Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

UČESNICA „PAROVA” NEKADA VOLELA PEVAČA

Ružica bila u šemi i sa Dinčom

Autor: Biljana Radulović | 24.06.2015 - 09:07:00h | Komentara: 7

Učesnica „Parova“ Ružica Veljković očigledno je slaba na pevače, pa se posle veze sa Andrijom Marković Akijem, viđala sa njegovim kolegom Milanom Dinčićem Dinčom. Iako se pevačica do ušiju zaljubila u duhovitog kolegu, on ju je nakon nekoliko meseci ostavio.

Slaba na pevače: Ružica  Veljković

Slaba na pevače: Ružica Veljković | Foto: Zoran Lončarević

Kako saznajemo, njihova romansa počela je oko nove godine i Dinča je želeo da to bude tajna, kako mediji i šira javnost ne bi saznali za to.


- Ružici se on dugo dopadao i kada su počeli da se viđaju ubrzo se zaljubila. Nije joj smetalo što je Milan insistirao da se viđaju tajno. Potpuno je bila odlepila za njim, dok je njemu smetao Ružičin brz temperament i što se pre njega zabavljala sa Akijem. Ona se nadala da će njihova avantura da preraste u vezu, ali se to nije dogodilo. On je prestao da joj se javlja što je potpuno slomilo - kaže naš izvor blizak Ružici.

Ne oglašava se: Milan Dinčić

Ne oglašava se: Milan Dinčić | Foto: Mitar Mitrović


Pozvali smo Dinču da ga pitamo za ovu dugo čuvanu tajnu i zašto nije želeo da nastavi romansu sa Veljkovićevom, ali nam se do zaključenja ovog broja nije javljao, niti odgovarao na naše poruke.

Sa druge strane Ružičina mama Tatjana kaže da je znala nešto o simpatijama njene ćerke prema nesuđenom zetu.

- Ružica i ja imamo otvoren odnos i znam da joj se Dinča jako dopadao. Bila sam upućena u to da su se viđali, ali ne znam sve detalje prirode te njihove veze ili čega već - iskrena je gospođa Veljković, kojoj bismo po osmehu rekli da joj se ovaj ćerkin izbog dopao.

Svi Ružičini bivši


Iako je zbog navodnih sukoba i abortiranja njegovog deteta javnosti najpoznatija Ružičina veza sa Andrijom Markovićem Akijem, ona se zabavljala sa sportskim funkcionerom Banetom Đurđevićem, sadašnjim verenikom Bojane Rajić. Ružica je između ostalog priznala i da je zajedno sa Tijanom Ajfon uživala u trojci sa rukometašem Vladimirom Mandićem. Needavno je objavljena i njena fotografija iz kreveta sa izvesnim pevačem Vladom Grujićem. Ona se u rijalitiju upustila vezu sa Filipom Đukićem, koji je nedavno napustio vilu, ali je obećao da će da je čeka i bude joj veran dok ne izađe.

Poslednji komentari
  • Sreto Vreme: 24.06.2015 09:16h

    Boze, pa kad je stigla sa toliko godina da ih izmenja toliko... i to jos navodno sve ih volela hehehe pa kad se stigne zaljubiti u njih sve kad je ostave pre nego sto se s njima pojavi u novinama.... toliko o moralu njenom i prozivanju drugih, mislim da jos samo Matora veruje u njene price... zato ih produkcije vise ni ne nominuje jer im takkve dve osobe trebaju a a ko bi ih nominovalo garant bi ispale...

  • Mladen Vreme: 24.06.2015 11:03h

    Mlada gospodjica igleda, obradjuje na veliko - u kilometrima. Mozda ne bi bila losa ideja da je neko zaduzi za Koridor 10.

  • Slavisa Vreme: 24.06.2015 11:21h

    Ona je bila u vezi sa svakim ko je imao 150 eura

  • Miki Vreme: 24.06.2015 13:19h

    Produkcija je u poslednjih 15-ak dana povukla nekoliko ocajnih poteza. Matora, Vito, pa i Ruzica su postedjeni nominacija, kao da su beli medvedi. Dajte da vidimo koliko narod koga ceni, a ne da se ljudu provuku u finale zahvaljujuci posteni produkcije.

  • SMRDA-MUDIC Vreme: 24.06.2015 14:04h

    Pateticne price,providne ,devojka dobije lepo kes toliko i toliko mesecno,glumi nekome zenu,ljubavnicu,devojku,decka ... Kada istekne zakupljeno vreme,cao zdravo i to je to.Cista poslovna transakcija,e sad sto se ljudi zaljube u ...tutke to je drugo ;)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP