Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

RIJALITI ZVEZDA MACA DISKRECIJA POSETILA REDAKCIJU ALO! I OTKRILA:

Ponovo sam nevina!

Autor: A. Radojević | 02.07.2015 - 16:00:00h | Komentara: 3

Kao što je i obećala po izlasku iz rijalitija „Parovi“, Senada Nurkić, alijas Maca Diskrecija, imala je seks, i to ne jedan dan, nego, kako kaže, dva dana bez prestanka. Devojka koja je privukla veliku pažnju javnosti u pomenutom šouu posetila je juče redakciju „Alo!“, gde je bez dlake na jeziku govorila o prvom seksu nakon četiri meseca apstinencije, zbog koje je, kako tvrdi, povratila nevinost.

S obzirom na  to da sam  zagorela, ja sam njega iskoristila

S obzirom na to da sam zagorela, ja sam njega iskoristila | Foto: Zoran Ilić

- Kada sam izašla, prvo sam se seksala dva dana bez prestanka. Posle toga nisam mogla da sednem na nju koliko me je bolelo. Mislila sam da će Hitna pomoć doći po mene, zato što sam bila toliko uspaljena i vlažna. To je strašan osećaj. Bilo je ekstra. Samim tim što je bokser, i očekivala sam da ima veću kondiciju nego ja.

Rekao mi je da samo legnem, a on će odozgo na mene. Nije mi dao da se popnem na njega. Pred kraj seksa, posle četri, pet sati rekla sam mu: „Daj da se popnem na tebe i izmenjam poze.“ Išla je jedna, druga, pa treća. On me je pitao dokle ću više. Rekla sam mu da i ja imam snage, bar ovo što mi je ostalo, i da ću ga slomiti. Ne mora da znači da je jači ako je bokser. Kazao mi je da će me pobediti u ovoj rundi, a ja sam mu rekla da neće. I, naravno, nije pobedio - započela je Maca priču o prvom seksu nakon rijalitija.

- Bio je veoma zadovoljan... S obzirom na to sam sam zagorela, iskoristila sam ga. Dobro, i on je mene iskoristio. Ali on želi brak i obaveze, a ja se u njega nisam zaljubila. Svideo mi se i privukao me je za seks, ali ni za šta više. Ne želim ništa više sa njim i neću ga zvati. Jeste da mu je tvrd, ali treba da mu bude još malo veći. Zove se Dejan i ima 27 godina, a njegov ima 18 centimetara, ali treba još centimetar, dva da mu bude veći. Ali neće mu više rasti - objašnjava Senada Nurkić, sa kojom je Dejan hteo da se viđa svaki dan.

- Nije me puštao. Kažem mu da malo o‘ladi. Kazao mi je da hoće svaki dan da bude sa mnom i da se seksamo non-stop. Rekao mi je: „Mačkica ti je čarobna:“ Na to sam mu odgovorila: „To je sigurno zato što sam četiri meseca bila bez seksa, pa mi se povratila nevinost, zato je čarobna“ - kroz smeh nam priča Diskrecija, koja je za ovih nekoliko dana već imala neprijatnu situaciju.

Kada sam izašla iz „Parova“ seksala  sam se sa bokserom  dva dana bez  prestanka

Kada sam izašla iz „Parova“ seksala sam se sa bokserom dva dana bez prestanka | Foto: Zoran Ilić


- Imala sam jednu nepristojnu ponudu. Jedan lik mi je na „Viber“ poslao sliku svog polnog organa. Napisao mi je: „Dvadeset i pet centimetara, je l’ ti odgovara?“. A ja tražim od 20 centimetara. Glupo mi je, jer kada sam videla sliku, odokativno, on nema 25, nego 18 centimetara. Hteo je da me prevari. On je mislio da sam glupa - kaže Maca i nada se da će naći muškarca koji ima veći ponos.

- Kad nađem muškarca koji ima veći polni organ, njega ću da čuvam i da vam kažem. Obećavam da ćete me slikati ovde zajedno sa njim - dala nam je reč bosanska starleta i ispričala da joj prilaze murškaci na ulici.

- Udvaraju mi se muškarci. Prilaze mi i slikaju se. Ali nisu mi rekli da su zaljubljeni u mene, valjda ih je strah - priča Maca.
Iako je u više navrata u vili „Parova“ pričala kako joj nedostaje mama Enesa, ona će ipak još neko vreme ostati u Beogradu.

- Čula sam se sa porodicom, sve je u najboljem redu. Poželeli su me u Bosni i traže da dođem, ali im kažem kako mi je lepo u Beogradu. Jesam se rodila u Tuzli, ali Beograd je Beograd. Kao mala sam sanjala da dođem u Beograd, i to mi se sad ostvarilo - iskrena je Diskrecija.

Planovi Mace Diskrecije jesu da za mesec dana snimi jednu pesmu i da se posveti svojoj karijeri. A dok korača ka ostvarenju svojih ciljeva, bosanska starleta želi da bolje upozna Beograd.

- Non-stop sam napolju, samo bih išla i razgledala grad. Zaustavljam decu na ulici, igram se sa njima i sa životinjama. Uželela sam se prirode i svega, zato mi sve ovo i prija. Izlazila sam uveče i baš mi se dopada noćni život u Beogradu - rekla nam je Maca na kraju ovog razgovora.

Aca Lukas

Aca Lukas | Foto: Dušan Milenković

Lukasa cenim kao pevača


Kada je izašla iz rijalitija, Maca je čula snimak na kojem njena majka Enesa za nju priča kako je bila sa Acom Lukasom, i to ju je jako pogodilo.
- Želim da se izvinim javno Aci Lukasu, zato što je moja majka izjavila da je on meni platio da bih bila sa njim, a to nije tačno. Ne želim da on ima loše mišljenje o meni i da me mrzi. Cenim ga kao čoveka i pevača. Želim sve najbolje njegovoj ženi i porodici. On nema potrebe da plaća žene, kad ima prelepu suprugu. Nije spao na to. On i nije moj tip muškarca da bih bila sa njim.

Boban Rajović

Boban Rajović | Foto: Zoran Lončarević


Izmeriću koliki je ponos Bobana Rajovića


Iako se pisalo da je izjavila kako je Boban Rajović ima veliki ponos, Maca kaže da se nikada nije srela sa njim.
- Kad sam izašla, pročitala sam da sam izjavila kako Boban Rajović ima veliki. Njega nisam nikada upoznala. Kada ga budem upoznala, reći ću vam odokativno da li ima mali ili veliki. Ne mogu da vas lažem.

Poslednji komentari
  • jelena Vreme: 02.07.2015 17:30h

    Maco znamo tvoju taktiku,hoces skandaloznim lazima da osvojis naslovnice.Kako si to uspela izvesti kada su ti rodjaci s tobom u hotelu,videla sam vas,posto radim u hotelu od prve noci su sa tobom,zato lazi drugog.

  • sasa Vreme: 02.07.2015 20:44h

    u lakat sigurno

  • nedjo Vreme: 03.07.2015 19:15h

    tezak je vas novinarski hleb

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP