan je rekao da je bila fenomenalna. Mićko je rekao da je maska pokrila i da je sve bilo savršeno.

Skaj sam birao da bude Ejmi

Skaj sam birao da bude Ejmi

22.31 Vikler je izgledao potpuno urnebesno kao Ejmi, sa sve njihanjem kukova i frizurom! Vikler se žalio da ga bole noge. Mićko: Viklere, ti nisi Vajnhaus nego Birhaus! Ivan mu je rekao da deluje kao droca u godinama, ali da je ipak šmekerski sve odradio. Katarina je rekla da se videlo da Vikler peva protiv sebe, a Marija je odala da je Vikler sam hteo da bude Ejmi!

22.10 Knez je u startu rekao da bi, da je dobio ulogu imitatora Olivie Njutn Džon izvršio samoubistvo, a Goca ga je zadirkivala jer će "morati da poskakuje". Knez je rekao da jedva čeka da đuska! Knez je rekao da su on i Goca super kombinacija.

Dinamični duo: Goca i Knez

Dinamični duo: Goca i Knez

Katarina je rekla da su igrali super za svoje godine. Ivan je rekao da je uživao. Ivan je rekao da je Knez bio skandalozan i da ne ume da igra. Knez je zaigrao sa Ivanom da ga nauči i izazvao salve smeha u studiju.

22.00 Željko je imitirao Željka Samardžića, a za njega je rekao da ga je teško imitirati jer se malo pomera. Šašić je priznao da je imao tremu.

w

Željko Šašić kao Željko... Samardžić!

Katarina je rekla da joj se nastup dopao i da je emotivno dirnuo. Marija je rekla da je on bio sjajan od asmog početka. Ivan je rekao da pevao možda i bolje od originalnog Željka. Mićko je rekao da mora da bude stroži i da je on video previše Šašićeve pojave.

21.43 Aleksa je potpuno prerušen u Robija Vilijamsa, sa sve maskom "skinuo" pokrete pevača i oduševio publiku.

Aleksa

Aleksa "pljunuti" maskirani Robi

Mićko je rekao da se uplašio kada je video koliki dekolte je Aleksa trebalo da ima i rekao da mu ne zamera što ga baš nije imitirao.

Ivan je rekao da bi se na jedan dan menjao sa Aleksom zbog njegovih talenata. Karina je rekla da mu je sve uspelo.

Sneki imala čak i kaiš na sandali, kako pesma nalaže

Sneki imala čak i kaiš na sandali, kako pesma nalaže

21.35 Super Sneki oprobala se kao Ana Nikolić uz pesmu "Romale Romali".

Marija je rekla da je Sneki možda i nadmašila Anu. Katarina je rekla da "je Sneki bila prava mačka večeras". Ivan se složio da je Sneki bila seksi i da je odigrala kao da ima petnaest godina. Mićko je rekao da ovo nije njegov tip muzike ali je ipak pohvalio.

21.17 Ana Kokić oprobala se u ulozi Bijonse, a posle spektakularnog ulaska i scenografije izvela je pesmu "Crazy in love" tokom koje se slatko izigrala.

Petar je poklonio Ani "ostrvo" nalik na igračkicu jer je tako u mogućnosti.

Mićko je rekao da je prijatno iznenađen. Ivan je rekao da je uživao u Aninom nastupu, kao i da mu je žao što su je "obesili", tj. što se spuštala na konopcu tokom ulaska.

Svi u žiriju su pohvalili Anu i rekli da malo podseća na Dženifer Lopez. Marija je rekla da Mićko treba da ostane u žiriju i za stalno!

Ana se sita izigrala kao Bijonse!

Ana se sita izigrala kao Bijonse!

21.10h Gost iznenađenja u polufinalnoj večeri je Mićko Ljubičić!

Mićko

Mićko: Gost u žiriju | Foto: Screenshot "Youtube"

Ko će se plasirati u finale, osim četvoročlanog žirija, odlučiće i publika!
Slanjem SMS poruka, gledaoci će imati priliku da glasaju za svoje favorite i pomognu da baš njihovi omiljeni takmičari postanu finalisti šoua TLZP.
Zadaci su nekima teško pali dok su se drugi radovali izvučenim imitacijama, pa će nas ove subote Boris Milivojević ponovo dočekati na štiklama i to u ulozi Seke Aleksić, dok ćemo Skaja videti kao Ejmi Vanjhaus. Sneki uveliko vežba„vrckanje“ Ane Nikolić, Tamara Vesne Đogani, a Ana Bijonse.
Još jedan duetski spektakl donose Goca Tržan i Knez kao Olivija Njutn Džon i Džon Travolta, a svojim glasom u sjajnim imitacijama briljiraće i Aleksa Jelić kao Robi Vilijams, Sara kao Olivera Katarina i Željko kao njegov imenjak Samardžić.
Poslednji komentari
  • savic Vreme: 22.12.2013 00:50h

    Namesteno!!!! To se vidi po tome sto ZELJKO SASIC nije usao u finale, a konstantno je bio dobar. Sramota! Marinela, ja bih se stidela na tvom mestu. Namestas takmicenje i pozivas ljude da gledaju!!! Ne gledam vise TLZP / NIKAD! Nekog drugog lazite, mene necete. ZELJKO, CARE, oteli su ti ulazak u finale! Ti si moralni pobednik, ako ti to nesto znaci.

  • sudija Vreme: 22.12.2013 09:39h

    Savicu ne da si ih potreso svojom odlukom,nego mislim da ce da ugase emisiju..C.C.C.

  • jasmina Vreme: 22.12.2013 13:20h

    Aleksa je uvek najbolji i zasluzuje pobedu u ovom serijalu.

  • savic Vreme: 24.12.2013 09:11h

    Nije mi namera da ih "potresem", nego jednostavno izrazavam svoj stav. Prosto necu da me neko pravi budalom. A to sta oni misle i da li uopste misle BAS ME BRIGA! Svako je svoje LICE pokazao, dragi moj SUDIJA.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP