Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

GLUMAC ZA ALO! GOVORI O LOŠIM KOMENTARIMA NAKON „IKS FAKTORA“

Slavko Kalezić: Pljuju me jer žele da su na mom mestu!

Autor: A.Radojević | 09.01.2014 - 13:30:00h | Komentara: 5

- Ja sam glumac, pa gledam i psihološki, oni su u stvari oduševljeni kako sam odradio posao i svoje oduševljenje prikazuju negativnim komentarima - kaže voditelj.

Slavko Kalezić

"Opleli" i poznati i nepoznati po njemu: Slavko Kalezić

Nakon što se Slavko Kalezić u utorak uveče pojavio kao domaćin muzičkog takmičenja “Iks faktor”, društvene mreže su pretrpane negativnim komentarima povodom njegove voditeljske uloge, međutim, voditelj se ne obazire na to i smatra da ga pljuju jer žele da budu na njegovom mestu. Pored toga što je presrećan zbog novog angažmana, Slavko je za “Alo!” ispričao i da jedva čeka sledeću emisiju uživo:
- Ja moram odmah da kažem da sam presrećan i da nijedan komentar ne može da uništi ovo moje ostvarenje snova. Bez obzira na dobre i loše komentare, cilj je postignut, jer je nakon emisije sve puklo, kao erupcija vulkana, a to je suština. Svi komentari su znak da je emisija uspela. Svako ima pravo na mišljenje, a ja obećavam da ću u sledećoj emisiji, koju jedva čekam, dati sve od sebe da im pokažem koliko sam dobar. Ja sam glumac, pa gledam i psihološki, oni su u stvari oduševljeni kako sam odradio posao i svoje oduševljene prikazuju negativnim komentarima. Moraš biti vanserijski, bilo pozitivno ili negativno. Pa pogledajte Majli Sajrus, ona ima mnogo negativnih komentara, ali niko ne može da ospori da odlično peva, pleše i glumi. Negativno je komentarišu jer žele da budu na njenom mestu. Tako mnogi žele da budu na mom mestu, pa pljuju - kaže Slavko Kalezić, koji je zahvalan i na savetima koje mu je dao Željko Joksimović.
- Veoma mi je drago što su mi i Željko i draga Jovana Joksimović čestitali nakon šoua. Ja sam neko ko prihvata kritike, bilo pozitivne ili negativne, jer vam mogu pomoći da budete bolji. Dobio sam sinoć božanstvene sugestije, a engleski producenti, koji su sinoć bili na snimanju, prezadovoljni su mojim nastupom i videlo se koliko sam upućen u licencu “Iks faktora” i koliko ga volim - kaže Kalezić, a mi smo kontaktirali i sa produkcijom, koja ne želi da priča o negativnim komentarima upućenih voditelju šoua.
- Produkcija je gledajući Slavka u takmičenju primetila da je stvoren za scenu. S obzirom na to da Slavko veoma voli “Iks faktor” i redovno ga prati, a i veoma je zanimljiv, produkcija je odlučila da on iznese posao voditelja na sceni. Producenti su veoma zadovoljni kako je sve odradio, a što se tiče negativnih komentara, njih će uvek biti. Verujemo da će se Slavko pokazati dostojnim ovog posla i da će u narednim emisijima iznenaditi publiku - kažu iz produkcije “Iks faktora”. 

Tviteraši pljuvali voditelja!

Dok je trajao šou “Iks faktor”, loši komentari su postavljani na društvenoj mreži Tviter, a neke od kritika dolaze i od naših poznatih ličnosti. Skoro svi komentari, bili su na račun novog voditelja i njegove nove uloge, a najoštrije kritike izneli su, kao i obično, kreator Saša Vidić i bloger Boris Trivan.

Saša Vidić: "Zašto me ovaj crnogorski voditelj pevač podseća na Miru Banjac iz filma “Lepota poroka”?" "Nije nam dosta naše gluposti, pa smo uvezli ovog teletabisa da nas bruka." "Moli se vlada Crne Gore da sledeće godine organizuje u Srbiji “Prajd”, može u istom terminu kao i večeras. Valja sačuvati tradiciju." "Zašto voditelj sve vreme govori kao da čita poemu “Stojanka majka Knežopoljka”."

Poslednji komentari
  • mara Vreme: 09.01.2014 14:06h

    Voditelj koji mora da se koncentriše za svaku sledeću izgovorenu reč i na kraju izgovori sLJedeći krug ili nešto tome slično. Trebalo bi bar da se potrudi da priča srpski a ne da ubacuje reči samo njemu znane. Dečko se kerebeči i daleko od toga da vodi emisiju, samo pokušava da ima nastup.

  • lola lol Vreme: 09.01.2014 14:08h

    Slavko, sad samo mudro cuti, budi strpljiv, budi zrtva, ne komentarisi i ne padaj pod uticaj medija! Prasina se digla! To je dovoljno da te vine u zvezde!

  • ljilja Vreme: 09.01.2014 16:06h

    pa šta ako si glumac toliko si nervirao da mi se i šou nije gledao dečko ti si zalutao a da stvar bude još gora zar mi nemamo VODITELJA _ _ _ kakva li ti je tek gluma

  • Zoki Vreme: 09.01.2014 17:39h

    Nemas pojma deckoni sa glumom, a kamoli kao voditelj...

  • pera Vreme: 10.01.2014 00:32h

    neznam sto dizete toliku frku,pa on i nije voditelj,ovo je bila samo proba.aj da vidim vas sto kritikujete da pevate.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP