Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

ZVANIČNO SAOPŠTENJE

Produkcija "Parova": Hasan izbačen, Jelena povređena

Autor: Alo.rs | 12.04.2015 - 12:30:00h | Komentara: 12

Hasan Dudić, ne samo što je vređao devojke u šou programu “Parovi”, već je i nasrnuo na Jelenu Golubović, udario je i povredio, zbog čega je produkcija Happy televizije odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju, prijavila pevača za nasilje.

Hasan muvao Jelenu

Hasan i Jelenu | Foto: Youtube Screenshot

U verbalnom obračunu sa Jelenom Golubović, Hasan Dudić je prišao, počupao je za kosu, udario u glavu i šutnuo. Istog terenutka regaovalo je obezbeđenje, koje ga izvelo is vile i biće predat policiji, koja ce protiv njega, najverovatnije podići krivičnu prijavu.
- Hasan Dudić je izbačen iz realityja, oduzet mu je sav honorar – rekli su na Hepi televiziji.
- Produkcija mu je stalno izlazila u susret i na svaki njegov poziv angažovali smo stručnjake, koji su mu pružali zdravstvenu pomoć, kao i ostalim čučesnicima. Desetak puta izlazio je iz vile i odvođen lekaru na sopstveni zahtev, a posle nekoliko dana lečenja u bolnici, pevač se sinoć vratio da nastavi sa učešćem u šou programu. Sinoć je Hasan prvi put ušao u vilu posle nekoliko dana provedenih u spoljnom svetu i odmah počeo da se ponaša nedolično, zbog čega ga je produkcija više puta upozoravala i kažnjavala.

Hasan Dudić

Hasan Dudić | Foto: Zoran Ilić

U sukobu sa Jelenom Golubović, pokazao je neviđenu agresiju i da obezbeđenje nije uletelo, moglo je doći do ozbiljnih povreda. Televizija Hepi, koja se zalaže da zabavno humoristički program, apsolutno osuđuje svako nasilje, agresiju, govor mržnje i žestoko će se boriti protiv toga.
Spremni su za saradnju sa državnim službama, kad je u pitanju slućaj sa Hasanom Dudićem, pre svega, čime će podržati borbu protiv nasilja nad ženama.
- Šou program “Parovi”, pre svega je zabavan i humoristički, izolovanost iz spoljnog sveta, logično, utiče da emocije takmičara budu naglašenije, nego inače, ali, fizički sukobi , vređanja na verskoj i rasnoj osnovi , nisu dozvoljena. Produkcija Hepi televizije i dalje će nastojati da sou program bude zabavan, ali ni po kom osnovu nece dozvoljavati agresiju, fizicke obračune - istakli su u Hepi televiziji.
Poslednji komentari
  • Dobrivoje crnotravac Vreme: 12.04.2015 12:52h

    Još u početku sam govorio (povremeno pogledam tu sramotu Srbije) da to treba ukinuti, jer se tu iznosi sav nemoral i trulež osobe pojedinačno, a iz priloženog se da sagledati da tu, ne samo, on već uglavnom i ostali su za PSIHIJATRIJSKO POSMATRANJE. Pitam se samo odakle ta produkcija za ,, zabave,, DOVLAČI TE NA...AZE, pa valjda u ovoj državi ima normalnih ljudi, ili to ne ide u prilog OVOJ ,,KULTURNOJ ,, nacionalnoj televiziji, JER KULTURU DA GLEDA NIKO NEĆE.(po njihovom razmišljanju).

  • Драгомир Vreme: 12.04.2015 13:00h

    Naredili ste šta da uradi samo što se Hasan malo zaneo pa preterao!Da se ja pitam uzeo bih buldožer i ,,parovi,, bi imali deset minuta da se istrče!A onda,bato,RAZVALJUJ!Pa pop da okadi prokleti teren i sve da se ogradi žičanom ogradom!I kraj priče.Ako treba još ću da napišem šta bi mi seljaci uradeli!

  • Korbač Vreme: 12.04.2015 15:15h

    Kolko je nisak i podao ovaj Hasan,ispljuvao je malte ne sve ukućane..On,pa on.A u stvari on je niko i ništa i to je sinoć pokazao..Vulgaran uličarski maniri i čovek koji ne zna da progovori dvije riječi..Ne znam šta ga je bolesnog vraćala ova produkcija kad znamo da nije bolestan od Kičme već od pluća!!!Folirant i mnogo kvaran čovek!!!

  • Haski Vreme: 12.04.2015 15:39h

    Hasan je covek za posmatranje ,njemu treba prvo psihijatar ,a onda ostali specijalisti , toliko pokvaren covek da je to sramota,treba ga teretiti dozivtno za njegovo ponasanje ,nikad nije bio covek niti ce biti . On je obican prevarant i sljam od coveka !!!!

  • Bolnicar :) Vreme: 12.04.2015 18:25h

    Zasto novinari ne postave pitanje Hasanu kako se ponasao na VMA kada je boravio tamo ,kako je ponizavao doktore i ostalo osoblje ,kako je umisljao da je velicina ,lagao sve oko sebe ,peljesio pacijente , Kriminal ! Veliki broj ljudi zna ko je ona ,niko ga ne ceni ni malo !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP