Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

JELENA SE SPREMA DA TUŽI HASANA

Poslaću ga u zatvor jer me je tukao

Autor: Alo.rs | 14.04.2015 - 00:27:00h | Komentara: 5

Jelena Golubović rešena je da, po izlasku iz "Parova" pošalje Hasana Dudića u zatvor zbog batina koje je dobila od njega na Veliku subotu.

Jelena Golubović i alo novine

Ona kaže da će ga tužiti i to ne zbog sebe, već zbog mame i bake.

- Kada bih prešla preko toga, sutra bi mogao neko drugi da me udari. Nije mene majka rodila da me neko tuče. Kada se mama javila za Uskrs, osetila sam joj u glasu da je plakala i da je sve to nju veoma pogodilo, rekla je Jelena.

Ona kaže da je ceo incident nastao nakon što je u novinama pročitala tekst u kojem je Hasan svašta pričao o Atini Ferari.

- Pred ostalim učesnicima je tvrdio da novine lažu, a meni je u ostavi rekao da je sve to istina. Kasnije je u bašti vile ponovo pokrenuta ta priča oko Atine i on je ponovio da je sve laž. Podsetila sam ga da je meni reko da je sve to istina i počela je svađa, rekla je Jelena za "Kurir" dodajući da ne laže već da se zalaže za istinu.

Nakon toga je, kako tvrdi, Hasan nju terao da se zakune, kao i ona njega, a onda je sukob eskalirao.

- Pomenuo je moju majku, a ja njegovu decu. Ako on lepo želi mojoj majci, ja isto to želim njegovoj deci. U jednom trenutku me je povukao za kosu, ali nisam obraćala pažnju, pričala sam sa Tomom, jer Hasan ume tako da priđe i šali se vukući za kosu. Sledećeg trenutka me je gurnuo i ja sam pala sa stolice, zatim me je šutnuo - Jelena kaže da ju je Hasanov postupak uplašio i da je zbog udarca imala jake bolove.

- Govorio je da je bokser, pa sam pomislila da zna da se ni u ringu ne udaraju protivnici koji leže - dovršava Golubovićeva.

Poslednji komentari
  • Peca Vreme: 14.04.2015 13:03h

    Dva bolesnika.

  • Vesna V. Vreme: 14.04.2015 16:06h

    I treba poslati tog pacenika ,umisljenu velicinu .alkoholicara ,kockara ,sibicara ,nasilnika... od koga je i porodica pobegla. Treba i u zatvor i kod psihijatra ,pokazao je svoje lice . On je dno dna . Treba i produkcija da ga tuzi jer je javno ispoljavao nasilje ,da se jednom tome stane na put !!!!

  • petar Vreme: 14.04.2015 17:00h

    zena koja treba pod hitno na lecenje...a narod joj aplaudira,,Srbijo gde gledas

  • duduludu Vreme: 14.04.2015 18:32h

    Ma bravo,I treba poslati tog pacenika ,umisljenu velicinu .alkoholicara ,kockara ,sibicara ,nasilnika... Lik je totalno nebitan pre 30 god je bio poznat na 5 minuta i to je sve zadnjih godina je poznat kao muz ZLATE PETROVIC inace to je jedna klosarcina mukica jedna glumi nesto a nema pas zasta da ga ujede u Beogradu zivi u hotelu slavija gde soba kosta 20000 din na mesecnom nivou on nema ni to da plati duguje po par meseci a na tvu valja sibice sako mu kosta 1000 e e muko jedna!!! strasno

  • svetlana Vreme: 17.04.2015 19:20h

    ovo je bolesno ovaki debili daju primere mladima kako se moze biti siledzija i ostati ne kaznjen mos mislit spomenula mu decu a sta je on sve njoj reko i koga sve njene spomenuo tog robijasa podhitno napolje

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP