Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

OPA!

Stanija Dobrojević dobila ekskluzivnu poslovnu ponudu u Dubaiju!

Autor: Svet plus | 26.02.2014 - 19:00:00h | Komentara: 14

Naša najpoznatija starleta Stanija Dobrojević nakon zimovanja na Kopaoniku uputila se u toplije krajeve, tačnije u Dubai, gde je dobila privlačnu poslovnu ponudu, da promoviše ekskluzivni lanac hotela Rotana.

Stanija na odmoru

Stanija | Foto: tviter

Stanija je posetila i sedište turističkog operatera "Enjoy Dubai", koji sigurnim koracima zauzima lidersku poziciju u Srbiji i regionu, kada su operateri iz Emirata u pitanju.

Neodoljiva starleta je nekoliko dana uživala na bajkovitim plažama Dubaija, a večeri je provodila u impozantnim klubovima, kojima se sa punim pravom pripisuju epiteti najluksuznijih na svetu. Jedan je dan provela u "Hiltonu", a zatim je smeštena u hotel Amway Rotana, jedan od mnogobrojnih hotela koji se nalaze u lancu Rotana, kako u Emiratima, tako i širom sveta.
Menadžment hotela ponudio je Staniji poslovni angažman, pa će ukoliko do dogovora dođe, starleta u Srbiji promovisati luksuzni hotelski lanac.
"Upoznala sam ljude iz menadžmenta Rotane, i ako se dogovorimo, promovisaću ih u Srbiji, a možda čak i u Americi. Obišla sam Rotanine hotele Jumeira, Towers, Rimal i brojne druge, i u odnosu na neke druge hotele, sve je savršeno; od usluge preko SPA centara, do hrane i sjajnih hotelskih soba", rekla je Stanija.
Da planiraju saradnju sa starletom, potvrdili su nam i u Enjoy Dubai. "Tačno je da je bilo razgovora na tu temu sa gospođicom Dobrojević, ali više informacija ćemo imati u narednim danima", kaže portparol operatera "Enyoj Dubai" Agneš Hanko.
 
Poslednji komentari
  • Srbin Vreme: 26.02.2014 19:05h

    P.... busi gde burgija nece !!!

  • Tex Viler Vreme: 26.02.2014 19:16h

    Ona da promovise lanac hotela !?!?! Pa da , mogla bi jedino da deli flajere na ulici. Ustvari ... ne bi mogla ni to , jer to rade casne i postene devojke, kojima se izvinjavam , sto sam njihovo zanimanje upotrebio u tom konteketu. Znaci , patologija sve vise uzima maha !!! Zeno ( nisi vise ni devojka ), polako ali sigurno ,tvoje vreme prolazi,dolaze mladje , lepse ,zgodnije ... Razmisli o tome i prestani vise da nas bombardujes lazima o sebi .

  • hm Vreme: 26.02.2014 19:52h

    Ja nisam znala da se to sad ekskluzivna poslovna ponuda! Sve napreduje,menja se pa tako i to.Nekad su bile ku.ve,prostitutke a danas starlete.E moja Stanija,moraces po svim sobama isprobati krevete i ceo menadzment ali verujuci u tvoje kapacitete i kvalitete,bice zadovoljni sa tobom.

  • Deda Novica Vreme: 26.02.2014 20:09h

    Cega se pametan stidi... tim se lud ponosi. Zar je dotle doslo da nam se k... ups, starlete reklamiraju sa svojim "poslovnim" poduhvatima. Strasno i uzasno. Nek je j... ups, zaposljava ko sitgne, ali zar bas mora u novine.

  • dvd Vreme: 26.02.2014 20:31h

    Aha...kako da ne.. Ako tako kaze gospodja Stanija Minhauzen...hehe

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP