Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

KO SVE ULAZI?

Sprema se opasna ekipa za novu Farmu

Autor: Kurir | 18.07.2015 - 12:45:00h | Komentara: 1

Televizija Pink uveliko se sprema za početak šeste sezone rijalitija „Farma“, koja startuje 1. septembra, i polako sužava imena potencijalnih učesnika.

Na  imanju u Lisoviću svađe izmiču kontroli

Detalj iz prošlog serijala

Oni žele da naprave do sada najbolji šou, kojim će pokušati da obore sve rekorde gledanosti, pa stoga biraju i zanimljive učesnike. Na njihovom spisku želja nalazi se glumica Katarina Kaja Žutić, koja do sada nije učestvovala ni u jednom sličnom projektu.

Nikotinski zavisnici: Katarina Žutić i Jelica Sretenović

Katarina Žutić | Foto: Vesna Lalić

Ćerka Svetlane Cece Bojković i Miloša Žutića nedavno se požalila da je u teškoj materijalnoj situaciji jer ne dobija ponude za filmove i serije, a zarada iz pozorišta joj nije isplaćena. Možda će pozamašan honorar koji Pink nudi biti razlog zbog kojeg će pristati da se useli na imanje u Lisoviću kod Barajeva.

Mislio je da  će produkcija  biti oduševljena, ali,  na njegovu veliku žalost,  neke greške se ne  praštaju: Kristijan  Golubovi

Kristijan Golubović | Foto: Aleksandar Stanković

Pored nje, poziv je upućen i žestokom momku Kristijanu Goluboviću, koji sebe vidi u takvom šou-programu. Izvori bliski njemu kažu da on smatra da bi se odlično snašao u seoskim poslovima i da bi mu rijaliti pomogao da pokaže i drugu stranu svoje ličnosti.
- Na imanje će ući 22 takmičara. Produkcija trenutno traga za učesnicima. Od pevačica glavne zvezde bi trebalo da budu Dara Bubamara i Mia Borisavljević, koje su prve na listi želja. Što se tiče Kaje Žutić, njeno učešće zavisi od visine honorara.

Božana

Božana Vojinović

Kristijana su mnogi predložili, a biće i starleta. Zasad se pregovara s Božanom Vujinović - kaže naš izvor blizak produkciji.
Pokušali smo da stupimo u kontakt s budućim farmerima, ali oni nisu odgovarali na naše pozive. Jedino se javila pevačica Mia Borisavljević, koja kaže da poziv od televizije Pink još nije dobila.
Poslednji komentari
  • the best.. Vreme: 19.07.2015 08:08h

    Nema nista bez Gasttozza..Svi su oni donekle interesantni ali niko nema opnui harzmuj kao sto je on ima!Decko ume ,zna i moze da zaintrigira gledaoce!Trenutno je br.1 soumen u Srbiji...a i sire!To je jedina osoba kojakad se pojavi na tv..kao magnet privuce i zadrzi gl;edaliste..Ali on je igrac tv Happy...Obozavamo ga!Whoop!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP