Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

ZAHUKTAVA SE IZBOR ZA ALO! NAJLEPŠI DEKOLTE SRBIJE

Snežana je mis publike!

Autor: Ekipa Alo! | 02.08.2014 - 23:54:00h | Komentara: 1

Snežana Zekavica iz Sremske Mitrovice je nova mis publike „Alo!“ najlepšeg dekoltea Srbije, sa osvojenih 60.026 glasova. Njena prva pratilja je Ivana Dimitrijević iz Niša osvojila čak 18.393 glasa, dok je druga pratilja Jelena Stamenković iz Niša dobila 17.630 glasova publike portala „Alo.rs“.

Snežana Zekavica

Snežana Zekavica dobila najviše glasova posetilaca portala „Alo.rs“

Ovih pet dama su dobile najveći broj vaših glasova u drugom krugu glasanja i ulaze direktno u superfinale i tako se pridružuju pobednicama dana na najvrelijoj žurki ovog leta koja će biti održana u četvrtak, 7. avgusta u 21 sat na bini ispred Centra za kulturu i sport opštine Lučani u Guči.
 

Ivana Dimitrijević, Niš

Prva pratilja: Ivana Dimitrijević 

Jelena Stamenković

Druga pratilja: Jelena Stamenković

Posetioci portala „Alo.rs“
su u drugom krugu glasanja za „Alo!“ najlepši dekolte svojim favoritkinjama dali preko 162.000 glasova!

Ove godine smo odlučili da će posetioci portala „Alo.rs“ koji su glasali biti jedan od članova stručnog žirija. Mis publike, koju ste odabrali, ulazi u superfinale sa tri boda, njena prva pratilja sa dva boda, a druga pratilja sa jednim bodom. Po istom principu na superfinalu u Guči će glasati i stručni žiri, koji će činiti poznate face iz javnog života Srbije. Ove godine smo rešili da još dve devojke povedemo sa nama u Guču. Devojke koje su imale najveći broj glasova i za mis publike i njenih pratilja, dobijaju šansu takođe u finalu, ali bez dodatnih bodova. Sve devojke koje su se plasirale u finale imaju obezbeđen prevoz iz Beograda i noćenje u Guči, a možda je interesantnije napomenuti da će posle proglašenja najlepšeg dekoltea Srbije sve finalistkinje učestvovati na ludoj žurki koja će biti upriličena samo u njihovu čast. Ova informacija je možda bitnija za vas, dragi čitaoci, koji ćete imati priliku da sve naše superfinalistkinje vidite na jednom mestu, i to u kafe klubu „Pet plus“ u Guči. Interesantno je da su posetioci portala „Alo.rs“ u drugom krugu glasanja za „Alo!“ najlepši dekolte svojim favoritkinjama dali preko 162.000 glasova.
Za misicu i njene pratilje smo pripremili i vredne nagrade, dok će sve učesnice ovogodišnjeg takmičenja dobiti utešne nagrade. Neka devojka sa najlepšim dekolteom pobedi. Vidimo se u Guči
Poslednji komentari
  • Darksman Vreme: 03.08.2014 06:18h

    Zaista su devojke super, ali jedan od njih koja izgledala najprirodnije nije usla u izbor za prvih pet, ali nema veze. Glasanje je bilo po principu ko natera vise ljudi da glasa za njega.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP