Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

FANOVI CEO DAN TRAŽILI DA SE VRATI RIJALITI

Publika ne može bez "Parova"!

Autor: I. T. | 05.04.2015 - 08:00:00h | Komentara: 6

Gledaocima koji su pomno pratili svaki trenutak emitovanja rijalitija „Parovi“ očigledno je teško pala zabrana emitovanja, pa su na sve moguće načine pokušavali da saznaju šta se dešava u vili i šta rade učesnici.

a

Srbiji fali svađa u rijalitiju

Naime, od kako je počela privremena zabrana emitovanja, nastao je opšti haos. Na društvenim mrežama su pokrenute peticije i grupe za podršku. Stari snimci „Parova“ sa „Jutjuba“, kao i sve društvene mreže, preplavljeni su komentarima sve nezadovoljnijih gledalaca. Gledaoci su se juče neprestano žalili kako nije fer što se „Parovi“ ne emituju i da žele da znaju šta rade njihovi favoriti u kući.
O ludilu koje je nastalo svedoče i brojni pozivi koji su usijali telefone na Televiziji „Hepi“. Pošto je juče bilo onemogućeno gledanje rijalitija, fanovi su neprestano zvali i pitali produkciju šta rade takmičari. Kako saznajemo, najviše su se interesovali za Zmaja od Šipova, Macu Diskreciju, ali i za druge učesnike.

a

Traže je non-stop: Maca Diskrecija

 
Publici očigledno veoma smeta 24-časovni prekid emitovanja i više je nego očito da ne mogu da dočekaju povratak njihovih mezimaca, a sa nestrpljenjem očekuju nove okršaje takmičara.
Podsećamo, Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) privremeno je zabranio emitovanje rijaliti programa „Parovi“ na TV „Hepi“, zbog, kako je saopšteno, emitovanja sadržaja koji mogu teško da naškode fizičkom, mentalnom ili moralnom razvoju maloletnika.
Poslednji komentari
  • ... Sram vas bilo! Vreme: 05.04.2015 09:10h

    Pa koja to publika traži???, verovatno oni koji se poistovećuju sa ovim NA....ZAMA ili njihovi rođaci, no pošto u Srbiji ima 9% nepismenih a 18% neznaju šta će sami sa sobom onda mogu da pretpostavim...

  • bordzija Vreme: 05.04.2015 11:59h

    Interesantno kako nekome može da padne na pamet ovakva glupost, dobro je što nisu napisali da mnošto preti presecanjem vena ako se ne puste "Parovi" Shvatam da neki nedo...ani klinci prate taj rijaliti upijajući svaki negativan segment koji se dešava, ali mi je nepojmljivo da neki ozbiljni ljudi ne skidaju oko sa ekrana kada krenu "Parovi" to je fenomen, šta nas srbe može razgaliti i opustiti.

  • Драгомир Vreme: 05.04.2015 12:29h

    Као прво ,,укидање,, је измишљена фора да се провери биће ли хистерије ако се ,,Парови,, окину!Пардон,укину!Кога год сам питао гледа ли ,,ону емисију,, на ХЕПИЈУ питање прихвати као увреду!Ту телевизији због Ћирилице и Чађаве механе нисам поништио што чиним са Пинком када емитују Фарму.

  • saki Vreme: 05.04.2015 14:28h

    traze je non-stop!!!:))))))) ko je trazi? makroi? A navodni gledaoci koji bi da je "gledaju"-za njih jedno pitanje? Kada je toliko volite da li biste bili srecni kada bi se Vas sin ozenio sa njom?

  • Krompir Vreme: 05.04.2015 16:41h

    Niste bili po zapadu pa da vidi te šta se radi u njihovim realytima...Ne znam ko zabranjuje ovo, ali je napravio gršku..Ko hoće neka gleda ko hoće ima na TV drugih programa pa neka gleda šta mu se sviđa..Važno je redakcija da ispoštuje pravilo gde na ekranu piše ;zabranjeno gledati ispod 18 godina...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP