Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

MOJA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA

Srpsko venčanje o kojem pišu svetski mediji! (VIDEO)

Autor: A.O. | 23.02.2015 - 13:30:00h | Komentara: 0

Draško i Bjanka su učesnici australijske verzije kulinarskog šoua "Moja kuhinja, moja pravila" i privukli su veliku pažnju svetskih medija. Saznajte zašto!

Draško i Bjanka

Draško i Bjanka | Foto: Youtube Screenshot

Draško (27), inače poreklom iz Srbije, odselio se u Australiju kada je imao samo tri godine. Bjanku (31) je upoznao u Brumu (Zapadna Australija), gde su oboje radili kao novinari. Ubrzo ju je osvojio i ubedio da se presele u London kako bi napredovali u karijeri.

Pet godina su "jurili karijeru" i trudili se da zarade što više para, ali su shvatili da ih to ne ispunjava. Iako je Draško bio neodlučan, imao je veliku podršku svoje partnerke i tako odlučio da se bavi kulinarstvom, koje je njegova istinska ljubav.

Iako se u početku držao tradicionalnih srpskih recepata, koji su njegova specijalnost, na Draškovo kulinarsko usavršavanje velikog uticaja je imala njegova izabranica, odnosno njeno burmansko-portugalsko poreklo.

Kada su se vratili u Australiju, odlučili su da se prijave za kulinarski šou "Moja kuhinja moja pravila" i vrlo brzo privukli pažnju, ne samo australijske, nego i svetske javnosti.

Iako su zbog učešća u rijalitiju prvobitno odložili venčanje, Draško i Bjanka su proteklog vikenda odložili svoje kecelje i jedno drugom se zakleli na večnu ljubav.

Intimno venčanje održano je uz prisustvo najbliže porodice i prijatelja, a simpatični par odmah je obelodanio i da počinju da rade na bebi!

Iako nije odrastao u Srbiji, Draško nije zaboravio na svoje korene pa se oženio u pravoslavnoj crkvi "Sveti Sava" u Pertu. Venčanje nije moglo da prođe ni bez tradicionalne "kupovine mlade".

Naime, pre nego što ju je odveo pred oltar, Draško i njegove zvanice otišli su po mladu sa dva harmonikaša koji su zagrejali atmosferu.

Pedeset zvanica kasnije se pridružilo mladencima na podijumu kada su zaigrali užičko kolo.

- Igrali smo kolo sa mladom i mladoženjom. To je valjda za sreću u braku - rekao je za "Vomens Dej" jedan od gostiju.

Presrećni mladenci brzo su se vratili svojim kulinarskim obavezama , te će zbog rijalitija morati da odlože medeni mesec.

- Uskoro putujemo na Maldive. I da, definitvno želimo bebu - poručila je novopečena mlada.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP