Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

POBEDNIK DRUGE SEZONE TLZP GOVORI O SVOM UČEŠĆU

Psiholog mi je pomogao da pobedim!

Autor: Ivan Gajić | 30.12.2014 - 12:00:00h | Komentara: 2

Pobednik druge sezone humanitarnog šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“ Bane Mojićević, neposredno po završetku šoua, priznao da mu je supruga Milica najviše pomogla, koja je, inače, po struci psiholog. U intervjuu za „Alo!“ Bane otkriva i da je Lepa Brena veoma ponosna na njegovu imitaciju.

Bane Mojićević

Bane Mojićević | Foto: Milorad Milanković

- U životu mi mnogo pomaže, razgovorima rešavamo sve situacije. Davala mi je podršku i ljubav sve vreme, pa tako i tokom trajanja šoua - rekao nam je Bane, kojem su poslednje dve nedelje teško pale.


- Bilo mi je teško poslednjih 15 dana. Toliko sam bio premoren od svih obaveza, nespavanja, putovanja, odsustva od kuće. Falila mi je porodica, osećao sam da polako gubim snagu i da više ne znam gde je levo i šta radim. Sve se nakupilo - kaže pevač, i dodaje:

Pevač je bio favorit  svih takmičara

Pevač je bio favorit svih takmičara | Foto: Milorad Milanković


- Oni koji su definitivno uložili mnogo truda i koji su sebe ostavljali na sceni su Jelena Gavrliović, Elena i mala Katarina.
Veliku pažnju tokom takmičenja je privukla Mojićevićeva imitacija Lepe Brene, koja je imala samo reči hvale na njegovu izvedbu.

- Sa Brenom sam se posle toga čuo, njoj je to bilo zaista simpatično i drago joj je što sam se baš ja našao u toj ulozi - izjavio je Mojićević.
Ipak, u finalnoj večeri veliku pažnju je izazvao i izostanak Marije Mihajlović kao člana žirija. Poznato je da se na nekoliko dana digla velika prašina oko njene izjave da se Bane favorizuje od strane TV „Prva“ i „Granda“, pa nas je zanimalo njegovo mišljenje oko cele te priče.

Slatka mala:  Ivan  Ivanović

Slatka mala: Ivan Ivanović | Foto: Milorad Milanković


- Mariju pozdravljam i ljubim puno. Ne obazirem se ni na šta, pa čak ni na glasine Marije Mihajlović. Pratim svoj osećaj, slušam svoje srce. Izlazili su razni tekstovi i naslovi, ali ja se ne obazirem na to, jer živim svoj život. Komentare na nečije komentare nikada nisam imao niti ću ih imati - rekao je Bane i dodao:

- Najponosniji na mene će biti oni koji su me gurnuli u sve ovo i koji su verovali u pozitivnu stranu ovog šou programa. Zadovoljan sam i srećan što mi je šou otvorio sfere u meni samom. Otkrio sam mnogo toga, svoje strahove i kočnice sam sklonio i granice proširio.

Marija Mihajlović

Marija Mihajlović

Ivanović provocirao Mariju!


U finalu TLZP posebno je bio zanimljiv segment kada se Ivan Ivanović pojavio na sceni prerušen u ženu, a njegova imitacija je mnoge podsetila na Mariju Mihajlović. On je u društvu Bojana Ivkovića i Marije Kilibarde izveo imitaciju „Mirzinog jata“, a voditelj je svojim izgledom i glasovnom imitacijom podsećao na svoju bivšu koleginicu iz žirija. Čak su se i društvene mreže usijale, a svi su njegov izgled upoređivali sa Marijinim, naravno, na šaljiv način. Pretpostavlja se da je svesno odabrao periku drugačije boje da ne bi bila previše jasna imitacija.

Poslednji komentari
  • Desperado Vreme: 30.12.2014 16:18h

    Bravo, Bane!

  • bagz Vreme: 31.12.2014 00:28h

    Bane se zaista trudio i verujem da nije ni bio svestan koju mu magarecu uslugu cine brena i sasa...njemu nije trebalo ovo namestanje pobede...samo je izgubio simpatije publike.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP