Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

SRAMOTNO PONAŠANJE UČESNICA "PAROVA"

Ružica i Tijana udarile na Sašku: Brkati some, napolje! (VIDEO)

Autor: M.K. | 23.06.2015 - 14:54:00h | Komentara: 6

U "Parovima" smo navikli da slušamo žestoke svađe takmičara, koje su se ponekad završavale i fizičkim obračunom. No, pojedini učesnici još jednom su pokazali da su zaista spremni da dotaknu dno zarad popularnosti.

parovi svadja

Foto: jutjub printskrin

Ovoga puta svađa je izbila između Ružice Veljković i Saške Karan, da bi im se u jednom trenutku pridružila i Tijana Maksimović, koja je stala na Ružičinu stranu.

Rasprava je ubrzo prerasla u sramotno vređanje, i to ne cimera, već članova njihovih porodica.

Pale su teške reči, psovke i uvrede, a Ružicu, Tijanu i Sašku čak ni voditeljka nije uspela da smiri.


Inače, kako je Ružičin glas bio odlučujući, Saška Karan nominovana je od strane ukućana. Šta vi mislite ko sledeći ispada iz "Parova"? Učestvujte u našoj anketi!

Poslednji komentari
  • slavica Vreme: 23.06.2015 15:41h

    Boze dragi da li je ova omladina naucila neko kucevno vaspitanje ako nepostu licnost da postuju godine. Ovo je strasno da devojke takve reci izgovaraju starijoj zeni, ja sam zgrozena i u soku, tesko njihovim roditeljima sta ce ih sve snaci.

  • limunada Vreme: 23.06.2015 17:21h

    meni je stvarno zao ali ova Savka stvarno nema granice. Sta ste navalili na ove mlade koje "vredjaju" stariju zenu, pa neka se ta babetina ponasa pristojnije. Da li joj lici ono oblacenje (doduse, tako se oblacila pre 30 godine), a recnik i da ne spominjem. jedan hitic, sramota, i misli da je uhvatila je boga za ... zalosno ali stvarno !!

  • BOBA Vreme: 23.06.2015 19:58h

    Savka Gazivoda (6. mart 1963), poznatija pod imenom Saška Karan, popularna je jugoslovenska i srpska pevačica narodne muzike. Proslavila se pesmom „Srce puno baruta“[1]

  • Petar Vreme: 23.06.2015 20:01h

    mladei su pogubljeni u vremenu,jer im ova drzava ne daje da se vaspitaju normalno,u ovakvim rijalitima viditze gde su sadea mladi,bahati,pogubljeni,bezobrazni,,nemoralni....naravno d asu najvise za to krivi njihovi roditelji.

  • Aca Vreme: 24.06.2015 04:03h

    @limunada - Saška je impulsivna osoba koja ne može da trpi tuđe provokacije i zato reaguje brzo, oštro i često neprimereno. Međutim, za svađe u kući su od nje mnogo odgovornije ove devojke koje su se udružile u "čopor" koji krvnički kidiše na "slabije igrače" (koji pritom imaju određenu slavu) kako bi ih isterale iz šoua, a sebi obezbedile malo medijske pažnje i duži boravak u vili. Način funkcionisanja "čopora" je bilo moguće videti kada je Jelena nagovarala Ružicu da krenu da ruše Lepu Lukić, ženu koja je duboko u 8. deceniji života i koja je šou provodila statirajući i ne dirajući nikoga, nakon čega su njih 2 provodile veći deo dana prateći Lepu u stopu nazivajući je "senilnom babom", "matorom babetinom", "gerijatrijom" i sličnim pogrdnim nazivima dovodeći ženu do suza i na ivicu nervnog sloma... Razlika između Lepe i Saške je jedino u tome što Saška pruža otpor "čoporu"...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP