Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

SLAVKO KALEZIĆ PRATIO „IKS FAKTOR“ IZ BEKSTEJDŽA

Slavko: Ana je pokazala da sam bolji od nje!

Autor: A. Radojević | 16.01.2014 - 08:00:00h | Komentara: 8

Nakon negativnih komentara javnosti na račun Slavka Kalezića, produkcija „Iks faktora“ je odlučila da novi voditelj ovog takmičenja bude Ana Mihajlovski, dok je Crnogorac u utorak veče šou morao da prati iz bekstejdža.

Ana Mihajlovski

Ana Mihajlovski

On tvrdi da je Ana u emisiji pokazala koliko je on bolji od nje!
- Neizmerna radost je što sam pokazao svoje talente. Pokazao sam koliko mi je stalo do „Iks faktor“ priče. Biti uz ove sjajne kandidate, sad već moje prijatelje, neprocenjivo je.

Hvala „MBK produkciji“ što je uz mene i što veruje u moje talente. Što se tiče Ane Mihajlovski, mislim da je pokazala koliko je moje vođenje programa bilo vanserijsko i nadasve duhovito i empatično, a ja joj svakako čestitam i želim joj sreću. Ja ću u svakom momentu ostati uz sve moje drage ljude iz „Iks faktora“. A moju publiku čeka iznenađenje koje pripremam uz podršku „MBK produkcije“ - izjavio je Slavko za naš list, a tokom takmičenja u bekstejdžu je bio veoma raspoložen i sve vreme je podržavao Harisa Ćata i Tamaru Milanović.

Slavko Kalezić

Slavko Kalezić


Neposredno pre početka emisije Kalezić je obavestio svoje fanove na Fejsbuku da neće voditi „Iks faktor“ jer, kako je priznao, nije zadovoljio kriterijume televizije „Pink“.

- Dragi moji, večeras me nećete gledati u ulozi voditelja kada je „Iks faktor“ u pitanju. Prosto nisam zadovoljio kriterijume i imidž „Pink“ televizije. Ovom prilikom želim da poželim sreću novom domaćinu. Međutim, umetnička iznenađenja od mene tek predstoje i to uskoro. Sve vas volim - napisao je Slavko na pomenutoj društvenoj mreži.

Bane: Ne znam zašto nisam u programu!


U emisiji „Iks faktor“, koja je emitovana u utorak veče, kao voditelj iz bekstejdža nije se pojavio ni Bane Jevtić, koji je od samog početka bio jedan od domaćina ovog takmičenja. Kako bismo saznali zašto nije učestvovao u programu, pozvali smo Baneta, koji nam je kratko poručio:
- Ne znam. Ne bih ništa sada da komentarišem!

Poslednji komentari
  • toti Vreme: 16.01.2014 08:19h

    Iznenadjen sam katastrofalnim vodjenjem emisije Ane Mihajlovski.Toliko grešaka nisam video ni od amaterskih voditelja koji su vodili razne sadržaje.Pored toga bila je neubedljiva i sa usiljenim komentarima koji nekad nisu imali smisao.Dugo odsustvovanje sa voditeljskog posla, ostavilo je trag, nažalost negativan.Ne želim da nikog favorizujem,mislim da se obzirom na prvo pojavljivanje u ulozi voditelja Slavko Kalezić bolje snašao.

  • sofronije Vreme: 16.01.2014 09:20h

    Gore od goreg,neelokventnost,losi komentari nepoznavanje osnovnog bontona.Zar je moguce da u ovoj zemlji nema boljih voditelja?

  • bosko6 Vreme: 16.01.2014 10:04h

    CRNOGORCI , braćo rodjena,........idiite kući kad vas lepo molim,....

  • bosko6 Vreme: 16.01.2014 10:06h

    Kaleziću,...vrati se kući....

  • Dex Vreme: 16.01.2014 10:41h

    Ih, pa Ana je poznata kao "lapsus" voditelj, ja joj iskreno nista ne bi zamerio. Iskreno ja je nisam ni prepoznao kako je promenila stajling ali je bolja od onog "čuda" od prosli put...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP