Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

JOVANIN SMS DANIJELU

PRETNJE: Proći ćeš gore od Adila!

Autor: Aleksandra Knežević | 12.01.2014 - 18:00:00h | Komentara: 8

Nakon što ga je supruga Jovana optužila za fizičko maltretiranje i nasilje u porodici, Danijel Alilabić se obratio javnosti porukom da će se za pravdu boriti na sudu, a „Alo!“ ekskluzivno saznaje da Alibabić u telefonu čuva SMS-ove koje mu je manekenka slala, a koje će upotrebiti kao dokaz pred nadležnim organom. Kako saznajemo, Danijel sve Jovanine SMS-ove čuva, a prijateljima se poverio da su mu to dokazi koje planira da iznese kako bi se odbranio i dokazao da Jovana laže.

Odlučio  da pravdu nađe  na sudu i da  krivično goni  suprugu: Danijel  Alibabić

Odlučio da pravdu nađe na sudu i da krivično goni suprugu: Danijel Alibabić | Foto: Petar Marković

 - Danijel pokušava da ostane pribran u celoj ovoj situaciji i ne želi da kaže nijednu ružnu reč o Jovani. Svojim prijateljima je rekao da u telefonu ima SMS-ove koje mu je Jovana slala pre ispovesti o tome da je homoseksualac koji je tukao i davio i koji mogu biti dokaz na sudu. On je čak jedan i pokazao svojim drugarima, a u njemu piše: „Zapamtićeš me dobro i proći ćeš gore nego Adil“. Mislim da ima nameru da pre izlaska na sud i u javnosti pokaže neke od Jovaninih upozoravajućih poruka. Kao što ste mogli i videti na društvenim mrežama, fanovi mu pružaju veliku podršku - izjavio je za naš list izvor blizak pevaču.

Dane velike  ljubavi su brzo  zaboravili

Dane velike ljubavi su brzo zaboravili | Foto: Nemanja Kostić

 Zamolili smo Danijela da prokomentariše poruke koje mu je manekenka slala, ali on je kratko rekao:
- Nemam šta da kažem, osim da ponovim da ću na sudu dokazati da Jovanine tvrdnje nisu istina - izjavio je Danijel, koji je preksinoć na društvenoj mreži Fejsbuk prokomentarisao situaciju i zahvalio se svima na podršci koju mu pružaju.
- Sve ćete saznati vrlo brzo, hvala na podršci. Hvala i vama koji mislite drugačije, možda bih i ja, ali ne bih nikad trčao pred rudu, već bih sačekao da sve izađe na videlo! Ono što je sigurno, nikada nijednu ružnu reč neću reći o njoj, sve je ona sama o sebi rekla! Žao mi je što sam deo cirkusa, ne svojom voljom - napisao je Alibabić na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsećanja radi, Jovana se pre nekoliko dana obratila javnosti preko „Alo!“ i iznela šokantne podatke u vezi s tromesečnim brakom sa pevačem.
- Shvatila sam da sam od samog početka naše veze, i ubrzo braka, bila samo marketinški trik i paravan. Tačno je ono što se govorilo, da je homosekslualac. Danijel me je hvatao za vrat i pretio - izjavila je Jovana za naš list pre nekoliko dana.


Danijelov otac iz bolnice za „Alo!“: Ovo je teška priča!

Rajo Alibabić

Rajo Alibabić sa Danijelom i Jovanom | Foto: Nemanja Kostić

 Ekipa našeg lista došla je i do Danijelovog oca Raja Alibabića, koji se trenutno nalazi u bolnici u Podgorici, gde leži zbog tumora. Kako mu je veoma teško zbog svega što se trenutno dešava njegovom sinu, Rajo nije mogao mnogo da komentariše, već je samo rekao da je ovo za sve veoma teška priča.

- To je teška priča o kojoj ne želim da iznosim bilo kakav komentar - kazao je kratko Rajo, koji se, uprkos tome što mu je zabranjeno nerviranje, mnogo brine zbog posledica koje ova priča može da ima.


Cela Crna Gora uz Danijela!

Alibabić je dao sve od sebe da  se ne primeti njegovo neraspoloženje

Alibabić je dao sve od sebe da se ne primeti njegovo neraspoloženje | Foto: Aleksandra Knežević

 Pevač Danijel Alibabić izgleda lakše podnosi optužbe još uvek zakonite supruge Jovane uz svoje fanove, koji su u petak uveče došli u podgorički klub da se zabave uz njegovu muziku i pruže mu maksimalnu podršku. U krcatom klubu „Nice vice“, on je oduševio publiku, ali i prijatelje, koji su dolaskom pokazali da mu ne pružaju podršku samo preko društvenih mreža, već i lično. „Alo!“ je bio na nastupu poznatog pevača. Svi prisutni su komentarisali da se Alibabić ponašao kao da se prethodnih dana ništa nije desilo.

- Danijel je nešto posle ponoći izašao na binu i uz široki osmeh pozdravio prisutne. Moram vam priznati da se ponaša kao da je u njegovom životu sve u najboljem redu, a verujem da su za to zaslužni najviše njegova porodica i prijatelji. Svi su mu poverovali da nije tukao Jovanu, a njemu je najvažnije da veliki broj ljudi ima potpuno poverenje u njega - priča nam izvor sa lica mesta i dodaje da Danijel ni u jednom trenutku nije pominjao Jovanu i skandal koji se desio.

Nakon uspešne tezge, Crnogorac je okačio nekoliko fotografija na svoj Fejsbuk profil, ali ih je ubrzo skinuo, jer su se pojavili negativni komentari, među kojima je jedan glasio: „Da li je to žurka gej populacije?“, aludirajući na Danijelov nastup u pomenutom podgoričkom lokalu.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 12.01.2014 18:06h

    dobar je to momak

  • MrX Vreme: 12.01.2014 18:24h

    Znači, istina je da je CG prepuna gejčinama!!!

  • slavko Vreme: 12.01.2014 18:29h

    sta je trazila to je i dobila

  • vesna Vreme: 12.01.2014 18:52h

    Sve po receptu fifi i fufi,hoce da su svaki dan u novinama,vjestacki poljupci,javna maženja...e dosta vise i vas dvoje

  • Predrag Vreme: 12.01.2014 21:29h

    @MrX, poradite na pravopisu i padezima. Pozdrav.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP