Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

NOVA LJUBAV

Sara u šemi sa
fatalnim manekenom!

Autor: A. Veljković | 31.01.2013 - 15:23:00h | Komentara: 2

Sara Jovanović, finalistikinja ovogodišnjeg "Prvog glasa Srbije", je u vezi sa fatalnim manekenom Slavkom Moljcem zbog kojeg je manekenka Jovana Švonja pokušala da se ubije.

čll

Lep par: Sara i Slavko

Mladoj pevačici Sari Jovanović (19) takmičenje „Prvi glas Srbije“ donelo je veliku popularnost u kojoj trenutno uživa, ali, sudeći po priči koja se može čuti, i novu ljubav, zbog koje poslednjih dana prosto blista! Iako talentovana Beograđanka poslednjih dana ima dosta udvarača, nije mogla da odoli manekenu Slavku Moljcu, na čiji šarm je svojevremeno pala i manekenka Jovana Švonja, pa je čak navodno zbog svađe sa njim skočila sa mosta Duga u Novom Sadu.


- Slavku se Sara svidela još dok je gledao takmičenje, ali nije ni pomišljao da će biti u situaciji da s njom ostvari kontakt. Međutim, nedavno su se našli u istom društvu u klubu „Muzej“ u Novom Sadu i nisu krili simpatije.

Sara, naravno, nije znala da je njena nova simpatija momak o kome su mediji brujali, a zbog kojeg je Jovana Švonja, kako se pisalo, pokušala da izvrši samoubistvo - započinje priču za „Alo!“ izvor upućen u celu priču.

dd

Popularnost je stekla, vreme je za ljubav: Sara Jovanović | Foto: Zoran Ilić

- Oni sada uživaju, ali jedini problem koji trenutno imaju je to što Sara ima mnogo obaveza. Veći deo dana provode kucajući poruke i na telefonu. Slatki su zajedno jer su lepi i atraktivni. Videćemo šta će biti s njima, ali ako je suditi po početku, biće to lepa veza – zaključio je naš izvor.

SARA OSTAVILA DEČKA NIKOLU

Sara Jovanović je odmah nakon završetka takmičenja “Prvi glas Srbije” raskinula dvogodišnju vezu sa dečkom Nikolom, koji je bio njena velika ljubav. Ona se ranije pojavljivala u javnosti sa njim o ovom krahu velike ljubavi još nije pričala u medijima. Kako saznajemo, Sara ne želi toliko da upliće svoj privatan život u posao, bar kada je početak karijere u pitanju.


Kada smo pozvali trećeplasiranu učesnicu popularnog takmičenja i pitali je da li je u vezi sa Slavkom, napomenuvši joj i da imamo njihovu zajedničku fotografiju, ona nam je rekla: -Ne, zaboravila sam i da se tako zove - izjavila je Sara.
- Nisam ni znala da sam se slikala s njim. Mislim, znam, ali je bilo dosta njih - rekla je Jovanovićeva neuverljivo za „Alo!“, dok do manekenovog komentara nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.

Podsećanja radi, Slavko Moljac se pre godinu i po našao u žiži interesovanja kada je u medijima osvanula ispovest njegove tadašnje devojke, manekenke Jovane, da je zbog svađe s njim pokušala sebi da presudi.

ff

Nekad bilo: Sara i bivši dečko Nikola

- Pomislila sam da mi nema drugog izlaza… Pogrešila sam, a toga sam bila svesna kada sam se našla u vodi. Ja sam inicijator, ljubomorna sam, posesivna i znam da sam kriva. Molila sam da mi se ništa ne desi jer nijednog trenutka nisam poželela da umrem. Skočila sam u afektu, nisam želela da počinim samoubistvo, a tako je na kraju ispalo. Napravila sam najveću grešku u svom životu jer sam tek kasnije postala svesna šta je moglo da mi se dogodi... Nadam se da niko neće ponoviti moju grešku – izjavila je tada bivša devojka mladog manekena.

Sara demantuje vezu sa Slavkom!

Sara Jovanović je u izjavi za magazin "Puls" je demantovala vezu sa fatalnim manekenom.

- Istina je samo jedna. Bila sam u klubu "Muzej" gde sam mućkala koktele u sklopu humanitarne akcije za pomoć Branku Grbicu obolelom od leukemije. S tim mladićem sam se slikala, i to je cela istina. Naravno da nismo u vezi, niti smo se ikada sreli nakon te večeri, a još manje čuli - rekla je Sara za "Pulsonline"

Zabranjeno preuzimanje teksta ili njegovih delova bez dozvole redakcije "Alo!"
Poslednji komentari
  • uros Vreme: 31.01.2013 18:23h

    kao i sve devojke iz srbije,supendara mala

  • sasa Vreme: 31.01.2013 19:31h

    Moljci,Svonje,manekeni,starlete....dalje ideee,dalje ideee....ne znam ko dalje ide ali mi odosmo kao nacija u ....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP