Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PEVAČICA TVRDI DA IMA TRAJNE POSLEDICE ZBOG POVREDE

Saška: Bebi Dol
me je osakatila
za ceo život!

Autor: A. Radojević | 30.07.2013 - 07:07:00h | Komentara: 14

Dok je neko „Farmu“ napustio kao pobednik, neko kao ljubitelj nacije, a pojedinci i kao omražena strana, pevačici Saški Karan je rijaliti program, pored popularnosti, doneo i trajne posledice, jer nakon što ju je Bebi Dol posekla skalpelom, ona više nikada neće imati osećaj u gornjem delu prsta. Uprkos tome, Saška neće tužiti Bebi Dol, ali je za dnevni list „Alo!“ ispričala kako ju je pevačica osakatila za ceo život.

Saška Karan

Neće da tuži, ali neće ni da ćuti: Saška Karan| Foto: Zoran Ilić

Zabrana

„Kada me je posekla, povređeni su mi nervi i živci i to je prouzrokovalo da izgubim osećaj u gornjem delu prsta. To je zaista strašno”, kaže Saška Karan

- Lekar mi je rekao, mislim ne mora ni da mi kaže, ja vidim i sama da u gornjem delu prsta ne osećam ništa i da najverovatnije nikada neću osećati. Eto, to se tako desilo, kada me je Bebi Dol posekla povređeni su mi nervi i živci, i to je prouzrokovalo da izgubim osećaj u gornjem delu prsta. To je zaista strašno. Možda je grubo reći, ali Bebi Dol me osakatila za ceo život. Ja ne mogu ženu sada razapeti na Isusov krst, ljudski je i grešiti i opraštati, tako da sam ja oprostila. Ostaće mi trajne posledice, ali ja sam donela konačnu odluku da je neću tužiti - izjavila je Saška i dodala da ona jako ceni Bebi Dol, ali da se sve dogodilo igrom nesvesnih okolnosti.

Bebi Dol

Napadač iz nehata: Bebi Dol | Foto: Mitar Mitrović

- Ona je možda narodu i čudna i neobična, ali je zaista jedna dobra osoba. Cenim nju i kao ličnost i kao umetnika, ali eto igrom nesvesnih okolnosti se to i dogodilo. Moglo je biti i mnogo gore. Da sam ja imala drugačiji pokret, mogla me i po vratu iseći, povrediti arterije, moglo je to i tragično da se završi i ne bi mi bilo spasa. Ali, zahvalna sam Bogu što nije, a ako je ona imala nameru da ovo uradi Bog će joj i suditi - ispričala je pevačica.


U nameri da saznamo i šta Bebi Dol ima da kaže na to što će Saški Karan ostati trajne posledice nakon što joj je isekla prst u rijalitiju „Farma“ pozvali smo pevačicu, ali do zaključenja ovog broja nismo uspeli da dobijemo komentar.

Saška Karan i Bebi Dol

Angažovala sam fizioterapeuta!

Pevačica nam je ispričala da zbog problema koje ima sa prstom lekari su joj preporučili svakodnevnu terapiju, pa je zbog toga angažovala fizioterapeuta koji joj dolazi kući i vežba sa njom.
- Lekari su mi rekli da je najbolje da angažujem fizioterapeuta koji će mi pokazati vežbe i sa mnom raditi. Svaki dan mi dolazi kući i mogu vam reći da mi to pomaže dosta. Redovno idem i na kontrole i najverovatnije ću do kraja života morati da radim na poboljšanju funkcija tog prsta - rekla nam je Karanova.

Poslednji komentari
  • Cica Vreme: 30.07.2013 13:37h

    Saska je dosadna sa tim prstom

  • miky Vreme: 30.07.2013 13:45h

    Ha, ha, ha... Znaci svaki dan treba da dolazi fizioterapeut da vezba sa njenim prstom. Proslo je tvojih nicim zasluzenih 15 sekundi slave. Ha, ha, ha, ha, ha......

  • dragan Vreme: 30.07.2013 13:59h

    ma ta nazovimo je pevacicom osakacena je od rodjenja , Utripovala da je neko ime na estradi a odavno pala u zaborav , da nije bilo farme niko se nebi ni setio nje a sada se hvata ko davvljenik za slamku da bi opstala tamo gde ne pripada

  • aqua Vreme: 30.07.2013 14:30h

    Stavi prst u rupicu i ne trusi vise tvoje je davno proslo

  • dulebre Vreme: 30.07.2013 14:34h

    i juuu osakatila je za ceo život! Pa nije ti bre odsekla šaku niti ceo prst ženo! priča već dva ipo meseca o tome kako je ova isekla pa dosadila si i bogu a kamoli nama!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP