Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

OSVANULA FOTKA VELJKOVIĆEVE I BIVŠEG LJUBAVNIKA

Ružica dan pred rijaliti snimala seks! (FOTO)

Autor: Ekipa VIP | 19.06.2015 - 20:30:00h | Komentara: 8

Jedna od najatraktivnijih ukućanki rijalitija „Parovi“ Ružica Veljković ima samo 24 godine, a veoma burnu prošlost. Za samo tri meseca, koliko je u ovom šou programu, imali smo prilike da čujemo za nekoliko momaka, sa kojima je bila u poslednjih godinu dana, a sada se ta lista proširila. „Alo!“ je došao u posed fotografije koja je napravljena samo dan pred njen ulazak u „Parove“, i to u krevetu sa pevačem Vladom Grujićem.

Veljkovićeva imala strasnu vezu sa  pevačem Dejanom Grujićem i molila ga je da je čeka kada izađe iz „Parova”

Veljkovićeva imala strasnu vezu sa pevačem Grujićem i molila ga je da je čeka kada izađe iz „Parova”

- Ružica i on su imali avanturu pred sam ulazak u rijaliti i tada je delovalo kao da se vole i da će mu ona biti verna. Nekoliko sati pred njen karantin, oni su bili kod njega u stanu i slikali se tokom odnosa. Kao što možete da vidite, deluju zaljubljeno i srećno - priča za naš list izvor blizak Ružici i Vladi.


- Ove fotografije su se slučajno našle u mojim rukama, jer je mladi pevač izgubio telefon. Ružica ga nije spominjala i verovala je da mediji neće saznati za njihovu vezu, jer bi to bio ko zna koji bivši momak, pa bi narod pomislio da je promiskuitetna - dodaje naš izvor.

Dejan Grujić i Ružica Veljković u akciji

Vlada Grujić


- On je odustao od čekanja i ljubavi čim je video u zagrljaju Igora Iks, a posle i Filipa. Malo mu je bilo ružno kada je video kako javno vodi ljubav u rijalitiju, ali prokomentarisao je samo: „Njen život- njena stvar“ - završava naš izvor.

Inače, Veljkovićeva je u rijalitiju pričala o svojoj vezi sa pevačem Andrijom Markovićem i o tome kako je on tukao i maltretirao. Takođe, čuli smo i njenu potresnu ispovest o gubitku njenog i Akijevog nerođenog deteta. Zaljubljena je bila i u sadašnjeg momka Bojane Rajić, Baneta Đurđevića. Takođe, priznala je i da je, zajedno sa Tijanom Ajfon, imala seks u troje sa Vladom Mandićem. Javno se deklarisala kao biseksualka, a roditelji je podržavaju u svakoj odluci.

Filip i Ružica

Filip i Ružica

Seks sa Filipom gledali milioni


Koliko je Ružica slobodna devojka, najbolje je pokazala kada je gledaocima „Hepi“ televozije obećala da će im, ukoliko ostave u rijalitiju njenog dečka Filipa, priuštiti melem za oči. Tako je i bilo. Posle ponoći su bez pokrivaća nekoliko sati uživali u vođenju ljubavi, dok su ih ostali ukućani gledali. Zanimljiv podatak je da je Veljkovićeva izjavila kako misli da je se porodica ne stidi, i da njen deka snima svaki minut otkada je ušla u „Parove“. Kako mu je bilo kada je unuka „akcijala“, ne znamo...

Poslednji komentari
  • Majuška Vreme: 19.06.2015 20:39h

    A zaboravili ste šeika iz Dubaija, koga je "najviše volela"! Kakva pokretna traka za seks, ova tatina "princezica"! Bruka i sramota od devojke, sa 30 će izgledati kao smežurana i isušena voćka.

  • duduludu Vreme: 19.06.2015 22:16h

    Trebalo bi raspisati neki konkurs DA LI POSTOJI NEKO S KIM RUZICA NIJE BILA i kome se nije bacila na slic i ponuditi neku nagradu!!!

  • scipion Vreme: 19.06.2015 23:14h

    Ne treba brinuti za nju.Zna devojčurak da motor ne može da ide bez Boš pumpe.

  • Maja Vreme: 19.06.2015 23:17h

    Zašto produkcija NIKADA ne nominuje matoru Jovanu, koja je pokazala najgore, pijana i nasilna, dosadna i naporna. Samo jednom je nominovana, skupila jedva 6% , a produkcija je gura kao favorita?! Rodbinske veze ili dogovor oko podele nagrade? Žalosno. Zanimljivo je da "sveznajući" novinari to NIKADA ne (smeju?) da pitaju :)

  • Srecko Vreme: 20.06.2015 09:21h

    A najbolje od svega sto ona proizva nekog oko moralam, a pored toga sto ocigledno svako moze da je ima i u ocima se vidi neka zloba...proziva Saviju za evre i fudbalere a ona to radi ya manje pare i to sa anonimusima pa sve ukazuje da bi volela bi da moze da ona.... Matora posebna prica, boli je nepravda ali samo kad njoj to odgovara... i podrzavam to oko nominacija, ali sve govori da bi ispala jer realno sem sto brani Ruzicu nista drugo nije pokazala

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP