Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

ZA DLAKU IZBEGLA SMRT

Snežana Dakić Mikić: Bila sam na ivici moždanog udara!

Autor: Ekipa Alo! | 05.11.2013 - 20:00:00h | Komentara: 2

Bolovi u glavi, uhu, kao i u prednjem delu vrata koje je jedne večeri osetila Snežana Dakić Mikić, a koje na sreću nije zanemarila, mogli su poznatu voditeljku da koštaju života! Osetivši da nešto nije u redu sa njenim zdravstvenim stanjem, Dakićeva se već narednog dana pojavila kod lekara koji je konstatovao da je bila na korak do moždanog udara. Kako bismo proverili šta se tačno dogodilo, pozvali smo Snežanu, a ona nam je rekla da se sada dobro oseća, kao i da se nada brzom oporavku.

Uplašena  za svoje  zdravlje: Snežana  Dakić Mikić

Uplašena za svoje zdravlje: Snežana Dakić Mikić | Foto: Rajko Ristić

 - Hvala na brizi, sada se dobro osećam i nadam se uspešnom oporavku. Želim da se oporavim i doktori su mi rekli da se malo odmorim, pa da nastavim sa normalnim životom. Bila sam na ivici moždanog udara i to su mi lekari rekli - priča nam Snežana, koja se upravo vratila sa lekarske kontrole, a samo pre nekoliko dana Dakićeva je doživela pravu dramu. Ona je najpre posetila Kardiovaskularnu bolnicu „Dedinje“, gde je lekarka videla zakrčenje jedne karotide koja snabdeva mozak krvlju. Ovi momenti bili su najteži za Snežanu, kojoj su lekari predložili ugradnju stentova što je podrazumevalo hitnu operaciju, a zbog čega je voditeljka zaplakala.

Lekari su je umirili rekavši joj da je ipak imala sreće, jer je mogla da doživi moždani udar. Snežana nije operisana, već je bila hospitalizovana na neurologiji Urgentnog centra, što je ispričala za magazin „Hello“. Tada su počeli njeni novi strahovi koji su se najviše odnosili na njenu ćerku Lauru. Snežana se plašila mogućnosti da se šlogira, a da svoju ćerku ne vidi. Za „Alo!“ ona nije mogla da govori o svojim tadašnjim strahovima, ali je priznala da joj je veoma teško i sada, kada se samo priseća momenata zabrinutosti za svoje zdravlje.

- Uznemirava me kada ponovo prolazim kroz tu priču. Potresa me i sama priča na ovu temu. Lekari su mi rekli da sam imala sreće, jer sam mogla da se šlogiram - rekla je uzrujana voditeljka čija ćerka Laura je tokom njenog boravka u bolnici mislila da joj je mama na putu. Na kraju, sve se dobro završilo, te je voditeljka sada ponovo sa svojom ćerkom i suprugom, a nakon potpunog oporavka vratiće se poslu i svakodnevnim aktivnostima.

Brinem i za ćerkino zdravlje!

Činjenica da se zdravo hrani i da se bavi sportom, oslobodila je Snežanu brige za sopstveni život, te je ona svoju brigu uvek usmeravala na majku, ali i na ćerku Lauru.

Voditeljka sa  ćerkom Laurom

Voditeljka sa ćerkom Laurom | Foto: RAS

 - Verovala sam da je moje zdravstveno stanje dobro, jer imam zdrav način života. Više sam brinula za zdravlje i bezbednost svoje ćerke, koja je alergična na mleko i mlečne proizvode. Takođe, sam brinula i za majku koja je stara i zbog toga je izvesnije da ona može da ima zdravstvene probleme, pre nego ja - ispričala je Snežana, koja je ubrzani tempo života morala da uspori, ali je otkrila da će se uskoro vratiti svim svojim aktivnostima.


- Od posla sigurno neću odustati, pošto bi mi bilo dosadno, a moglo bi biti i kontraproduktivno, ali videćemo kojim tempom ću nastaviti. Svakako ne želim da se preopteretim - rekla je Snežana Dakić Mikić.  
Poslednji komentari
  • Sasa Kg Vreme: 06.11.2013 08:36h

    O Boze Sneki pa dali je moguce zeno?!

  • Marijana Vreme: 06.11.2013 10:54h

    Snezana od srca ti zelim brzo ozdravljenje. Dosta sam i sama naucila iz tvoje emisije "U trendu" , od brige o zdravlju kako telesnom tako i duhovnom do oblikovanja tela, pravilne ishrane, musko-zenskim odnosima. Mnogo lepih saveta na jednom mestu za sve zene pa i za muskarce. Nadam se da uskoro nastavljas snimanje ove divne emisije. Pozdrav i sve najbolje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP