Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

STRUČNJACI SMATRAJU DA UČESNICA „PAROVA“ IMA PSIHIČKIH PROBLEMA

Psiholog: Ružica zrela za lečenje!

Autor: Ljubomir Tozev | 11.06.2015 - 21:00:00h | Komentara: 6

Ružica Veljković se trudi na sve moguće načine da skrene pažnju na sebe i pridobije pažnju okoline, a sve to pred budnim okom kamera rijalitija u kojem se nalazi. Poslednja priča koja je šokirala mnoge, pa čak i njenu porodicu, jeste da je u srednjoj školi rodila dete, koje je potom dala na usvajanje.

Tvrde da joj  treba stručna  pomoć: Ružica  Veljković

Tvrde da joj treba stručna pomoć: Ružica Veljković | Foto: Emil Čonkić

Tačnije, na početku rijalitija mlada pevačica i manekenka je rekla kako je nedavno bila trudna sa pevačem Akijem Markovićem, ali da je on navodno ubio dete u trenutku kada ju je tukao. Posle toga, Veljkovićeva je izjavila da je to isto dete abortirala jer nije videla svetlu budućnost te veze. Sada, nakon priče o tome da je dala dete na usvajanje, očigledno da je Ružica psihički nestabilana jer su svima postale sumnjive njene priče o detetu.
Pozvali smo psihologa Zorana Milivojevića, koji nam je rekao da je sigurno da Veljkovićeva ima neki problem.

Često plače u rijalitiju...

Često plače u rijalitiju...

Doživela nervni slom u rijalitiju

Osim priča o deci i bivšim momcima, Ružica i na druge načine pokušava da bude u centru pažnje. Naime, produkcija je u jednom trenutku razdvojila Ružicu i Filipa Đukića, što je ona teško podnela. On je poslat iz vile u kuću gde je boravio Zmaj od Šipova, a ona je, čim je čula odluku produkcije, počela da histeriše. Plakala je, lupala glavom o lavabo u kupatilu i urlala, a ostali ukućani su pokušali da je smire. Kasnije je pričala kako nije mogla da podnese da ceo dan bude razvojena od svog izabranika, ali to nije opravdalo njeno ponašanje. I dok su pojedini ukućani bili ubeđeni da je Ružica stvarno imala blaži nervni slom, ostali su smatrali da je ona samo glumila kako bi bila u centru pažnje. Inače, ovo nije jedini put da su je optužili da glumi. Mnogi su primetili da, kada plače, namerno gleda u kameru.

- Takav slučaj pokazuje da je osoba željna pažnje. Ako ih neko ne gleda, onda oni osećaju da ne vrede kao ličnosti, pa tako na sve načine pokušavaju da budu u prvom planu. To je jedan od tipičnih načina, u stvari, to je uloga jednog bolesnika - kaže za naš list psihoterapeut Zoran Milivojević.

- Pacijent pokušava da privuče pažnju na sebe tako što će smišljati priče u različitim fazama raspoloženja. Reći će da je trudna, pa da mora više pažnje da joj se posveti, a onda će pričati i o spontanom pobačaju, gde takođe želi svu pažnju da privuče na sebe.
Nakon toga, sebe prikazuje kroz scene kako pati i da joj je mnogo teško. Kako god okrenete, ovakav primer osoba govori da se na sve moguće načine bori za pažnju. To druge nervira, jer u početku veruju u priču dotične, a onda shvate da je to laž i onda počnju da je ismevaju.
Međutim, naš stav, odnosno psihologa, jeste da takvoj osobi treba pomoć, jer ona predstavlja sliku nekoga ko se oseća nevoljeno i odbačeno - dodaje terapeut i objašnjava da tačna definicija za takvo stanje ne postoji.

- Oni nemaju često jasnu definiciju šta je njihov problem, okolina ih doživljava kao histerične, a danas mi za to kažemo da su glumci koji ne biraju način da dođu do popularnosti. Sve načine koriste da se nalaze u centru pažnje i da na taj način uvek budu u centru zbivanja - objašnjava za „Alo!“ Milivojević.

| Foto: Emil Čonkić

Majka Tatjana: Izmišlja iz dosade!


Majka Ružice Veljković smatra da je njenoj ćerki potrebna pažnja, i ne podržava njene izmišljotine u tome da je rodila dete i dala ga na usvajanje.
- Ružica je sama kriva za ovu priču, jer je izmislila da je ostala trudna sa tadašnjim dečkom u srednoj školi i da je neželjeno dete, tobože, dala na usvajanje. To apsolutno nije tačno jer prva ne bih nikada dozvolila da nekome da dete. To je budalaština. Ona je verovatno iz dosade, željna pažnje, u školi izmislila da ima dete. I tada sam vikala na nju i govorila joj da to neće svako razumeti kao šalu i da takve izjave nisu za zezanje, ali Ružica ima jezik brži od pameti - rekla je za magazin „Svet“ Ružičina majka Tatjana.

Poslednji komentari
  • ...Nema šešir... Vreme: 11.06.2015 21:26h

    SVI SU ONI ZA POSMATRANJE... Ja zaključih kao laik ove grane medicine, i to samo gledajuć 5, minuta

  • nedjo Vreme: 11.06.2015 23:46h

    ovih se i oni iz ''laze'' stide

  • sava kg Vreme: 12.06.2015 07:32h

    kokain

  • danili Vreme: 12.06.2015 08:30h

    Nisu samo oni za lecenje. Tezi su slucajevi oni sto to gledaju .Ovi sto glasaju nek sami razmisle dokle su dogurali.

  • KALUDJER Vreme: 12.06.2015 09:28h

    Pa i sami vidite da nesto sa porodicom nije u redu.Tata je podrzava u svemu deda je snima dok se seksa majka izmislja iz dosade a ona se t.ca pred kamerama kao zadnja prostitutka.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP