Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

SKANDALOZNA BORBA ZA 70.000 EVRA

Šta mislite, ko pobeđuje u "Parovima"? (ANKETA)

Autor: M.K. | 28.06.2015 - 15:40:00h | Komentara: 30

Veliko finale rijalitija "Parovi" održaće se večeras od 20 sati. Preostali takmičari bore se za glavnu nagradu od 70.000 evra i, iako nas još samo nekoliko sati deli od proglašenja pobednika, verujemo da ćemo gledati još skandala, imajući u vidu na šta su ukućani bili spremni do sada.

parovi

U petak je vilu napustio Vita Tarot dok su za sinoćnje izbacivanje bili nominovani Jelena Golubović, Igor Kostić i Jovana Tomić Matora, pa je Igor napustio kuću.

Ko će, po vašem mišljenju, takmičenje završiti "teži" za 70.000 evra? Glasajte!

Poslednji komentari
  • mmmmm Vreme: 27.06.2015 13:48h

    SAVIJA TREBA DA POBEDI ! JOS NIJE ISPUNILA OBECANJE KOJE JE DALA ORLICIMA,CCCC ;D

  • Beba Vreme: 27.06.2015 15:35h

    Namesteno da matora pobedi .

  • duduludu Vreme: 27.06.2015 16:01h

    Bilo bi realno da pobedi Aleksandar decko je za primer po ponasanju i svemu a ne ovi hostapleri pridali bi porodicu za 1000 e nemaju obraza ni trunku,ali posto mi nismo navikli na kulturu i fino ponasanje pobedice nego od ovih sto spadaju u nule!!!

  • ... Sram vas bilo! Vreme: 27.06.2015 16:48h

    Ovde nema pobednioka ! SVI SU GUBITNICI, SVI SU ZRELI ZA POSMATRANJE I TO ODMAH ČIM IZAĐU IZ OVE KUĆE SRAMA I BLAMA. Naš poznati glumac počim je dao na korišćenje ovu kuću ili ti vilu, pretpostavljam za debele pare, da nebi bila ukleta s obzirom koliko je tu GLUPOSTI IZLUPETANO, treba da pozove Sveštenika da je OKADI i istera iz nje zlla zaostala blamiranja i lupetanja tj.zaostale zle duhove Bože sačuvaj i sakloni.

  • milijana Vreme: 27.06.2015 16:53h

    ovaj totalno nemoralni cirkus sam pratila od pocetka do danas. svog favorita nemam. ali ovo sto je produkcija sinoc napravila sa jelenom je van zdrave pameti. javno se forsiraju mentalno i moralno cudne face-- gastoz-rubin i snimanje reklame za sponzora, zmaj i dizanje spomenika za oca i jos 5 njegovih, a bilo je i kupovanje telica, senada zvana diskrecija koja je isparala svima usi sa svojim socio-patoloskim laznim zivotom i pokazivanjem svog nemorala u pocetku a kasnije se zamonasila i ponasala se kao da je u decjem vrticu. e, sad gospodo iz TV HEPI od retinga sto ste imali ostace vam jedna velika nula, i ubedjena sam da cete MALDIVE morati preseliti na SEJSELE ili TENERIFE jer sam od sinoc u ogromnom broju cula sta narod misli.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP