Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PALE TEŠKE REČI, A SA NJIMA I MASKE

Ružica odlepila zbog bogatog Arapina!

Autor: | 18.04.2015 - 14:30:00h | Komentara: 4

Nakon što je pre mesec dana Ružica Veljković u "Parovima" izjavila, da se u Emiratima viđala sa izvesnim Muhamedom, koji joj je obezbedio lagodan život, Gastoz je ponovo pokrenuo ovu priču.

Ružica Veljković

Ružica Veljković | Foto: Youtube Screenshot

 
Prilikom jedne svađe u ovom rijaliti programu Gastoz je pred svima optužio Ružicu da je u Dubai išla zbog seksa, a ona je ponovo ispričala isto što i pre mesec dana:
- Ono što sam ja doživela u Dubaiju ti nikada nećeš. To je bila prava ljubav! Tvoj problem je što imaš seks sa seljančicama, droljama i silikonkama. Ja sam bila sa Arapinom kome ne možeš da priđeš. Nisi mu ni đubre ispod noktiju; rekla je Ružica Gastozu i dodala: "Ja sam njega volela, i sve sam imala pored njega. I on je mene voleo.

Ružica Models

Ružica Veljković

 
Iako je sve javno priznala, Ružicin otac, Aleksandar Veljković kaže da o toj vezi ne zna ništa. On tvrdi da je njegova ćerka išla u Emirate kako bi radila revije.
- Ružica mi o tom Arapinu ništa nije pričala. Ne poričem da je bila sa njim pošto je to javno rekla. U Dubai je išla nedavno i bila je tamo pet dana. Ona nema nikakve veze sa prostitucijom. To lupaju ukućani. Ko god ode u Dubai, sad može da se kaže da je prostitutka. To su gluposti koje samo Gastoz može da izgovori, kaže Ružicin otac i dodaje da je ona radila u jednom butiku za 20.000 dinara mesečno i da ga zato vređaju priče o Dubaiju i prostituciji.
Poslednji komentari
  • Nina Vreme: 18.04.2015 15:44h

    Ruzica je sramota za sve koji je znaju .Dozu zla koju poseduje nismo odavno videli .Dno dna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Striko Vreme: 18.04.2015 20:00h

    Ružica je samo malo više slobodna i to je to..Ima ovakvih kroz Srbiju i bivšu Jugu kolko hoćeš..Ona je sad u ovom realitiju pa se digla neka fama..A da nije u Parovima,ko bi ih pominjao, i kome bi bilo stalo do Ružice,Mace,Ferari,Mimi Oro..Šta rade i čime se one bave..Medije napumpaju stvar a narod se odmah primi...

  • SD Vreme: 19.04.2015 02:42h

    A Jovana zvana Matora je odlepila zbog Ruzice!

  • bordzija Vreme: 19.04.2015 06:36h

    Verujem Ružici da se njen arapin zaljubio u nju, retki su oni koji posle "odrađenog" posla keširaju i zaborave, vežu se za tu osobu i smatraju je na neki način svojinom. Kada su god u Dubaiju ili nekom drugom mestu financiraju je i snose troškove, a tako je postupio i Ružicin šeik ?! Nitko je nije pitao zašto su se rastali, pa došao je red na nekog drugog arapina, a on joj se valjda nije svideo ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP