Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PROZIVKE

Stanija: Ava je ušla u VB zbog seksa! (VIDEO)

Autor: Telegraf.rs | 11.07.2013 - 21:08:00h | Komentara: 2

Izgleda da će starlete da zarate! Pred sam izlazak iz rijalitija, Stanija, Ognjen i Memo su razgovarali o tome ko bi sledeći mogao da uđe na imanje i kako bi to izgledalo u kombinaciji sa Ekremom. Slikar se "uhvatio" za hrvatsku starletu Avu Karabatić i to na najružniji mogući način, dok je njena koleginica po “Plejboju” Stanija ponavljala da je Ava luda devojka i da joj je idol bila Marijana koja je imala seks pred kamerama sa Nemešom.

Ava Karabatić (24)

Ava Karabatić  | Foto: Zoran Ilić

Da nije džentlmen, Memo je pokazao čim se spomenulo ime Ave, odmah je počeo da prepričava njihov susret u kome ju je sreo u jednom kaficu u Sarajevu u pola sedam, gde je ona pojela 28 baklava i spopala Aldena Hadžikarića, učesnika “Velikog Brata” 2010. godine, da je ubaci u taj rijaliti uz obećanje da će svašta raditi pred kamerama.

- Ona je tad pričala Aldenu “Reci mu da ću se z*uzit, evo ovako“ i nabija se, a on priča sa nekim na telefon, a ona nastavlja “reci mu da ću se ka*at’“. I nije prošlo pet dana, ona je otišla u “Brata”, rekao je Memo dok se Stanija sa zadovoljstvom kikotala.
- Jel to o Avi pričaš? Ja bih nju Ekrema zajedno u neki rijaliti, kakva bre Vendi, ova je za nju… Ava je luda devojka! Ona je nešto na granici ludila, prokomentarisala je Stanija i uporno zapitkivala Haljevca da joj otkrije da li je Ava imala seks u “Velikom Bratu”.

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević | Foto: Zoran Ilić

- Samo još nešto da kažem, kad smo išle na pusto ostrvo u “Survajveru“, Ava je predlagala momcima…znaš. Pošto je njoj idol ona što je TO uradila i pobedila u “Velikom Bratu”. Znači samo je čekala da uđe da uradi isto! Ne verujem, nastavila je starleta sa ogovaranjem uz primetno oduševljenje.

Poslednji komentari
  • nina Vreme: 12.07.2013 09:45h

    Ava je trknuta cura i barem ne pokušava poput Stanije biti nešto što nije-je..na a poštena-kako kažu stari. Stanija je voajer,slikavala se u svim pozama,prošla sito i rešeto a sada bi bila manjurica(časna sestra). Ava je sirota to šta je.

  • Nena Vreme: 27.08.2013 20:27h

    Slazem se Nina s tvojim komentarom. S moralne tacke gledista ni jedna mi se ne svidja. Stanija bi trebala da bude svesna ovih celulita na nogama... Vreme je da pogleda istini u oci!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP