Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

KO VOLI NEK IZVOLI

Poplava rijaliti programa od septembra

Autor: Blic | 04.04.2015 - 15:30:00h | Komentara: 3

Televizije ne daju publici da predahne od prostakluka. Bura oko „Parova“ je daleko od smirivanja, a u septembru stižu još dva rijalitija.

Veliki brat pokrivalica

Veliki brat

Nova sezona „Velikog brata„ počinje na jesen, saznaje „Blic“, a istovremeno će biti emitovana i šesta sezona „Farme“. I pored razvrata i prostakluka koji uglavnom gledamo u „Parovima“, ovaj rijaliti je zabeležio visoku gledanost, što je nateralo druge produkcije da uhvate zalet i primene poznatu formulu za uspeh.
- „Farma 6“ nije bila planirana još neko vreme jer prethodna „Farma“ nije bila toliko gledana. Jednostavno, ljudi su se zasitili. Nažalost, kada su „Parovi“ počeli da obaraju rejtinge, produkcija se predomislila. Isti je slučaj i sa „Velikim bratom“. Od septembra kreće borba šunda, kiča i bluda za bolju gledanost - kaže izvor dobro upućen u dešavanjau domaćim produkcijskim kućama.

Tuča u Velikom Bratu

Tuča u Velikom Bratu

 
Iako od kompanija koje rade ove rijaliti programe još nije stigla zvanična potvrda, sva je prilika da su „Parovi„ ponovo probudili interesovanje publike za ovakve formate. Njihov degutantan sadržaj i problematični učesnici doveli su do toga da posle četiri nedelje šoua bude zabranjeno na 24 sata. Kako sa Happy televizije kažu, ne planiraju novi serijal u 2014.

Era rijalitija u Srbiji je počela sa „Velikim bratom„. Potom su došli „Farma„, „Dvor„ i različite varijante manje-više uspešnih programa u kojima kamere prate učesnike 24 sata.
Veliki brat

„Veliki brat“ kreće u septembru i trajaće 100 dana, saznaje „Blic„ od izvora bliskog produkciji. Za sada producenti još nisu odlučili da li će u njemu učestvovati poznate ličnosti ili anonimusi.

Veliki brat, golotinja

Veliki brat, Ava Karabatić i Vesna Vukelić Vendi

Poslednja sezona „Velikog brata„ emitovana je 2013. i obeležile su je svađe, seks, a bilo je i tuča, pa je tako Nevena Milićević izbačena iz programa kada je udarila Ivanu Stamenković Sindi.
Farma

“Farma 6„ počeće u septembru i kao i „Veliki brat„ trajaće 100 dana. Već je počelo da se spekuliše oko učesnika, pa se, pored folk zvezda, političara sa diskutabilnom biografijom i starleta, spominju i neke zvezde na koje su svi zaboravili, ali koje se za trenutak slave spremne sve da učine.

Farma

Farma

 
Nekadašnja RRA „Farmu“ nikada nije prekidala, a bili su pokrenuti postupci za kažnjavanje televizije na kojoj je rijaliti išao zbog emitovanja psovki i vulgarnosti.

Marić: Ublažićemo program

Glavni urednik Happy televizije na kojoj se emituju „Parovi“ Milomir Marić kaže za „Blic„ da će ublažiti program rijalitija nakon što je REM izrekao zabranu emitovanja na 24 sata. Zabrana je stupila na snagu sinoć u 20 sati.
- Smatram da je kazna prejaka, ali mi ćemo ispoštovati zabranu, a program ćemo prilagoditi merilima REM-a - kazao je Marić. REM ne može da ukine „Parove„ bez obzira na količinu bluda i nemorala u programu, već može samo da vremenski povećava kazne. Dakle, ukoliko se nastavi sa neprikladnim programom na Happy televiziji, „Parovi„ bi mogli biti zabranjeni na nekoliko dana. Ovaj rijaliti traje 10 nedelja, prošle su tek četiri, a glavna nagrada je 100.000 evra.

Poslednji komentari
  • Sladjana Vreme: 04.04.2015 20:45h

    Problem je i poceo jer su im roditelji takvi. Uzas i retardiranost.

  • Sofija Vreme: 04.04.2015 23:51h

    Neverovatno je sta se prikazuje na televiziji. Bruka i sramota! Pitam se samo sta Lepa i Bora traže u tom bludu? Verovatno je ideja organizatora bila da stave nekog stabilnijeg da drzi balans i dočara kako taj rijaliti ima neki nivo ili tako nešto, a Lepa i Bora nisu ni svesni koliko sebe srozavaju sto se mesaju sa tim anonimusima tj.dnom dna.

  • Đani Vreme: 05.04.2015 01:26h

    E moj Gasttozze na sta si spao pa ides u glupave parove i dozvoljavas da te ponizavaju i da pricaju lazi o tebi. U parove mozes da ides a da snimis klip ne mozes godinu dana.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP