Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

GEJ AFERA

Ružica: Filip me je varao sa dečkom!

Autor: Ljubomir Tozev | 14.07.2015 - 12:45:00h | Komentara: 5

Ružica Veljković i Filip Đukić započeli su romansu u rijalitiju “Parovi”, a nedugo nakon izlaska iz rijalitija došlo je do raskida. Iako je na društvenim mrežama napisala da je Đukića ostavila jer joj nije javio da izlazi, Veljkovićeva za “Alo!” otkriva prave razloge rastanka. Naime, bivša modelsica je u Filipovom telefonu pronašla eksplicitne poruke koje je razmenjivao sa nepoznatim muškarcem.

Ljubav im nije dugo trajala: Ružica i Filip

Ljubav im nije dugo trajala: Ružica i Filip | Foto: Goran Srdanov

- Pošto je on stalno krio telefon od mene i nije hteo da mi kaže sa kim se dopisuje, a moj telefon je uvek otvoren i sve je mogao da vidi kad god je poželeo, to me je navelo da posumnjam da me vara. Pošto mi nikad ne govori gde ide, sa kim i šta radi, pre dva dana sam uzela njegov telefon i počela da gledam sa kim se dopisuje. Tada sam pronašla da je razmenjivao poruke eksplicitnog sadržaja sa nepoznatim momkom. Šokirala sam se kada sam videla sve to i u prvi mah nisam mogla da poverujem. Kada sam videla da se muva sa tim dečkom, pokupila sam stvari i otišla iz stana u kom smo živeli zajedno - rekla je vidno uznemirena Ružica i dodala:


- Razmišljala sam da li da podelim sa javnošću to da smo raskinuli, ali sam ubrzo shvatila da moram to da uradim zbog ljudi koji nas vole - zaključila je Veljkovićeva.
U prilog tome da se Ružica kolebala da li da kaže prave razloge ide i njena objava na društvenoj mreži, gde je rekla da je razlog to što je izašao u grad, a prethodno joj se ceo dan nije javio.

A nekada su se ljubili na svakom koraku

A nekada su se ljubili na svakom koraku | Foto: Goran Srdanov


- Ljudi, stvarno mi je žao što mislite da sve radim zbog marketinga, zavolela sam Filipa, ali ja stvarno nisam kriva što je on izašao bez mene. Svako ima svoj život, pa i on, ne želim nikom ništa da branim. Nije mi se juče javljao ceo dan, kao ni ja njemu. Nije mi uopšte rekao da izlazi i mislim da je to nepoštovanje sa njegove strane. Ali svako ima svoje ponašanje prema osobama koje “voli”. Ništa ne radim zbog marketinga, niti me zanima. Jako je ružno što je to uradio, ali nemojte mene kriviti zbog toga. Samo sam ga pustila da radi kako on misli da treba. Volim vas sve i ponovo vas molim da mi ne zamerate, jer ja nisam kriva – napisala je bivša modelsica na svom Fejsbuk profilu.

Očiledno da je posle ovog statusa Veljkovićeva odlučila da kaže prave razloge raskida. Pokušali smo da kontaktiramo i sa Filipom Đukićem, ali on do zaključenja ovog broja nije odgovorio na pozive.

Ružica Veljković

Ružica Veljković

Proslavili dva meseca veze

Svega nekoliko dana pre raskida, Ružica i Filip su idilično proslavili dva meseca zabavljanja. Tim povodom Filip je Ružici poklonio plišanu igračku sa srcem, na kojoj piše koliko je voli. Filipov romantičan gest ganuo je bivšu modelsicu, pa mu se zahvalila i putem društvenih mreža uz fotografiju poklona.
- Hvala, Fićo, mnogo te volim! Najlepši poklon koji sam mogla da dobijem!!! Volim te punoooo - napisala je Ružica na svom Fejsbuk profilu. Podsećamo, Ružici je u rijalitiju “Parovi” za oko zapao Igor Iks, ali je nakon što je on negirao bilo kakva osećanja priča bila gotova pre nego što je i počela. Nakon toga, u vilu je ušao Filip i golupčići su ubrzo započeli ljubavnu vezu. Tokom njihovog boravka u rijalitiju gledaoci su imali prilike da vide kako se par nekoliko puta svađa i miri, a bez blama su imali i seks pred kamerama.

Poslednji komentari
  • W@W Vreme: 14.07.2015 13:18h

    Ti si jedan jadni bolesni psihic, kopija Golubovicke i MiLjane. Fica samo uzeo tvoj i Matorin model da lakse pobegne od tebe. LAZO, POMAGAJ!

  • Рашо Vreme: 14.07.2015 13:54h

    Па наравно да те је варао када је дечко вероватно лепши и бољи од тебе

  • bika Vreme: 14.07.2015 15:26h

    Nije tu ni bilo ljubavi. Filipu se vidi da voli decke ona je za njega nebitna.Tako joj treba!!!

  • medo Vreme: 14.07.2015 21:38h

    fuj

  • ANA Vreme: 16.07.2015 06:54h

    Sta rece ti ono Jeco Maricu i Isidori? Ti si vernica, a BOG OSLUSKUJE

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP