Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

FILIP KIVAN ZBOG STANIJINOG BIVŠEG

Pravi scene zbog Stanijinog Rusa!

Autor: A. Veljković | 27.09.2013 - 19:05:00h | Komentara: 1

Malo, malo, pa Stanija Dobrojević i Filip Panajtović uzdrmaju naciju svojim ljubavnim jadima, a ovoga puta će njihovi fanovi, po svemu sudeći, reku suza proliti, jer im je veza u ozbiljnoj krizi. Taman kada smo pomislili da su njenim putem u Ameriku rešili sve probleme i da je daljina uticala na to da shvate koliko se vole, Stanija je, po mišljenju njenog dragog, napravila veliku grešku jer se čula sa bivšim verenikom Vladimirom Ukrainetesom.

Par se poslednji  put video na  aerodromu, kada  je ona putovala  za Ameriku

Par se poslednji put video na aerodromu, kada je ona putovala za Ameriku

 - Kada je čuo za to, Filip je poludeo! Taman je mislio da su sve rešili, a onda je saznao da Stanija komunicira sa svojim bivšim verenikom. Odmah ju je nazvao i rekao joj da takve stvari neće tolerisati, a kako starleta ne vidi u svom potezu ništa loše, između njih je izbila žestoka svađa. Stanija je pokušala da ga ubedi da je to samo jedan prijateljski razgovor, ali nije bilo šanse da maneken to razume. Posle ju je još nekoliko puta zvao i urlao preko telefona kako nije fer da mu posle svega takve stvari priređuje, međutim, Stanija je ostala pri svome da ništa loše nije uradila. On je jako ljubomoran, a ima i razloga, jer je njegova devojka veoma poželjna kod muškaraca - priča za „Alo!” izvor blizak Panajotoviću i dodaje da je su stvari između njih sada zategnute.


- Poslednji telefonski razgovor su završili na veoma ružan način, tako da ne znam šta će biti dalje. Stanija mu se pravdala kako tu nije bilo nikakvog muvanja, međutim, on joj ne veruje. Ne znam šta će se sada tu desiti, kod njih je uvek potrebno vreme - dodao je naš izvor.

Stara ljubav:  Stanija sa  Vladimirom

Stara ljubav: Stanija sa Vladimirom

 U želji da proverimo ove navode, pozvali smo Filipa, ali se u toku jučerašnjeg dana nije javljao na svoj telefon.

Podsećanja radi, Stanija i Filip su pred njen odlazak u Ameriku raskinuli jer je starleta smatrala da Panajotović pravi velike greške u njihovoj vezi, a i njegova ljubomora je počela da je guši. Posle izvinjenja i insistiranja na pomirenju, starleta je poklekla i odlučila da mu pruži još jednu šansu. 
Poslednji komentari
  • Zoran Vreme: 28.09.2013 01:24h

    A sta je drugo, slepac i ocekivao? Da ce se udati za njega? Mala puca na milione a ne, na klasicnog maminog i tatinog sina, reptila.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP