Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

MNOGE JAVNE LIČNOSTI KRITIKOVALE PRODUCENTE „IKS FAKTORA”

Srpska estrada besna zbog Doris i Rozge

Autor: B. Radulović | 30.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 21

Gostovanje hrvatskih pevačica Jelene Rozge i Doris Dragović u muzičkom takmičenju “Iks faktor” izazvalo je revolt srpskih muzičara na društvenim mrežama, koji nisu krili da su povređeni jer su producenti ovog veoma gledanog šoua, umesto vrhunskih pevača iz Srbije, pozvali dve Hrvatice kao specijalne gošće!

Doris Dragović

Doris Dragović

protiv Doris

Među prvima se oglasila srpska evrovizijska pobednica Marija Šerifović, koja očigledno ne može da oprosti Doris izjave da nikad neće zapevati pred srpskom publikom, koje je davala posle rata na prostoru bivše Jugoslavije.
- Kako smo mi Srbi human narod! - ironična je bila Marija, sa čijim mišljenjem se složila Ana Štajdohar.

Počastvovana pozivom: Ilma i Doris

Počastvovana pozivom: Ilma i Doris

Ilma gošća na koncertu Doris Dragović

Najmlađa takmičarka “Iks faktora” Ilma Karahmet pojaviće se kao specijalna gošća na beogradskom koncertu Doris Dragović 14. februara u “Kombank areni”.
- Kada me je Doris pitala da li želim da pevam sa njom, nisam mogla da verujem da se to dešava. Odmah sam otrčala i rekla tati. Ovo je za mene ogromno iznenađenje i prvi susret sa “Arenom”. Ona je veliki estradni umetnik, a velika mi je želja da nešto zajedno snimimo - kaže Ilma.

- Od svih inostranih pevača, dovodimo dva hrvatska? - zapitala se pevačica koja nastupa svakog petka u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.


Ni muzičar Ognjan Radivojević nije ostao imun na njihova gostovanja.
- Razumem da bismo stalno da budemo neko drugi. Ali, niko drugi ne gazi svoje! Zašto to ne iskopirati! Nemamo ženske izvođače, šta li?!


Zato što je nastupala na plejbek u programu u kojem svi ostali učesnici pevaju uživo, kritike su Rozgi uputili Nikola Rokvić i Seka Aleksić.
- Kako Rozga peva tačno, čoveče. Bravo za “lajv” - ironično je napisao pevač, u čemu mu se pridružila i koleginica Seka.

- Zašto Rozga nije pevala uživo?! Prehlada?! - komentarisala je Aleksićeva, a zatim je podržala prijatelja koji je prozvao takmičarku Tamaru Milanović, koja u svakoj emisiji plače.

- Ljudi koji pričaju u fazonu nja-nja-nja-njaaaaaaa. M’rš.
Ni glumac Bojan Perić nije krio revolt zbog gostovanja Jelene i Doris.
- Rozga je morala da dođe u gaćama da bi ova pesma imala kakvog-takvog smisla. Je l’ se Doris Dragović uključila video-linkom iz Splita? Pošto je, koliko se sećam, obećala da nikada neće kročiti u Beograd?! - napisao je on.
Na Jelenin račun našalio se i kreator Saša Vidić.

Jelena Rozga

Jelena Rozga

- Bora Drljača ima veće si*e od Rozge, a utisak ove emisije je žiri, koji sa otvorenim ustima gleda dok scenski radnici zapišavaju odozgo Jelenu - aludirao je Vidić na kišu koja je padala dok je Rozga izvodila drugu numeru.
On je isprozivao i stajling takmičara Maida Hećimovića, a ujedno je potkačio i njegovog mentora Željka Joksimovića.

- Mora da mu je mentor pozajmio ovaj šljokičavi sako, pošto nikog drugog ne poznajem ko bi nosio išta slično! - tvrdi Vidić.

Danijelu zapala za oko Aleksandra!
Pevaču Danijelu Alibabiću, koji se razvodi od Jovane Nikolić, zapala je za oko Aleksandra Sekulić, koja je u utorak izbačena iz takmičenja.
- Kako si lepa, ti imaš iks faktor, Aleksandra tamna, a plava da ide kući. Poludeću ako bude drugačije. Može ona da falšira do iznemoglosti, ja uživam dok ona nastupa - zaljubljeno je prokomentarisao Danijel.

Poslednji komentari
  • lala Vreme: 30.01.2014 07:32h

    Kada sam za Novu godinu trebao da sviram u Osijeku, od nas su trazili hiljadu papira i na kraju nisam ni radio jer nisam clan Hrvatske glazbene udruge. A kod nas moze da radi ko hoce iz Hrvatske i uzima i ovo malo para od naroda.

  • Srba Vreme: 30.01.2014 07:48h

    Код Срба увек европски:волимо туђе,пљујмо цвоје!

  • zara Vreme: 30.01.2014 08:02h

    hvala Bogu da ste se oglasili.krajnje je vreme da neko progovori.imamo mi nase pevace i glumce , nemojte zvati iz hrvatske jer ni oni nase ne zovu.zato nemojte otici na kocert doris- neka im dodju samo organizatori.nemojte dozvolitio da odnesu nase novce.

  • Драгомир Vreme: 30.01.2014 08:41h

    Оладите,бато?Ово је Србија земља финих, културних и до зла бога наивних грађана па ко 'оће да пева ники те не тера да купиш карте!Има да дође из Хрватске ко год жели уз услов да тајно не пренесе тенк,атом бомбу или подморницу! ПС.Ето,на пример,кабловски систем КОПЕРНИКУС који ради около Авале емитује неколико тв канала ди је превод говора као шо је у Хрватској?И НИКО СЕ ОВДЕ НЕ БУНИ!Зато што је то српски језик и крај приче!

  • Srbin Vreme: 30.01.2014 10:01h

    Izazvali su revolt ne samo estrade, nego cele Srbije! Necemo vise ni da ih gledamo!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP