Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

MODELSICA ODLUČILA DA BIVŠEG STRPA U ZATVOR

Ružica izlazi iz "Parova" zbog Akijevih batina!

Autor: Biljana Radulović | 17.05.2015 - 19:30:00h | Komentara: 4

Učesnica „Parova“, Ružica Veljković biće druga takmičarka ovog šou programa koja će direktno sa televizije „Hepi“ otići u Palatu pravde. Naime, Ružici je uručen poziv da se kao svedok pojavi 28. maja, kako bi pred tužiocem dala izjavu o nasilju pevača Andrije Markovića Akija.

Ružica Veljković

Nije ni svesna šta je čeka: Ružica Veljković | Foto: Vesna Lalić

 
S obzirom na to da ga je javno optužila da je tukao, zbog čega je izgubila dete, Prvo javno tužilaštvo je počelo istragu.
- Ukoliko Ružica izađe do tada, otići ćemo zajedno iz porodične kuće, ako ne, produkcija će je pustiti da bude saslušana, a ja ću ići da je vidim. Obe smo dobile poziv da se u slučaju protiv Andije, koji je mogao da mi ubije dete, pojavimo u svojstvu svedoka. Pošto je Ružica ušla u rijaliti, ja sam već dala izjavu pred sudijom dok će ona to učiniti uskoro. Prvi put sam opravdala njeno odsustvo, sada nisam htela da odlažem da ne ispadne kako beži - kaže Ružičina majka Tatjana i prepričava kako je izgledalo njeno saslušanje.
- Ispričala sam sudiji da me je Ružica tu noć kroz suze zvala i molila da je spasem. Rekla mi je da ju je tukao i da je zaključana u njegovom stanu. Uplašena da je ne ubije pozvala sam policiju, a ona je uspela da izađe iz stana. Suprug i ja smo je odveli u Urgentni centar i policiju, gde je napravljen zapisnik - kaže pevačicina majka i dodaje da ju je na saslušanju ispitivao Akijev otac Dragan, koji je ujedno njegov advokat.

Manekenka tvrdi da je zbog njegovih udaraca izgubila bebu

Manekenka tvrdi da je zbog njegovih udaraca izgubila bebu

 

- Pokušao je da nasilje svog sina opravda time što je insistirao da kažem da li se moja ćerka sa njegovim Andrijom viđala i posle te noći. On tvrdi da su se u Požarevcu videli još deset puta, ali ja mislim da su samo razmenjivali poruke. Za Akija sam čula da svašta priča o nama, ali mene to ne interesuje, meni je bitno moje dete - besna je Tatjana, koja kaže da to nije bio prvi put da je između Ružice i Markovića nastala žučna svađa koja se završila fizičkim nasiljem.
Podsećanja radi, Ružica je jednoj od učesnica rijalitija ispričala:
- Bio je strašno ljubomoran, i sve je počelo kada me je bivši dečko pozdravio preko drugarice. Rasprava je trajala sat vremena, a onda me je bacio na pod, lupio mi šamar i razvlačio me po patosu. On je fin dečko, ali kada poludi, krene da me bije. Pijavila sam ga policiji, ali sam povukla tužbu. Međutim, bez obzira na to, moraću na sud kao svedok - rekla je tada Ružica i otkrila još gore detalje.

Tvrdi da je nije ni

Tvrdi da je nije ni "pipnuo" | Foto: Zoran Ilić

 


- Nosila sam Andrijino dete i abortirala sam. Nismo to planirali i nismo znali šta da radimo. Onda je jednom nasred parkinga, iako sam bila trudna, počeo da me udara u stomak. Tako snažno me je udario, da sam pomislila da ću izgubiti bebu. Tog trenutka sam shvatila da ću, i ako se to ne desi, sama abortirati.
Inače, Andrija Marković je dematovao sve navode Veljkovićeve i tvrdio da je bilo koja reč o udarcu apsolutna neistina.

Poslednji komentari
  • Worm Vreme: 17.05.2015 20:49h

    Zna se kakvog je seksualnog opredeljenja ovaj decko pa kao i njegov "brat" Vlada Stanojevic tuce devojke.

  • Maki Vreme: 17.05.2015 20:53h

    Sama je priznala u rijalitiju da su se tukli! Oboje! I da ga je zainat što je ljubomoran, izazivala i čačkala! Pa, valjda se želi smirenje situacije, a ne da izvlači iz sirotog Akija ono najgore i najprizemnije?! Kakva je to žena, kao da uživa u batinama... A verujem da nije onom klempi Akiju ostala dužna i da ga je prebijala.

  • Petar Vreme: 17.05.2015 21:36h

    dno dna

  • grobar+ Vreme: 18.05.2015 00:23h

    Ova devojka je malo cudna,tesko onom ko bude sa njom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP