Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

HRVATI OPLELI PO SRPSKIM STARLETAMA

RTL: Starlete s istoka Balkana - Bujne i praznoglave? (VIDEO)

Autor: Rtl.hr | 29.12.2013 - 11:30:00h | Komentara: 7

Udobno se zavalite i opustite mišiće na licu jer to je sve što će vam trebati za sledeću priču. U njoj vas čekaju urnebesne Blondi i Mimi Oro - rasne srpske starlete koje su život posvetile oblinama, ali ne i obrazovanju.

Blondi i Kubanke / Foto: Nemanja Kostić

Blondi | Foto: Nemanja Kostić

Za sve one koji ne znaju ko je ova devojka, evo prilike da je bolje upoznate.

"Ja sam Milica Živanović, student fakulteta za bankarstvo, rođena sam u Jagodini, ali živim u Beogradu. Za početak, tako...", počela je Oro svoj intervju za hrvatski „Ekskluziv“, koji se emituje na RTL-u.
“Ona je postala poznata tek kad je taj klip dospeo na Jutju. Svi se sprdaju s njom, svi je zovu Mimi Oro. Čak i ja kad je zovem logičnije mi je da kažem Mimi Oro, nego Milica… ne znam ni kako se devojka preziva”, kaže novinar Ivan Gajić.
"Pored hiljadu problema koje svi imamo, čak i da nemam nek problem… U svim vestiam su sve neke ružne stvari, daj da pročitam bar šta je ta starleta uradila, dal' se napila, dal' je povraćala, da li su je izbacili sa splava...", dodao je Gajić.
"To su devojke bez zanimanja, koje su tu sve vreme i opstaju iz nekog razloga, a mi ih volimo", smatra novinar Milan Popović.
Baš kao Mimi, i prsata Blondi puni stranice tabloida skandaloznim izjavama o brojnim avanturama s poznatim srpskim fudbalerima.
Uz to što vuče hrvatske korene, Blondi je i svoje srce ostavila u Lijepoj našoj! Srpski fudbaleri pali su u drugi plan kada se ukazao misteriozni Ivan iz Đakova!
"Jasno da je moj dečko bogat, jako, ali nije sve u tome!", priča Nada Đukić Blondi, po 'zanimanju' starleta, takođe za televiziju RTL.
Da nije sve u novcu, tvrdi i buduća revizorica Mimi.

oro

Oro | Foto: CKM

"Znam uglavnom da računam s nulama, ono milion, trilion, bilion i tako... A kako bih nekome objasnila šta je revizor? Evo npr. u mojoj koži - ja želim da budem revizor zato što mislim za sebe da sam pametna i lepa i ne želim da bude korupcije u nekoj firmi", opisuje Oro.

No, znamo ko bi se uskoro mogao uhvatiti u koštac sa srpskom korupcijom!
"Dobila sam ponudu da, kad budu neki izbori, da se bavim politikom", rekla je Blondi sa osmehom.
Od svih srpskih političara, samo je jedan ostavio snažan utisak na nju - naravno, premijer koji ju je osvojio na jednoj privatnoj večeri!

“Jako inteligentan, prefinjen čovek lepih manira koji zna kako da se ponaša u datom određenom trenutku”, rekla je Blondi za Dačića.

Za razliku od Mimi, Blondi već ima diplomu u džepu!
"Završila sam fakultet, menadžment, više preko veze, ali bitno da je diploma kod kuće, haha", istakla je Đukićeva.
Ove devojke ne žele da grade karijeru kao starlete već kao pevačice!
U moru negativnih misli, život ovih devojaka nekome izgleda baš poput bajke. Umesto knjige, one su izabrale uličnu školu i sve to - na kraju valjda dobro unovčile! Jer drugog razloga za ovo nema.
TV prilog RTL televizije pogledajte OVDE.
 
Poslednji komentari
  • Ludi ja Vreme: 29.12.2013 12:07h

    Bar se sa croatima u necemu slazemo!

  • momazver Vreme: 29.12.2013 12:56h

    ZAVIDLJIVCI..MOGU SAMO DA NAS MRZE..MI IMAMO,MOZEMO,HOCEMO,/NE/ZNAMO STA BI S NJIMA..ONI..MUKICE NE MOGU I NEZNAJU STA BI S NJIMA SAMIMA.../P.S. a taj Gajic prvi je probalavio kad je dosao u blizinu../

  • Dax Vreme: 29.12.2013 13:14h

    Rekose iz zemlje koja u svom sastavu ima Avu Karabatic....

  • sasa stankovic Vreme: 29.12.2013 17:44h

    Napisat ću komentar iako postoji osnovana sumnja da ga moderator neće odobriti iz njemu samo znanih razloga. Naše školjke "Bisernice" pune novinske stupce hrvatskih novina iz jednostavnog razloga, njima nedostaju devojke koje su slobodnijeg duha i koje znaju taj duh unovčiti. Na hiljade gostiju iz "lijepe njihove" dolaze na proslavu dočeka Nove godine i to iz nekoliko razloga. Beograd je mnogo jeftiniji nego Zagreb, za doček Nove Zagreb je polumrtav grad jer stanovništvo odlazi u posetu roditeljima na selo. Bolja je hrana, a i imamo mnogo Orlica i Sokolki koje ih dočekuju raširenih krila ! Naučile devojke širiti "Bratstvo i jedinstvo"

  • jaaaaaa Vreme: 29.12.2013 18:31h

    Sve ovo pada u vodu kad progovori Avica...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP