Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

POMOĆ KIKIJU LESENDRIĆU

Skot Mils u kući sudija "Iks faktora"!

Autor: | 15.12.2013 - 19:00:00h | Komentara: 0

U novoj epizodi “Iks Faktora” gledaćemo prvi deo uzbudljive faze takmičenja “kuće sudija” u kojoj će se kandidati predstaviti svojim mentorima - ovoga puta u kućnoj atmosferi!

Kuća sudija

Kuća sudija

U utorak ćemo videti kuće Kikija Lesendrića i Emine Jahović, a u ovoj fazi takmičenja žiri je pozvao i specijalne goste koji će im pomoći pri ocenjivanju svojih kandidata, jer samo po tri takmičara iz svake grupe ide u sledeću fazu takmičenja!
Kiki Lesendrić je pozvao svog dugogodišnjeg prijatelja Skota Milsa sa BBC radija da mu pomogne u odabiru najboljih iz njegove grupe “Devojke do 27”.

-Skot i ja smo se upoznali na Zakintosu preko zajedničkog prijatelja, gde sam imao koncert, koji je na moje veliko zadovoljstvo, bio najavljivan i na BBC radio 1 upravo zahvaljujući Skotu. Sećam se da mi je rekao kako je puštao pesmu “Beautifull lady” - englesku verziju pesme "Kako si lepa" i da je potom dobio gomilu pozitivnih komenatra i mailova. Tako smo počeli da se družimo, posle je bio gost na našem koncetu, pa potom i u spotu “Još jedna pijana noć”. Inače, njegovo poznavanje muzike je fascinantno, Skot je bio glavni gost na turneji Robi Vilijamsa, a njegov šou na BBC radio 1 je jedan od nasjlušanijih radio programa širom sveta. Čim sam postao sudija “Iks Faktora” bilo mi je logično da ga, kao vrhunskog profesionalca i mog velikog prijatelja, pozovem kao gosta mentora. Verujem da ćemo zajedno napraviti pravi izbor!  – bio je iskren Lesendrić.

Kiki Lesandrić i Skot Mils

Kiki Lesendrić i Skot Mils

Kako su se Kiki i Skot snašli u ocenjivanju takmičarki, kakvi su bili komentari i da li su zaista napravili najbolji izbor videćemo u utorak (21:15) na TV Pink.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP