Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

POZNATA PEVAČICA IMITIRA ANA BEKUTU

Sneki: Sigurna sam
da ću se svideti Mrki!

Autor: S. A. | 14.11.2013 - 19:30:00h | Komentara: 0

Kada je počeo šou „Tvoje lice zvuči poznato“, Snežana Babić nije ni slutila da će imitirati Anu Bekutu, jednu od najpoznatijih pevačica na našoj javnoj sceni, ali i „devojku“ bivšeg ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića.

Sneki kao Ana Bekuta

Sneki kao Ana Bekuta

 

Nakon snimanja emisije, Sneki je za „Alo!“ iznela svoje utiske i, kako nam je rekla, sigurna je da će se nova Ana svideti Mrki.

Nerazdvojni: Milutin  Mrkonjić i Ana Bekuta

Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta | Foto: Dimitrije Goll

 

- Meni je bilo vrlo zanimljivo da glumim Anu jer ljudi smatraju da kod nje nema ništa specifično što bi moglo da se skine, a videće da ima. Mnogo sam srećna što se konačno vraćam svom fahu. Bekuti će se svideti imitacija,

Sneki: Razmišljam da pređem u brinete!
Folk pevačica Snežana Sneki Babić je, kako bi što bolje dočarala lik Ane Bekute, ofarbala kosu, a kako je dobila samo komplimente u vezi sa novim imidžom, otkrila nam je da razmišlja da ostane brineta.
- Zbog uloge sam ofarbala kosu i mogu vam reći da sam samo pohvale dobila, a i meni se dopada kako mi stoji tamnija boja. Razmišljam o tome da ostanem brineta, malo zbog promene, što da ne - bila je iskrena pevačica.

sigurna sam, jer smo na svaki detalj mislili, od ruža, narukvica, frizure, garderobe, na sve, zaista, tako da sam ubeđena da će joj se dopasti, a Mrki će tek da se svidi. Ma nova Ana ima da mu se svidi, bez greške - rekla nam je Babićeva uz osmeh.
Specijalni član žirija šeste epizode muzičkog šoua biće Bora Đorđević, koga je još u prvoj epizodi imitirao Željko Šašić, a kako je rekao, folk pevač ga je pozitivno iznenadio.
- Željkova imitacija je bila fantastična i svaka mu čast kako je skinuo moje pokrete. Nemam apsolutno nijednu zamerku na njegov nastup, čak sam posle emisije otišao u kladionicu i predstavio se kao Željko Šašić - izjavio je Đorđević.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP