Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

CUCA OTVORENO ZA ALO! O VEZI SA FOLK LEGENDOM

Šaban nema ženu, nego menadžerku!

Autor: Sanja Arsić | 31.03.2015 - 20:00:00h | Komentara: 5

Pevačica Ivona Negovanović Cuca, koja je odlukom publike ispala iz rijalitija “Parovi”, u intervju za “Alo!” rekla je sve ono što nije stigla pred kamerama. Ona otkriva da njena veza sa Šabanom nije tajna, kao što joj nije ni poznato da on ima suprugu Gordanu

Tvrdi da nije  znala kako se  zove pevačeva  žena: Ivona  Negovanović

Tvrdi da nije znala kako se zove pevačeva žena: Ivona Negovanović | Foto: Rajko Ristić

- Ne znam o kome pričate?! Ja ne znam da on ima ženu, ali znam da ima menadžerku - rekla je Cuca aludirajući na Šaulićevu suprugu, koja je zadužena za sve poslove oko njegovog nastupa i dodala.


Hasanove priče me ne dotiču


Cuca kaže da se nije plašila pretnji Šaulićevog brata, Hasana Dudića da će u rijalitiju otkriti njene mračne tajne.
- Hasan je prgav čovek, znam šta je sve pričao o meni. On i ja najnormalnije funkcionišemo i nismo se kačili u kući. Mene njegove priče ne dotiču, niti mu zameram što mi je pretio - istieč Ivona.

- Ne bih volela da budem Šabanu menadžerka, jer nisam dovoljno jaka za to, a mislim da nije ni njegova sadašnja menadžerka. On u ovim godinama treba da digne sve četiri u vis i da uživa, a ne da bude menadžerkin radnik - dvosmisleno priča Ivona.

Na pitanje kako je moguće da ne zna kako se zove Šabanova žena, a rekla je da mrzi ime Gordana, ona britkog jezika odgovara
- Prvi put sada čujem da mu se žena zove Gordana. To ime ne volim, jer sam imala drugaricu Gordanu, koja mi je nanela puno zla. Ta Šabanova žena ne znam ni kako se zove, ni kako izgleda - tvrdi Negovanovićeva, koja ostaje pri stavu da nije ljubavnica kralja narodne muzike

Bez komentara: Goca i Šaban Šaulić

Bez komentara: Goca i Šaban Šaulić | Foto: Zoran Ilić


- On je meni pomogao puno i kada bih pisala knjigu u njoj bi bilo dosta reči o Šabanu, jer je on prisutan u više od pola mog života. Nikada nisam bila sa njim, iako su nas uslikali kako šetamo, mi smo se držali za ruke jer nemamo šta da sakrijemo. Stihove njegovih pesama istetovirala sam na sebi jer je on moj idol - branila se Cuca.

Pošto je razotkrivena u laži da nije trudna, pevačica priznaje da je bila skoro sigurna da će postati mama, ali da očevi ne bi bili oni na koje javnost sumnja:
- Vadila sam krv i tako se utvrdilo da nisam, time su odagnane moje sumnje. Ni Šaban, ni Goran nisu potencijalni očevi.

Kako bismo proverili šta Goca ima da kaže na Ivonine izjave, kontaktirali smo sa njim, ali se do zaključenja ovog broja nije javljala na telefon.

Lezbo akcija Cuce i Atine

Lezbo akcija Cuce i Atine

Atina se lepo ljubi
 

Lezbo poljubac sa Atinom Ferari, pevačica karakteriše samo kao vid dobre zabave.
- Mi smo to uradile iz dosade. Inače, nisam ja u tom fazonu i nikako nisam lezbijka. Iskreno me je iznenadila kada mi je gurnula jezik u usta, to nisam očekivala. Mada dobro se ljubi priznajem - otkriva Negovanovićka.

Poslednji komentari
  • MIMI Vreme: 31.03.2015 07:31h

    FUJ! Muka mi je dok čitam...neću vise, povraća mi se na mnoge članke...Gde odosmo?????

  • tina Vreme: 31.03.2015 20:26h

    Gordana je njegova zakonita žena,majka njegove dece i menađerka....Ti možeš da mu budeš unuka ili čistačica za Šabanovo dvorište....Pogledaj malo svoje snimke u parove ??

  • Драгомир Vreme: 31.03.2015 20:36h

    Мож' ти Цуцо да цуцаш језиком до воље миле али је Гоца Шабанова супруга са којом има децу!Па шта ако му је менаџер?Да му није она Шабан би био вечито без динара!Његове прве песме су биле забрањене на радио Београду!На пример ,,Био сам пијанац,,!А ти девојко мало сутра ће те оженити момак из домаћинске куће?Немогуће да ти имаш само завршену основну школу и ништа више?А да лепо певаш то одобравам!

  • AL Vreme: 01.04.2015 10:02h

    S' obzirom da je prisutan u polovini tvog zivota, logicno je da znas kako mu se zove zena... Ne lazi vise molim te. Ti si samo pacenica koja ce uvek biti druga...

  • Worm Vreme: 01.04.2015 13:43h

    Glumila je cednu i nevinu devojku ali je u parovima pokazala ko je i kakva je. Sad lupa gluposti zarad popularnosti i ispada jadna. Ne znam sto se pridaje tolika paznja anonimusima koji se predstavljaju kao pevacice a peva uzasno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP