Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

VANESA SINOĆ NAPUSTILA PLES SA ZVEZDAMA

Rasplakala sam se zbog pokojne kume i ispala!

Autor: B. Radulović | 10.06.2014 - 07:45:00h | Komentara: 2

Pevačica Vanesa Šokčić sinoć je napustila takmičenje „Ples za zvezdama“, u kojem se rasplakala zbog priloga o pokojnoj kumi, kojoj je i posvetila poslednji ples. Vanesa do kraja emisije nije uspela da se sabere i kontroliše emocije zbog čega je pravila greške u koracima. Vanesa, kao kraljica baraža, kojoj je ovo bio peti put da se nađe u duelu, ovog puta za protivnika je imala par Tanje Petrović.

Nisam očekivala da ću se  ovoga puta naći u baražu,  kao što nisam očekivala  ni Tanju i Marka u duelu sa mnom. Jednostavno nism

Nisam očekivala da ću se ovoga puta naći u baražu, kao što nisam očekivala ni Tanju i Marka u duelu sa mnom. Jednostavno nismo bili za baraž

- Nisam očekivala da ću se ovoga puta naći u baražu, kao što nisam očekivala ni Tanju i Marka u duelu sa mnom. Na listi bodova oni su bili prvi, Vlada i ja drugi, pa da smo imali i najmanji broj glasova publike, opet, nismo za baraž.

Ovo je definitivno bio najbolji ples koji smo odigrali moj partner i ja, ali nisam mogla u emisiji da dam svoj maksimum zbog priloga o mojoj pokojnoj kumi, jer sam bila emotivno rastrojena. Ipak, pored svega smo bili drugi - razočarana je Vanesa, koja se i na početku ovog serijala rasplakala zbog prijateljice koju je izgubila pre dve godine, a sa kojom je bila jako bliska.
Pevačica je svoju nagradu od hiljdu evra poklonila Institutu za radiologiju i onkologiju u Beogradu. Sa druge strane Šokčićeva će nastaviti da prati ovaj šou i otvoreno priznaje da ima favorita.

Novac dala  u humanitarne  svrhe: Vanesa  Šokčić

Novac dala u humanitarne svrhe: Vanesa Šokčić


- Ivan Mihailović je od prvog dana moj favorit. Biću sve vreme uz njega, do pobede, a ja ću naravno nastaviti da plešem - iskrena je pevačica.
Pored Tanje Petrović direktno u finale plasirali su Tanja Bošković, Ivan Mihailović i Aleksandar Šapić, a publika će pobednika izabrati zajedno sa žirijem u ponedeljak 16. juna.

Tanja traži nepoznatog udvarača!


Glumica Tanja Bošković, koja je jedan od najvećih favorita u ovom plesnom šouu, iskoristila je priliku da pozove čoveka koji joj je pre 30 godina nacrtao i poslao njen portret, da joj se javi, budući da njegov indentitet nikada nije uspela da otkrije. Naime, ona je rekla da slika nije imala potpis, a da ju je misteriozni udvarač nekoliko dana, pošto je poslao sliku pozvao telefonom i upitao da li je dobila poklon, posle čega je prekinuo vezu i nikada se više nije javio. Tanja je objasnila da je to jedina uspomena u njenom životu koja je ostala nedovršena do današnjeg dana i da se nada da će dotični muškarac sada končano stupiti u kontak sa njom.

Poslednji komentari
  • VITEZ Vreme: 10.06.2014 15:42h

    Koja nepravda, ovog Špića drže njegovi opštinari, glasaju državnim parama. Baš se sve kupuje.

  • Tatjana Vreme: 10.06.2014 19:34h

    Naravno da niste za baraz,ni ti ni Tanja! SMS su jace od kvaliteta! Kad bi naucile da plivate kako u vodi,tako i u politici,bile biste omiljenije i sam tim se ne biste nasle u ovoj situaciji! Ipak je sramotno da dobri plesaci ispadaju pre od onih koji veze nemaju sa plesom! I sta dalje reci,nego da nam se umesala politika i u ovo takmicenje!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP