Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

U SITNE DETALJE

Ružica prvi put pričala o abortusu!

Autor: A.O. | 06.05.2015 - 16:47:00h | Komentara: 3

Do sada je o Andriji Markoviću Akiju, Ružica Veljković pričala samo ružne stvari: da je nasilan, da se tuži sa njim, te da je izgubila zbog njega dete. Sa Tijanom Maksimović, međutim, razgovor je išao u potpuno drugom smeru.

Aki i Ružica

Aki i Ružica

- Kad sam saznala da sam trudna, bili smo u najvećoj ljubavi. Nismo se svađali – počela je Ružica.
- Kako si saznala? – bila je radoznala Tijana.
- Uradila sam prvo tri testa, ona, iz apoteke. Bili su pozitivni. Nisam verovala da sam trduna, mislila sam da je greška. Drugarica mi je rekla da idem da izvadim krv. Uradila sam tako. Čekanje je bilo grozno. Rekli su da će mi posle 12 sati poslati rezultat na mejl. Ukoliko je vrednost ispod 0,5 nisam trudna, a ako je iznad, onda sam trudna. Kad sam otvorila mejl, pisalo je baš - 0,5. Bilo mi je smešno. Zvala sam drugaricu da se posavetujem, rekla mi je da sam trudna. Isto su mi potvrdili i u laboratoriji. Počela sam da se smejem. Pa sam onda plakala. Neki čudan osećaj. Ludilo neko. Javila sam Akiju i on je došao kod mene. Pokazala sam mu mejl. Sat smo samo ćutalii gledali u jednu tačku.
- Kako si odlučila da abortiraš? – pitala je Tijana.
- To je bilo prošle godine, imala sam 23, oboje nismo hteli. Naredne dve nedelje bile su najgore. Tu se svašta izdešavalo. I one batine, i sve. Rešila sam da odemo na abortus. A, tamo, katasrofa. Užas. Mlade, lepe devojke, čekaju da uđu. A, kad uđeš, gotovo. Nema više. Andrija je plakao. Samo je plakao, tresao se. Rekao mi je da to možda ne bi trebalo da radim, jer postoji bojazan da posle nemam dece. Ipak sam se popela gore, u ambulantu. Ali, zaboravila sam knjižicu. Kad sam se vratila po knjižicu, mislio je da neću to uraditi. Smejao se i rekao: ej, predomislila si se? Rekla sam da nisam, već sam došla po knjižicu. Ridao je koliko je plakao. Bože, nikad nisam videla muškarca da tako plače.
- Jesu li znali tvoji? – pitala je Tijana.
- Posle su svi znali. Ali, tada, nismo čak ni hteli nikom da govorimo. Njegovi su razvedeni. Išli smo do njegove majke i bake, pa kod oca. A roditelji su mu super, baš sam se šalila sa njima. S njegovim ocem sam bila u najboljim odnosima. Otišli smo na uskršnji ručak, svi su bili tu. Čak su se i šalili sa nama, govorili: možda imaju nešto da nam kažu? Kao da su znali. Nismo nikom rekli tada, posle su svi
znali.
Poslednji komentari
  • Nina Vreme: 06.05.2015 17:08h

    Zato što je dobar čovek, a ti ološ. Zato je plakao.

  • nedjo Vreme: 07.05.2015 00:38h

    propalitet

  • eli Vreme: 07.05.2015 11:02h

    Tužno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP