Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

IKS FAKTOR

Produkcija se izvinila Ani Grubin!

Autor: A. O. | 06.03.2014 - 19:00:00h | Komentara: 1

Povodom navodnog incidenta koji se deogodio na snimanju emisije "Iks faktor", MBK produkcija je izdala saopšetenje u kome se izvinjavaju Ani Grubin

Nova voditeljka: Ana Grubin

Ana Grubin

U utorak veče se navodno dogodila svađa između Ane i Slavka Kalezića, bivšeg takmičara i voditelja ovog šoua, a tim povodom se oglasila produkcija. Prenosimo vam saopštenje u celini:

"Izvinjenje Ani Grubin zbog neprijatnosti koje je doživela nakon emisije koja je emitovana u utorak uveče. Zbog svega što je ovih dana plasirano u medijima produkcija MBK oseća potrebu da izrazi žaljenje zbog svih neprijatnosti koje su se desile voditeljki "X Faktora" Ani Grubin kao i članovima njenog tima. Ana je došla u dogovoreno vreme na svoju zakazanu probu na kojoj nije izazivala apsolutno nikave skandale, kako prema zaposlenima tako ni prema gostima emisije "X Faktor". Kako je ovih dana plasirana priča da se Ana ponaša neprofesionalno i nadmeno na probama i snimanjima, produkcija MBK tvrdi da je ona osoba koja svoj posao obavlja profesionalno, te da sa njom nismo imali ni jedan problem. Ana nikada nije ucenjivala produkciju niti je zahtevala da se promeni bilo ko od gostiju, takmičara ili ostatka ekipe. Sve odluke koje su donešene bile su donete isključivo od strane MBK produkcije."
 
Poslednji komentari
  • gavrilovic Vreme: 06.03.2014 20:42h

    Pa naravno da 'nije zahtevala da se menjaju gosti',ko je ONA da menja goste u programu? Obicna voditeljka i to... sumnjivih kvaliteta.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP